It's really happening...

Ågesta faller isär nu, på irktigt! Det är inte som det alltid har varit att det är fallfärdigt i sig självt, nu är det fallfärdigt för att nån jävel står och river det XD

Men detta är något positivt, trots att vi aldrig får tillbaka gamla Ågesta, som det såg ut och som det va inuti med alla människor.



Lilla Ridhuset, aldrig igen! :D Det gör mig glad att inte behöva tänka på hur hösten kmr vara trång!

Men man kommer alltid att älska Ågesta trots utsidan!


Fanny

Blogglovin' yes, men där finns inte jag

Jag har inte bloggat på tolv år och tretusen månader, synd. Jag har lekt. :p Kom hem från Rättvik i lördags, satt på en tusen år lång buss men det gick bra, jag läste Twilight på vägen. Jag vet, jag har blivit frälst. inte ok. Kär i Edward (OBS OBS OBS, tro inte att jag blivit besatt i den där Pattinson nu, för det är inte sant., bara för att klargöra det så alla vet :) )

Rättvik va asmysigt! Vi har chillat, varit på 80-årskalas, vart i Mora, och solat o shoppat!

 


Bad hair day - mössan har vi letat efter i tusen och åter tusen år! :D Och nu har vi hittat dem! Jag älskar min hatt förihelvete!

När jag kom hem i lördags åkte jag till Norrtälje där Jonko höll hus och passade Lindas hus. Jonko har sin pålle där på bete och nu va hon ensam hemma och ville ha sällskap. :) Fotade henne och Anton-fjanton!

 


Åkte hem på söndagen och då var det dags för ett till kalas, Anders fyllde 29. Av mig fick han 'Presentkort' på alla djuraffärer i hela Sthlm, 200 kr ;) han ska köpa fiskis!

Igår va det menat att jag, Jenny och Mini skulle skrapa ihop vänner för att gå och bada, men alla är tråkiga som JÄVLAR, inklusive Jenny som skulle tvätta kläder ^^

Men jag och Mini badade, Sweicherbadet blev det, asmysigt! :D


Idag är planerna Ågesta och se om dom gjort ngt med stallet, har ju hört lite färska rykten om ridhuset ;) Och såklart badning på terrängbanan! :D <3

Lyssnar på massor med Micheal Jackson, till minne av verkligen, en legend som inte kommer att glömmas! Man kan bara tycka om hans musik, vad han gjorde på sin fritid (Nuppade med barn och knarkade) vet inte jag, och jag lyssnar inte på det ;)

En video på Anne från midsommar, glada soliga midsommar



Fanny

Sthlm-Rättvik

Idag 17.15 lämnar jag Stockholms Cityterminal med en buss som ska ta mig till Rättvik, där frugan står och väntar med vörtbröd i famnen som välkomstgåva. Kanske inte, men till Rättvik ska jag iaf! Och Jenny kommer att stå där och ta emot mig ;)

Jag ser fram emot o se hur allt ser ut där uppe, ska kolla på kartan om vi kan hitta nån liten sjö som jag o Jenny kan smita iväg till! :D

Hemkomst - Lördag 11.50
Beräknat antal blogg-inlägg - Noll

Jag va på Spinalis idag och gjorde näst sista grejen i undersökningen. Medan jag sitter och väntar på psykologen som ska prata med mig så rullar massa människor förbi. Ja, alla rullar förbi. Jag tänker då på hur lyckligt lottad jag är som kan gå!

Doktorn när jag va liten
'ååh! Ett gående ryggmärgsbråck! Det ser man inte varje dag!'

Jag är unik.

Fanny

Long time ago

ja nu va det ju några dagar sen, jag kom hem från Backa i lördags, orkade inte blogga då. ^^

Hängde med bror+flickvän+son och sen syster+sambo+dotter. :)  - Orkade inte blogga. ^^


Midsommar va nice, försöker lägga upp lite bilder på faceb. vilket är ett väldigt tråkigt göra.. men skönt när det väl är gjort ;) roligt o visa alla också! Matilda invigde sin sandlåda som pappa (hennes morfar) byggt åt henne!

 
August och Matilda klappar på kusin :)



Midsommar va nice, på Backa va vi som vi brukar och det va 5-kamp ;) där mitt lag va 3a, placerad såklart ;)

Lite bilder från midsommar kan ni ju se på min faceb. men här är några ^^







Det blir nog inte ett så långt inlägg idag heller, för jag har inget i huvet att skriva om, så det blir bara pladder = tråkigt o läsa om för dig ändå. ^^


Ser på Godzilla, kan inte sitta ute för jag kliar på hela kroppen (fråga inte varför för jag vet inte), blir värre om jag är ute i värme. Det är ju typiskt när man vill ligga ute och sola eller på annat vis njuta av sommaren! 

