i want it all

JOOO kära barn har det varit här nu sedan i måndags! Mamma är barnvakt åt Elin typ hela veckan och så har Matilda hängt med någon dag också, så lugn och ro på sina lediga dagar har man ju inte haft det iaf ! ^^ men kul har vi!

Kom hem helt asvarm efter att ha gått från tåget i tusen gradig värme, såg att barnen och mamma va vid växthuset och badade i barnpoolen! Jag hoppade i bikinin, letade upp blomsprutan och smög ut, smög mig fram bakom bilen och hoppade fram och sprutade på Matilda med blomsprutan och hade därmed startat ett krig! Som jag tror att jag förlorade för hon höll i vattenslangen med 'duschinställning' och det va inte direkt varmt vatten som kom ur den slangen XD

pass på för här kommer många bilder på barn ^^


ärkesprutan


minisprutan, Elin har inte lika kul som vi just där ^^






Sigges favourite place to be


Idag, onsdag, gick jag, mamma och Elin ner till stranden och bada och mata ankor, sjukt majsigt och faktiskt inte så kallt i vattnet som jag trodde!





Blidde för kallt för o gå ^^




*mata ankan*


sötnöten

Har varit och tittat på Jossans nya lägenhet i huddinge! Fin, lite sliten men blir säkert super när hon fixat till den! Ska hjälpa henne med allt som hör till i helgen (: Sitter nu hemma i fotöljen o myser med lite mysik, ska upp rätt bra i tid imorn och träffa Lina från jobbet o åka o bada o sola i kärrtorp! Hur mysigt som helst! :D Sen ska Mami, Papi och jag ut o käka på kvällen, länge sen vi gjorde nånting tillsammans! Jag kan ju inte heller följa med till Gotland när dom ska dit nästa vecka så bäst o ta vara på tiden :p Får se hur det blir o sova ensam typ hela nästa vecka :s längtar ju inte direkt.. får se om någon kan sova med mig ^^ Nästa vecka är min tur att ha Elin några dagar! Måndag blir det nog Skansen för det ska typ regna alla andra dagar jag har henne ^^, förhoppningsvis då så följer Alexander med dit också (:


Känner att jag står still just nu, vill allt; ha egen lägenhet, rida mer, åka utomlands, åka utomlands o jobba, starta eget företag (kanske mer framåt i tiden), plugga nånting. Måste bena ut och starta om vissa saker, bara jag som kan ändra nånting liksom.. känner mig lite sådär.. uppgiven ^^ det är sommar och varmt och skönt, jag har mina vänner, familj, Alexander. Kan jag inte bara få njuta av det utan att längta nån annanstans. Känner mig egoistisk när jag känner såhär, vet ju inte ens vad jag vill. Känner mig liten men samtidigt så stor och vuxen. känns som att inget av detta egentligen makes any sense ^^

ge mig en målarrock och jag fyller hela din värld med de vackraste av färger
- in your dreams, whatever they be, dream a little dream of me -

Fanny

alone at midsummer

Ja, någon gång ska väl vara den första. Men jobba bör man, annars dör man! Erika på jobbet kom på igår när vi stängde att det är ju egentligen inte alls min jobbhelg på midsommar! :o Jag tror jag fick den här helgen för jag av någon anledning fick en ledig helg innan min semester.. :o hade ju velat vara ledig nu, det är typ hela sommaren att fira midsommar. Äta jordgubbar, god mat, vara ute och bara njuta.

Men jag får se dom här två nätterna ensam i huset som en erfarenhet, spännande o se om jag lyckas somna inatt! XD Jag har ju katterna iaf, dom får hålla spökena borta!

Jag ska iallafall imorn spendera dagen imorn med systeryster och hennes familj som firar med sina kompisar, ser fram emot!! Börjar inte förrän klockan 6 så jag har ju nästan hela dagen iallafall (:



Något som alltid finns på bordet under min midsommar är ost- och skinkpaj. Och när jag 'ramlade' in bakis in i huset (ja, alldeles riktigt, mådde inte superbra efter att blivit sjöblötsvettig på jobbet och sen dricka alkohol alldeles för snabbt tillsammans med Josefine och Daniel. Men kul hade vi!) möttes jag av en ost- och skinkpaj doft skönare än någon annan!

