Khao lak

Kom till khao lak idag. Hotel andamanian resort typ. Sjukt mysigt hotell! Dock har vi myrostig i badrummet och några i sängen som vi tror kmr
Från blommorna som låg där när vi kom haha det såg ju fint ut iaf! :D


Skönt..


the day for all hearts

Nu är min fina påväg hit och vi ska åka och hitta en bra backe att åka pulka i och mysa med varm choklad i termos och gifflar. Sedan blir det att baka cheesecake och middag på texas longhorn. Hemmamys efter det med film och fika!


Tänk på att dagen är till för dom brustna hjärtana också, och även de ensamma men hela ;) Första gången jag firar alla hjärtans dag så jag vet hur det känns, men så farligt är det inte! Erkänn?!



puss
<3


2 events - 2nd

Sen var det den där barnlekningen i tisdags. Plats - Andys lekland i Sickla. Såg ut ungefär såhär:


Ni hade inte en aning om vad som väntade, aight? ;)


Nu känner jag bara att jag redan glömt ngt redan INNAN vi åkt till thai, jag vet att jag har ett pass som är giltigt, helt nytt visakort (det gamla blev trasigt), jag är förkyld nu ist för då, jag har så mkt pengar jag räknat med att ha sparat, jag har olika val av bikini. Det sistnämnda känns mkt viktigt! :o Jaja, det kommer väl efteråt som vanligt antar jag. Huvudsaken är att jag har mig själv, Alexander och våra pass. Sen kanske också biljetterna, men dom har han så jag är lugn med den saken. ^^

I lördags var vi iväg och såg showen med Henrik Fexeus, en kille som mkt och gärna pratar om din hjärna. (höhö) Näe, men i 'I ditt huvud' heter föreställningen och den var fatiskt riktigt rolig och intressant, jag som kom dit helt utan förväntningar tyckte nog att den var bättre än Alex sm läst en massa av hans böcker osv. Han (Fexeus) sa att inget var förberett men det undrar man ju, man fick fundera lite hur fan han fick ihop vissa saker! Samtidigt som vissa var lite lättare att genomskåda! Kul var det iallafall!

Sitter nu och installerar om alla mina Sims 2 spel med expansioner då våra dator kommit igång igen och fungerar, vilket är 8 st. Har nu kommit halvvägs. Har varit sugen på sims ett tag nu, så jag tar alltså tillvara på min lediga dag. Springpass imorn, ledig ons, tors jobbar till halv 1 fredag, stänger lördag. Sen ledig till den 16e. Måtte det finnas extrapass!


Fanny

2 events - 1st

Först hände dalarna. Det såg ut ungefär såhär:



Mina kära vänner har tillsammans en stuga i dalarna dit vi for fort som ögat för att umgås, mysa, frysa och allmänt hänga under en helg i januari. Ingen mottagning på mobilen - tumme upp! (dock gjorde detta att jag inte använde mobilen vilket ledde till att jag glömde mitt p-piller - dagens ilandsproblem. Dock var detta inget som inte gick att åtgärda dagen efter) Fina väner - tumme upp! Snö och kyla - tumme upp! Brasa  - tumme upp! Sovsällskap - tumme upp! Vinna på monopol - tumme upp!

Bilder från dalarna finns på faceb (:


Sen var det barnlekning med Matilda, men det går av någon anledning inte att lägga upp två filmklipp i samma inlägg, så det blir ett till om ett par minuter ^^



to be continued..

nedräkning

11 dagar kvar

Thailand!!


GOOOSCH! jag längtar o längtar efter två veckor tillsammans med min trebenta TROTS att jag just spenderat lite mer än ett dygn tillsammans med honom i sjukt tillstånd (båda sjuka - smittade av sjukt barn? Film med kul inlägg kommer formodligen imorn)







mer än allt - finaste


RSS 2.0