Fanny

Midsommar på Backa

Grattis Fanny, du har just nu 1300:- på ditt konto. Utan att du visste om det så har du antagligen fått studiebidraget!

Nu så finns det dock ca 1000 kr på kontot, jag shoppade lite i Farsta idag då jag gjort den fina upptäckten. Det blidde ett.. 'linne' och ett brottarlinne och sen en bikiniöverdel som jag trånat lite efter :) känns mycket bra!


Idag om en stund bär det av till Backa, där jag traditionsenligt firar midsommar med massa vänner till familjen, med undantag för förra året då jag var på Gotland med min käre bror och hans flickvän med tillhörande. Jag har hört att det typ bara ska regna nu under dessa midsommar-dagar. Jag är inte det minsta överraskad över detta besked, jag packar kläder efter väder, så brukar det alltid finnas en massa partytält där och sen har vi ju tre stugor att leva i. Kärlek på Backa <3 :) Jag hoppas jag får övningsköra dit, det ligger i Södertälje, det betyder att jag får öva på motorväg! Det vore bra. Min fot mår bättre, bara ont i vissa vinklar men går ganska bra o gå ^^, så jag ska försöka övertala pappa.

Jag ska hjälpa mamma som fixar mat till oss för kommande dagar.
Beräknad hemkomst - Lördag eftermiddag.
Beräknat antal blogg-inlägg - Noll

Ska ner o packa det sista så alla (mamma o pappa) inte klagar på mig att jag blir sist eller någe.. pappa kmr väl hem snart, så då åker vi väl.

Några bilder från min och Jennys middag i lördags kmr upp när jag orkar ladda över dom från mobben ^^ Den middagen som alla dissade, förutom Johanna och Mini. Vi hade SJUKT kul :D


Hoppas ni får en mysig midsommar, för det får jag! :D
Fanny

Bild till Denice

Kom på att Denice ville se bild på nya froilern!

Här kommer en ^^


 


Det ser ut som.. förut ^^ fast kortare XD förbättrat liksom!


Fanny

Stukad fot och nya tallrikar

I måndags när jag och Jenny skulle ut och fota, så började det bra, det blev fina bilder och ja, vi ville utöka. Vi ville hoppa från ett berg, eller en.. bergsknalle? ja, det va typ 1,5 meter ner till lerigt underlag. Hoppade en gång. Hoppade en gång till.

- Vågar jag hoppa en gång till? :o ^^
- Jaa, du har inte gjort illa dig ännu. Hoppa en gång till, tredje ggn gillt på en bra bild!

*laddaladdaladda*
*hooopp*
*posa*
*landa*

- aaaaaaj! NU gjorde jag illa mig!

Världens fulaste fot från början, nu är den ännu fulare XD
Detta är dagens utseende



Va och kollade på hoppkursen på Ågesta med Jenny. Vi fotade såklart! :D Visar några här :)



  
 


Sista är lite suddig, men det är Ritas specialare! ;)


Va o handlade i Gustavsberg med syrran, Matilda och mamma. Köpte skålar, glas, muggar och tallrikar. Detta är muggarna! :D Helt underbara ju, HATTIFNATTAR! Ja, nu känns det bra, det känns vuxet o köpa tallrikar! :)



Nu ska jag sätta foten i högläge så allt det tjocka försvinner lite ^^
*kolla på Bert* <3
Tjohej leverpastej

Fanny

SÅ najs LÅÅT :D



Lyssna och njut, tacka Jossan som visade mig. Från typ Shrek lr ngt, där hörde jag den förr ^^

klipp klipp

Ska klippa mig idag, med Jenny. Ser fram emot! :) Skulle åkt till Ågesta och fotat Carro mfl. när dom hoppar och skuttar på hopplägret, men det kmr regna som en jävel, så vi åker dit imorn ist! :D ser fram emot!

Hoppas på att få åka till Gustavsberg imorn också, där kan man tydligen köpa tallrikar och grejer billigt! :) Då blir man glad och ser fram emot! ;) Fick pengar av mamma och sen i värmland av Ankarstadarna :) positivt!


Nu ska jag spela Sims 2 i väntan på Jenny! positivt!

Fanny

Ny design



Fick ett ryck och gjorde ny header, va säger ni? :)




Fanny

King Kong

Sitter med Jenny och kollar på Peter Jacksons King Kong. Här kommer en härlig visning av den gamla versionen! ^^



Haha, härligt med gamla filmtekniker xD ganska så charmigt!