- Får inte jaag nån paj på midsommar? :o
*mamma ler lite halvfånigt*
'
Jag har faktiskt gjort en paj till dig!'

Så den tar jag med mig som knytis imorn till Lina. Pappa köpte jordgubbar också så jag ska känna mig somrig! :D


Nu har jag iallafall laddat upp med oläskig film och spanat in att tv-tablån har något att komma med också! ^^ Kanske tar mig en tur till mitt lilla 'kommaundan'-ställe vid vattnet också. Löv it!


tisdagskväll efter ösregnet

Fanny

Kära rara mosterbarn

Fick ett videoklipp igår av min käre syster.

Klippet får tala för sig själv:

Lilla rara ElinPelin kan nu officiellt säga 'Motte Nanny' på kommando, bra trix o kunna ^^


Första dagen på jobbet idag, 11.00-15.00, kort pass kändes som jävligt långt pass.. man ska ju inte gärna klaga men jag ska inte heller ljuga när jag tvekade i en hundradels sekund när jag fick frågan av en gäst idag 'Är det kul att jobba här?'. Svarade sedan 'Men självklart! *stort smile*'. Alltså, det ÄR kul, men jag vet inte om jag fått det på hjärnan att jag tröttnat som fan just nu eller om det är för jag precis är tillbaka efter ledighet. Inte heller kan jag räkna huvudräkning. TEST TILL DIG DIN STACKARE SOM LÄSER; vad blir flankstek + extra råstekt potatis. = 49 + 10. *Fanny börjar plocka fram miniräknaren men kommer på halvvägs att den kanske hon inte behöver*

Stänger imorn, jobbar sedan hela midsommarhelgen. Nästa midsommar ska jag fan vara ledig! Helvetti! Vem som helst (nästan ^^) är inbjuden att sällskapa mig efter jobbet tors-fre = ensam hemma för Mami o Papi är och firar med våra vänner.


Har märkt att jag sitter alldeles för mkt vid datan den senaste tiden = totalt inte okej! Det blir så när man ändå kollar medryttarhästar, nya jobb ellet nått så kollar man allt annat samtidigt. Vilket gör att det tar längre tid, man fastnar vid något och sen är det kört! Får lägga av med det.


nu måste katterna få mat innan som förtvinar ;)
Fanny

baby, baby - if I kiss you like this?

Idag fick jag mamma att följa med på stan. Det är inte så enkelt som man kan tro alltid, när mamma har sommarlov är det trädgården som går före det mesta! Men idag regnade det, hon har redan sommarbakat, hade bara badrummet att städa och så ville hon också köpa ett nytt duschdrapperi ^^ Vi sprang in på hm en snabbis och jag hittade ett par tajta 3/4 jeansshorts, som jag velat ha i hundra år men inte funnits i min strl, som nu fanns på rea t.o.m! 8) nöjd! Vi vandra de sen vidare mot Gamla Stan och lunchade där och jag köpte några armband (a) mysigt va det och solen kikade fram så vi köpte glass på vägen hem som vi sen fikade upp hemma (:


Jag vet iallafall en som tycker att det är ganska så nice att min fotölj inte är belamrad av tusen kläder! Vaknade och såg att en hårig, fyrbent pajsare låg och snusade där så nöjd, så nöjd. Släppte lite extra hår också eftersom den var nydammsugen..


världens sämsta kvalité på bilden men man ser ju iaf vad det är ^^

Köpte mig också en liten jordglob som står på min snygga byrå, som jag kan pricka på så jag vet vart jag befunnit mig tidigare i livet ;) En röd prick för varje land. När jag är klar så kmr hela globen naturligtvis att vara fylld med röda små prickar! (:


ännu en ofokuserad bild (:


Och hur ska jag säga det nästkommande.. vet inte om det går att förklara i ord eller text, vi gör så istället att vi lägger in en sjysst bild, kärleksfull fras och tänker på en fin låt som spelas på väldigt, väldigt höd volym



If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug
And if you were a kiss, I know I'd be a hug

kom krypande

Fick ju höra nu också att Majken, 10 månader, har börjat krypa! :D Har inte sett henne in action men mamma visade med ganska mycket inlevelse precis hur det såg ut, alla har ju olika sett att ta sig fram och även hon, det såg ju inte sådär ut att hon kröp som man tänker sig krypa utan benen hit och dit helt olika.

