livets olika ..

life is full of options, decisions and offers a lot of ways to go. Like that wasnt enough your mind is there to mess it all up.


make that god damn right decisionhesten

lite.. 'fina' bilder på mig och Fargo. Fotograf - Alex. Han förevigade första mötet med pållen, dom ska nog komma bra överens ^^
Ska få lite tips o trix av Malou (ägaren) nästa fredag, så vi kan få lite mer ordning på oss två tillsammans! :D Dock går det bättre för varje gång, tråkigt nog går det typ inte o rida ordentligt för underlaget suger, fruset o gropigt, kan det bli bättre? ^^


Jag har bokat tid för körlektion nästa torsdag så nu ska snart allt rulla på (fyndigt!). så TRÖTT på att åka tåg o buss överallt, det tar ju all tid i världen?!


bajbaj
Fanny

du ska veta...

Du ska veta att jag sitter på en bar i Protaras (vad sägs om Greenery?) ;)

listen and travel far, far away guys. Ni vet vilka ni är ;)

Ponie

Jaa, min nya stjärna och jag klarar oss bättre o bättre för varje gång faktiskt!

Dagens tanke var att vi skulle göra precis som jag ville i mitt tempo osv. Har märkt att jag blivit alldeles för framåtlutad på honom och då tappar jag all chans o världen o få honom o arbeta det minsta. Så jag tänkte på det och red mer med sätet o rösthjälper än jag gjort tidigare. Man vet inte om han är otroligt känslig eller om han fånar sig för han vill springa eller om han bara inte förstår, han är ju trots allt bara 6 år. Men jag har antagligen varit för hård i handen, därav byte av taktik! ;) Med bättre resultat! Fick honom tillomed o tycka de va lite jobbigt o galoppera så jag glömde bort mig o glömde o driva så han tom bröt av XD tänka sig?

Ska se om någon kan komma ut o fota oss lite när det blir kallare igen, vore roligt med vinterbilder :) trots att vi inte är så fina när vi kutar omkring! XD haha formen får vi komma till lite senare, även om det är på g.

Hans hals ser ut o va 20m lång men han det är mest vinkeln och hans smalhet som gör det ^^


Ska försöka ta en lite bättre profilbild på han sen (:


puss o hej
Fanny

liite cypernnostalgi

Har finally lagt in resten av mobilbilderna från cypern i datan. Va ju fullt i telefonminnet så va ju tvungen ^^ Det är ju så tråkigt o fixa sånt. men hittade ju lite bilder där som väckte lite minnen.. här är några av dom:

inflikning!! *skulle hämta hårddisken o när jag kom tillbaka o skulle sätta på mig hörlurarna lyckades jag smocka till mig själv i ansiktet med dom.... lite ontigt blev deee!*

OBS!! - Se mina bruna ben!!!. OBS2!!! Se mitt otroligt störande sår på min tå!
Fias födelsedagstårta som inte innehöll nötter fast daim (som innehåller nötter) Jävla nöt till tårtasäljare ;)


Martin...


Martin ^^


It's some time to remember - Put the shit on repeat?


kul..

verkligen kul när jag idag fick veta att man va tvungen o lämna in timrapporten från förra månaden redan den 2a! KUUUL efterjul när jag inte får ngn lön denna månad om jag inte får jobba hos Richard på mina lediga dagar. GOD DAAMN! Måste jag också jobba från tidigt till 5 dagen efter att jag stängt restaurangen till tolv på natten. Lovlie. Om Richard då har jobb just den dagen. ska prata med han.

Ska se skräckfilm ikväll. Får se om jag vågar sova sen. Får ladda upp med oskyldiga Kalletidningar jag kan läsa efteråt. Det är 'Låt den rätte komma in'. Är ju inte ensam hemma iaf, då hade jag för tusan inte sett den! Men är sugen på den, har velat se den ett tag men inte vågat! XD Skulle ju gärna krypa tätt intill någon denna natt måste jag säga.. ^^ KATCHIIING
men det dröjer ju iaf tills.. nästa måndag? :o god damnSen undrar jag om du lät henne komma närmre? Eller om det är mig du ser? Det känns ju så, alltså det sistnämda. Att det är mig du ser. Lite rädd och osäker är jag allt. Rädd? Jag?! nääääe, inte alls. eller..?

Jag undrar också om man kan älska någon som älskat någon förut.

back in the sadle

Har letat efter perfekta medryttarhästen ett tag nu! Nära o åka, bra med buss/tåg, max 500/mån, typ 2-3 dagar i veckan, trevlig o glad hest. Och jag tror jag hittat en nu!

Va o provred Fargo idag. En 6årig arabvalack. Ganska spetig o smal men hon har bara haft honom i typ 3 månader, så det byggs väl upp! Hästen va en pigg (!!) och glad häst med livet framför sig så att säga! Ägaren verkar kunnig och vi tänker ganska så helt o hållet likadant om hästhållning osv. Vilket är ganska så praktiskt och bra! Red ut idag och ska rida imorn efter jobbet, ägaren skulle kolla om det va någon annan i stallet som skulle rida samtidigt så dom kunde visa lite ridvägar o så :)

Känns som det kan bli ett samarbete där iallafall! Det ska nog funka bra.nu ska Alex o jag ut o promenera o sen mysa lite, kanske se film? tihihihi!


PUSS
Fanny


RSS 2.0