Fanny

hans snopp försvann


Värmlands-resan

Det va fint med Värmland! Kom dit, sov, gick upp, åkte på utspring, åkte till systemet (a), åt mat i Snårstad, åkte hem till Annes bror, förade, gick hem till deras far, förade, gick till Nöjesfabriken (krogen), gick ut därifrån till Joss, Robert mfl. som stog därute och så gick vi en sväng. Nu hittar jag i Karlstad, iaf hem till Tobbe ;)

Näe, Värmland va nice, borde flytta dit, alla är så mysiga o goa så man vill bara krama dom! :D

Ikväll blir det grillmys för alla som vill typ ^^ näe, men det kommer över några och tillför till våran lilla knytis, slå en signal om ni känner er sugna o komma! Hemma hos mig vare!

Spana in mig på youtube :) Fannyfiction

Bra att Caper vann Talang igår, han är grym, vi älskar honom! :D <3

Skön låting :)




Fanny

Roadtrip med tema student

Sitter i bilen påväg till värmland nu med joss och rickard i framsätet. Det går bra hittills. Är väl typ lite mindre än halva vägen kvar. :p rätt nice o åka bil långt faktiskt. Iaf när man inte behöver köra ;-) va på minis sommaravslutning. (: hon och hennes pals dansade asbra som uppvisningsgrej. Dom ägde scenen helt enkelt! :D äter på restaurang ikväll, annefrid är på skolbal. Imorn är det utspring och party på kvällen! Beräknad hemkomst - fredag. Beräknade blogginlägg innan dess - inte så många. See you! Puss Fanny

Sista ridningen för terminen

Åååh! Glad jag va efter den lektionen! :D Fick rida Vera för första ggn, om inte uteritten räknas. Jag vet hur moje hon kan vara och tänkte att nu ska jag fan inte moja till det! Första 40 minuterna gick sjukt bra, jag är SÅ nöjd! :D Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra! Hon va inte världens finaste och stadigaste, men hon va så sjukt imponerande fin! Dock när vi haft några minuters skrittpaus, typ 20 min kvar, så blev hon den som man nästanalltid ser henne på lektion. Fan alltså, Sarah sa 'Skit i sista femton minuterna! Resten tyckte jag va jättebra!' :D

Skitbra slut för terminen och sista med Sarah. Hoppas bara att vi får minst någon likasinnad ridlärare i utbyte!

Stannade i stallet med Jenny igår och fotade lite när min ponnygrupp hoppade, sen fikade vi! :)


I eftermiddag ska jagpå Amandas mottagning, ska packa inför imorn också när jag åker till Värmland med Jossan för o fira Annefrid! :)


ser på Me, Myself and Irene nu också, sjukaste braiga filmen! <3
SEE YA!

Fanny

mannen i ALLA mina liv!

FY FAN
va jag ska träffa den här mannen, fy FAN va han är den grymmaste mannen på jorden! :D <3


http://www.mtv.com/videos/misc/395512/2009-mtv-movie-awards-jim-carrey-wins-best-comedic-performance.jhtml



Fanny

KM gick dåligt, men va KUL

Ja, bloggade inte igår, jag suger. -.- men men!

Nu kmr iaf!

KM terräng igår ju! Hon va fin på uppvärmningen och allt sånt, la la la kmr iväg ur startfållan.. lalala, AH! Nånting i skogen! *resa sig* *resa sig* *smacksmacksparkspark* *sekunder går* *resa sig* *smacksmack*

Efter några om och men kom vi över första hindret, lilla trädet längre fram som inte är hinder va skumt tyckte Britta så det hoppar vi konstigt över, Fanny hamnar framför sadeln, hoppar av för hon itne kmr tillbaka, rider vidare, Britta skyggar för nånting i skogen, Fanny trillar av. Hoppar upp, skriker och frågar om jag får fortsätta, *inget svar* Rider vidare och Britta är klockren hela tiden. Ett stopp på stocken innan upphopp och massvis med tidsfel. Men kul som helvete va det! :D Det va så surt alltså, vafan skulle jag trilla av för?!?!? matt..

Jag som låg rättså bra till från hopp o dressyr liksom! Fasen! Men jag är glad över Britta och mig själv för vi va faktiskt duktiga! :D
Lägger in bilder som Jenny (jjennystarfighter.blogg.se) fotat!







Nu ska jag städa, spinalistjejen kmr ju imorn.. matt på det! XD
PÖSS

Fanny

Studentens dagar

Alla tar studenten hela tiden, jag har fasen redan gjort det, grym jag är!

Jonko och Jossan tar studenten idag! Jag ska med Jenny och kolla på Jonkos utspring och sen dra på hennes mottagning, sen hem och sen Jossans mottagning! :) Det blir kul!
HEJA ER!


