Skansen

Skansen va kul, och uttröttande ^^ vaknade av att en viss Elin puttade upp dörren till mitt rum och stog där med tofs mitt på huvet och log skitstort! Sötungen. Matilda kom också ganska snabbt in för att se till att jag verkligen va vaken. Snällt av henne (:



systrarna


Moster och mormor


spana in apor med rosa rumpor


Lemuren mamma trampa på fingrarna ^^




Jag och stålmannen på stenen


Mamma och pappa va ju på gotland förra veckan och fotade massa! Gillade speciellt två bilder på barnen ;) :


August


Majken


Nu ska jag packa ihop mig o sova, upp 7 imorn och passa Elin igen! :o Läsa min nya bok, 'En dag'. Nått kärlekstjafs som hon i kassan på Akademibokhandeln sa skulle vara bra ^^


GOD NATT

Fanny

lalala

Bilder på när Elins och mitt konstverk växer fram;






Är det här det man kallar för självporträtt? ;)


Hon va gladare än hon ser ut ^^


nu ska jag sova, jobba imorn, ev. utgång efter det och sen jobb hela söndagen också ^^

Fanny

livin' by the rules of Fanny

Så här är det. När Fanny bor ensam hemma gör man vad fan man vill.

- Sigge har just avslutat sin fika bestående av några klickar skagenröra med hela räkor i. Intogs vardagsrummet..! 8o ;)

- Elin har gjort en massa saker som man 'bara får göra med moster'.

- Frans övertar barnvagnen.

- Man äter nötkräm med nyplockade smultron.

- Allt händer på mitt sätt, hela tiden. OCH det ser inte förjävligt och ostädat ut överallt (:








Moster och Elins konstverk, mest Elins ;)


Glass är gott


Tack själv (:


Promenixade med Elin imorse och hittade denna hux flux - önska mig lycka till! ^^


Sitter och ser American Pie 2, alltid lika historiskt kul! 'this one time, at bandcamp...' never gets old! Mötte upp syrran i stan efter hennes jobb med Elin. Hämtade ut biljetterna till Harry Potter, sista filmen - måååste se! Har man läst alla böcker och sett alla filmer är detta ett måste. I know, lite töntig är den, men vafan, det är Harry Potter! ;)

imorn kommer mamman o pappan hem.

Fanny

oh it is to you

men vet vad man vill ha
när man inte kan få nog


men så svårt det är att behöva en dos när man inte kan få den






back to childhood

Igår var första barnpassningsdagen. Elin kom 07.20 full med energi till skillnad från mig och Alexander som precis vaknat XD Jag gick upp, gjorde mackor till oss alla tre och Elin blev inte så otroligt blyg faktiskt inför Alex. Trots att dom inte träffats särskilt mycket. Men jag kunde till och med gå o kissa och hon va ensam med honom! ^^


Before


After

Det blidde inget Skansen, som var planerat, det va ju sådär varmt och duggade lite då och då. Så vi drog till Junibacken istället! Faktiskt överraskad över hur fint allt va gjort, det såg faktiskt ut som man kom ihåg det från när man va liten ^^ Dom flesta lekställena brukar bli så slitna och tråkiga, men inte där (:


När Elin blivit hämtad blev det myskväll här hemma med Alex (: Lagade currykyckling med cassewnötter och såg Shutter Ilsland. Man blir så sjukligt trött av att vara med barn! Segheten tog över och vi hamnade i soffan o såg Johan Falk efter det ^^


Fick jobba över idag igen, vi är alltid underbemannade nuförtiden på jobbet. Jobbade ändå bara fyra timmar ändå ^^ Jag va så smart häromdagen när jag va hos Joss o hjälpte henne o måla... mina nycklar har av någon anledning en förmåga att försvinna ur mitt minne och lägga sig på en plats där de inte syns så jag inte har något val än att glömma dom! Mamma o pappa blev jätteglada när jag ringde och bad dom låsa upp dörren åt oss när vi kom hem (: NOT! Min cykel fick stå två nätter i skogås, fick dåligt samvete när jag skulle hämta den idag och upptäkte att någon försökt få loss bakdäcket den var fastlåst i, och kedjan hade hoppat av, blev förvånad när jag hoppade upp och tog sats o trampa så kom jag ingenstans ^^ Den är fixad iaf, men orka att ungdomarna eller vilka det nu är som hänger i skogås bara måste ha något o göra så som försöker få loss en ordentligt fastlåst cykel i ett cykelställ. Idioter. Eller så lever dom för o jävlas.


