Tjeena

Påväg hem efter biljard med Malin och Anton, Ola kom där också på slutet. Trots påbörjad migrän (som stoppades lite med alvedon i rättan tid) och trots tidig uppgång (05.30) så gick jag ändå. Ville piffa till sig lite efter en heldag i stallet liksom! (: mys blev det men är trött nu! Hem och ge sängen en riktig match i sovning. <3

Hjärtan och kärlek blev det också i onsdags när jag efter jobbet tog mig in till stan, mötte upp Alexander och åt en smarrig lunch och satt där och bara snackade om allt mellan himmel och jord (som det brukar gå till) och sedan off to Sparadiset. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t! Man kommer in och går från att vara i en storstadsmiljö till att vandra i en djungel med palmer, mysmusik och doftljus. Tar av sig skorna och sotter och chillar. Blir hämtad av en tjej som ber en ta av sig kläderna i ett rum tillsammans med sin pojkvän. Lägga sig på en brits och invänta den som kommer att ge dig en riktig omgång av massage i 65 minuter.

Började med en liten fotinpackning, som förmodligen var helt fantastiskt underbar mot mina små fossingar och sedan knådaknåda tills man typ somnade. Aölt för snabbt tog det slut. Men fan va mjuk man blev ändå! Trots det tror jag att min huvudvärk beror på spänningar i axlarna .. ^^ nåväl!

Detta var alltså en av presenterna jag fick av Alle när jag fyllde år. 'Presentkort' på att göra något romantiskt, typ massage på spa?

Some pics


Kärlek på en pinne

Usch. Just nu är det lite småjobbigt. Stressad över att australien närmar sig för att jag lämnar Alle hemma, samtidigt som jag knappt kan bärga mig att komma iväg!

Läst lite på nätet om folk som rest månader utan pojk- flickvän. Hur allt funkat osv. Det mesta hade stärkt förhållandet! Medans andra gått åt helvete. Jävligt individuellt det där. En tjej som skrev 'att sakna varandra var något mysigt, och gå och längta är bra' 'tänk när man får se sin älskling igen', ska tänka på det, att sakna inte är något som bara är superjobbigt utan något som är lite mysigt sådär!


Vissa dagar känner man att allt bara kommer att gå så bra så! Andra dagar, som idag och de senaste dagarna så känner man bara att krypa ner i sängen med sin pöjk och gömma sig för omvärlden är det enda och slutgiltiga rätta. Bara ligga där och andas in varandras dofter och lagra dom överallt i hela kroppen, bara pussas tio tusen pussar och vara sådär nördigt kära och säga gulliga och fåniga saker till varandra.

Det är tur att jag vet att jag älskar dig annars hade jag varit livrädd.


No worry, I carry you

So if by the time the bar closes
And you feel like falling down
I'll carry you home tonight


Voffsing

Denna raring är en blandning tollare/labrador/jack russel. Helt underbar och kanske en perfekt blandning? Kanske inte russeln där men kom och tänka på blandningen labrador/tollare, googlade och fann denna!

Tänker mig en svart el. brun labbe.


Sjukt sugen på både häst och hund just nu. Men det blir senare. Först australien och lite annat! ;)


RSS 2.0