Jag och Jenny skulle varit likadana idag, med turkosklänning och svarta leggings, men vi kom på att vi itne skulle hinna hem o hämta min klänning som är hemma ^^ Så vi fick förbli olika! ;) Jenny berättade också igår att finaste Fanny ska få LEVA! Hon behöver inte lämna ett stort tomrum efter sig, ännu iaf! Ett år till säger Leffe att hon ska få leva! Åh, minnena med henne alltså, helt sjukt vad kul det varit! :D Lärt mig massvis! <3<3



Imorn blir det förhoppningsvis KM terrängen, om det inte regnar ÄRKE-mkt mer så dom bestämmer om det blir eller inte.. skulle ju suga om det inte blev. Är ju taggad som en jävel! Britta också! :o


Såg på Da Vinci-koden igår, såg ju Änglar och Demoner nu i veckan så måste ju se första också då, den va nice, men inte lika spännande på samma sätt som Ä&D. Men jag gillade den, trots att det är en gud-film :P


Jag och mamma är ensammma hemma ikväll, så nice, älskar det! Det blir myyys! :))

Nu ska jag gå och sminka mig, snart bär det av till stan :)
Fanny

Dålig uppföljare

Såg S Darko i lördags, med Jenny. Den S-Ö-G!

Donnie Darko är faktiskt en utav de bästa filmer jag sett, och därför var den oväntade uppkomsten av efterföljaren given att se! Så jag jublade när Jenny sa att hon fått tag på den. Så vi såg den tillsammans för båda vi gillar filmen.

Se Trailer på Donnie Darko


D Darko är djup, meningsfull och verkligen en tankeställare. Den visar hur vissa människor kan se livet ur en viss synvinkel, man fröstår itne filmen första ggn, vilket gör den bättre i längden och mer underhållande. Det känns som att tankarna bakom filmen har försökt göra ngt mer än bara en film. De har försökt visa människor vart människan kan vara påväg, och vad människan är 'able to do'. Skådespeleriet är sjukt bra. En deppig fast ändå upplivande på ett sett, man måste tänka, man blir intresserad.

Trailer på S Darko


S Darko kunde ha lyckats. Den handlar om Donnies syrra som 'övertagit' det som Donnie upplevde. När Donnie D gjordes var inte tekniken lika långt gången som när S Darko gjordes, de har lekt alldeles för mkt med vad som va 'coolt' i Donnie D. Det känns som att de som gjort filmen inte förstått Donnie-filmen, och det stör mig. Därför blir inte denna film bra. Jag blir arg. Fan, det blir b när de försöker göra en exakt likadan film igen, fast med andra människor. Är man en Donnie Darko-fantast så märker man att de som gjort denna inte är desamma. Att snyggingen Ed Westwick och snubben Jackson Rathbone är med i filmen, förstör lite.. Gyllenhall va inte så känd när han gjorde sin Darko-film, vilket då inte stör på samma sätt. I en sån här film vill man inte ha kända snyggingar. Man tänker bara på de isf..!

S Darko är alltså DISSAD!

Va på Spinalis idag, fick svara på simpla frågor osv. fan. Börjar ångra mig att jag gick med på detta. XD

Gick runt med Jenny i farsta en stund, handlade lite välbehövliga nya kläder, däribland en strandklänning i turkos! Känns som jag gjrot ett bra köp!

Sitter nu med magen full av tacos, och ska sitta och mysa med mamma resten av kvällen! <3 :)

Hoppas på sol som man kan sola sig i imorn <3

Fanny

mysigt sängsällskap!

Vaknade, hade ställt klockan på halv 9, får inte lata till sig nu när man eg inte har ngt liv! Hör kattluckan öppnas och in kommer den lille röda faran, Fransen kom och la sig i min säng, blöt och härlig! Men jag blir bara glad, han hänger ute hela tiden nu så finns knappt nån tid för honom att ligga inne. Nu gjorde han det :) MYYS

Red Juvir igår XD Gick faktiskt ganska bra! Och det va fett kul! Jenny o Mini va där och fotade och pappa filmade alla, vi skulle glo efteråt på terorin. Sista ggn för mig i den ponnygruppen. Iaf med Sarah som ridlärare, jag tkr det är tråkigt som fan! Har ändå ridit såhär i typ två år nu! :o Jag hoppas bara att gruppen får vara kvar och vi får en grym ridlärare!

*Nu dog Mofasa i Lejonkungen* Tittar på den, den filmen är verkligen hemsk alltså!
'Gå! Gå din väg, och kom aldrig tillbaka!
'Döda honom.'


'ååh, här går allt i svart.'
'han är snarare gulbrun!'
'näääe, han e deppad!

Bilder från igår







Tränade igår också, innan frukost! :D Jag har faktiskt träningsvärk! XD Det känns bra, när jag skulle sova igår va jag sådär trött och skön i kroppen som man bara är när man ansträngt den!

Ska handla presenter idag med mamma, det regnar som fan.
Jag hoppas KM blir av, ska tydligen regna fredag, lördag!

Fanny

RSS 2.0