Nu ska jag göra mig iordning nice n' sexy så jag kan sova gott sen helt ensam i mitt stora urgamla hus! 8|

blåmärke, svett och besvikelse

titeln säger att livet suger, men så är inte fallet ^^ det är bara lite på sugfronten..! fri tolkning (skämtosido) Det som suger och som är en stor besvikelse är att mina föräldrar inte berättat för mig vilka helger som finns tillgängliga för kräftfiske (typ höjdpunkten på hela året), utan dom har så fint bestämt just den helgen då jag jobbar utan att tillfråga mig. = Fanny blir lite sur, arg och besviken. På jobbet är det nu också totalt förbjudet att byta pass av en massa korkade anledningar som säkert ändå inte kommer att gälla mig! Så det vart liv i luckan när mamma skulle förklara sig imorse, vi var inte överrens.

Alla har märkt att luftfuktigheten är något över det vanliga och det betyder att det blir skitvarmt. Och alla vet att 28 grader i skuggan blir dödlig om man förflyttar sig ut o solen. I solen stog jag tre timmar i strumpbyxor, smutsigt förkläde, trekvartsärmad tröja och väst - allt i svart. Där sprang jag och log, accepterade, servade, skrattade och skojade, tog skit, letade efter jobbets enda kortläsare (OBS!! En kortläsare på 300 gäster som vill betala med kort). Visst mitt jobb är kul. Men mer tuttsvett kan man inte få!

Jag var ambitiös idag innan jobbet
. Städade, fixade och donade. Strök gardiner som förvarades i en av våra större garderober där det står en pall. På pallen stog jag då gardinerna befann sig högst upp. Fanny sträcker på sig lite och greppar gardinerna, slappnar av lite och känner att pallen vacklar till lite. Helt plötsligt är jag på väg ner medan armen skrapas mot de inte så rundade hyllorna och sedan sitter jag nere på golvet och får ur mig ett ynkligt 'aaaj..'. *tar mina gardiner och går*


så jävligt roligt att man missar kräftfiske, att man svettas ihjäl på jobbet (säkerligen tillsammans med en miljon andra stockholmare men iallafall) och att man har en ömmande (ja lite iaf..) arm


Nog om självömkan. Igår vaknade jag så fint och harmoniskt av en liten mjuk kyss på kinden och fick höra ömma ord från min käresta. nääääääääääääe! Mormor (i detta fall även min mamma) skickade in sina barnbarn utan koppel och med helt fria tyglar på mitt rum med bara en uppgift - väck moster.

resultat:



Kolla hur Elin egengliten står. Jag håller hennes hand, under den ser man hennes fot. Hennes andra fot stor på golvet. Önskar att man vore så vig ^^


Efter jobbet idag köpte jag glass till mig och mina päron och cyklade hem fort som en galning. Slängde ner cykeln och hoppade i bikinin. Cyklade ner till mörtvik och gick utan att tveka ner i vattnet. Vilken känsla. Det var så jäävla nice, inte ens liite för kallt! Där låg jag några minuter och gottade mig och cyklade sedan hem. Satt på terassen i bikinin och drack iskall pepsi.
Jag hade sällskap:


Mina två fyrbenta och pälsiga absoluta favoritpojkar

Nu ska jag sitta och försöka se klart Megamind, tredje ggn gillt! Jag har blivit så trött varje gång och somnat, trots att filmen faktiskt är bra ^^ Imorn kommer Alex, längtar efter hans läppar mot mina, hand kropp mot min, hans doft..



PUSS OCH KRAM
Fanny

RSS 2.0