vafaaaan Fanny!!

kom igen nu för fan, sluta waina för att du inte tränar, ta i ordentligt istället, varför inte bara ta typ två veckor stenhårt, så har du kommit igång sen! Hur svårt kan det vara, EGENTLIGEN?! Gör upp en plan nu efter att du blivit frisk, se mycket tjockisprogram och få motivation, se på dom där 150kg-människorna som svettar ihjäl sig för att gå ner från sin dödliga vikt. Jag vill ner 5kg, hur svårt kan det vara? e-g-e-n-t-l-i-g-e-n? okej, säkert skitsvårt och asjobbigt, men varför inte bara göra det ordentligt och sen sluta gnälla?


tack för mig själv

Fanny

how about some nyktert fyllesex? :o

Helgen har spenderats delvis på jobbet, stängde fredag var hemma klockan 03.00. Gick upp i vad som kändes som ottan trots att klockan var halv 9, 9. Satte mig i bilen och sov lite i, åt MAX-burgare till frukost och kom till slut fram till Norrköping där Majken hade fullt sjå att underhålla sin käre mor, far och morfar medan August låg och sov. Vi hängde lite, fikade och sen skulle August vakna så det blev mitt uppdrag, han hade ju pratat om FasterFanny (som jag faktiskt tror att han tror att jag heter på riktigt, alltså FasterFanny o inte bara är faster Fanny). Pojken var som vanligt sitt vanliga charmiga jag och visade genast upp sina bästa sidor.Helgen var super verkligen! Dessutom fick dom hallen omtapetserad, sjukt snyggt och fräckt blev det! Röd tapet med typ blå våglar och guldblomsgrejs? Svårt o förklara men blev snyggt ändå!


Imorn ser ut såhär:
cykla som uppvärmning och sedan lite av det jag just nu kallar det styrketräning, sedan in till stan och shoppa liteee, bara lite.. sen middag med min fina och otroligt välartade pojkvän och sedan se kärlekshistoria-film i form av fjärde filmen ur twilight-grejen. Mycket fler röda rosor eller rosa moln eller hur man nu vil uttrycka sig blir det också sedan när vi ska hem o ha hemmamysfika! (: Nästan lite överdos på kärlek och mys så tisdag passar jag på att åka till tandläkaren och spendera 1700kr på en bakom-tänderna-tråd som man får efter tandställning men min gick väck då jag trillade av Cosmos in i ett hinder en fin måndagskväll i december några år sedan ^^ gosh, jag tyckte om den ponnyn! (på allvar)


Fina lilla ponny, hoppas du har det bra!

Sjukt ridsugen, har en medryttarhäst på g och kan knappt vänta till ridningen på lördag! Missade ju den nu i lördags, jag måste verkligen rida mer. Få ordning på mitt mig och allt om mig själv..! :o


Sitter och ser The Holiday, perfekt avslut på min helg, amerikansk romantisk komedi som man vet hur den slutar (oberoende om man sett filmen innan eller inte ^^)längtar efter dig


aah puss hej
Fanny

a cats deepest secret revealed

ja.. nu vet vi varför våran älskade lilla Frans Ragnar är så nervös och på tåna vad gäller; sopbilen som tömmer soppor (halva katten i form av päls ligger kvar i soffan, den faktiska kroppen befinner sig under), plocka ur diskmaskinen (katten springer runt o piper o jamar och kutar mot dörren), plötsliga ljud, typ pappa nyser (pupillerna förstoras till tredubbla storleken och katten sänker sig mot golvet och pinnar snabbt därifrån), nya människor (han hör dom i dörren när dom knackar, springer ut genom kattluckan och dyker upp först sent på kvällen eller under naten/morgonen)


Detta är vad vi ser:


Samma bild ur lilla Frasses synvinkel:Vi har från och med nu stor förståelse för vår nervösa katts beteende.


Från en sak till en annan, jag har tränat! OJ, tänker mitt samvete som nu faktiskt kan slappna av lite. Denna vecka har jag hunnit med/klarat av att träna två gånger! OBS! Idag är det tisdag ;)

Igår:
Snabb promenad lite mindre än 1h med mamma
30x3 armhävningar (på knä ^^)
30x3 situps

Idag:
Sprang/joggade ca 15-20 min som uppvärmning
12x3 armhävningar (på fötter eller hur man säger)
30x3 situps


SHIT. Im so good! Sen har jag ju tränat några gånger innan också, men det har gått någon vecka sedan sist nu.


Nu ska jag käka lite lunch och sedan ta bussen till handen o hämta Matilda och Elin på dagis o så ska vi gå och fika i centrum tills Lina kommer o hämtar och sen bär det av hem till Joss o äta middag o myskväll.Fanny

RSS 2.0