Så tänkte jag på Matilda hur hon kröp när hon va liten, hon typ hoppade fram med benen framför sig på ett helsjukt sett! Jag har en film på henne när hon hoppar runt så, satte igång min gamla kära Ericsson 810i och hittade tyvärr inte den filmen men tusen andra kul filmer, bl.a. från Berga och Ågesta och massa när jag och Jenny flummar runt som vi gjorde på den tiden. Lövlie!


Denna film låg uppe på min youtube som iof också va ganska kul, när jag ändå pratar om roliga videor på barn



kul ^^


Fanny

last destination for my vacation

Helgen har varit supernice! Lugn och fridfull, sådär mysig den kan bli bara på sommaren. Jag och Alexander hade ju tänkte att åka iväg någonstans den här helgen, typ roadtrip, men det sket sig ju såklart så vi blev hemma. Dock hade vi mitt hus för oss själva så vi bodde ju iallafall ensamma (: Vi gick på bio med några av mina pals, bra film - Super 8. Lite sådär töntig i slutet som bara amerikanska filmer kan vara. ^^

Lördagen spenderade vi mestadels på Gålö, kul för det regnade inte XD, sen fick man ju springa av sig på såna där riktiga skärgårdsklippor! hehe Idag blev innesittardag med film och pestokycklig-fylld ciabatta (:



Jättegryta, hungrig??


'Stureplansprofilen' ^^



Imorn vettefan va jag ska göra, men nånting kul iaf, för det är sista dagen på min semester! BAAAAH, känns jobbigt? Ja, jo lite, känns som jag måste göra ngt av mitt liv ^^ tragiskt men ack så sant, så sant! Ska försöka få syrran att börja träna med mig igen, nu är det kanske två år sen vi gymmade tillsammans? XD så drygt! Men hon tog upp det häromdagen så det kanske inte blir så svårt! mohaha!



och regn, regn, regn föll ner, ner, ner så Nasse måste ösa

måste säga att regnet är rätt mysigt, aldrig grått regn på sommaren som det kan va på hösten, som man bara deprimerar ihjäl sig på! Så får man ju tid att inreda sin nya byrå som man införskaffat sig från praktiska IKEA, fint blire, bara det att mitt rum är lite litet ^^


puss o kram
Fanny

Destination Norrköping

Befinner mig just nu i Norrköping hos min käre bror och hans family! Barnen älskar mig såklart förutom Majken när jag ska klä på henne kläder, eller passa henne när ingen annan är i rummet ^^ August ville iaf visa upp sitt dagis för mig och det va ju bra!

Dom ska ju flytta härifrån lägenheten typ ut på landet (om inte redan Norrköping i sig är landet ^^ ) och ska tydligen ha kossor preciiis utanför huset! Vi ska dit o titta sen hur det ser ut (:


Jag känner mig sugen på o se skräckis.. men jag borde inte för så sooover man ingenting :( Såg ju första avsnittet av The Walking Dead och är nu sugen på o se resten ^^


nu ska vi gå och göra nå kul!
hejhej

Fanny

Stora hästnippran

Joo, trevligt är det! Känns som jag fått utlopp för mina hästkänslor lite nu idag och igår! :D Och så har jag fått fota och tkr det är lite skoj igen (: hihi

Igår gick jag den förbaskade Riskettankursen-grejen, vilken inte va såå farlig som jag trodde först, den gick att genomlida så att säga! Nu väntar jag bara på att körkortstillståndet (som gått ut!!! Hur dålig känner man sig inte? Jag skyller på att jag inte kört alls intensivt och haft uppehåll på ett halvår ^^ ) kmr hem till mig så jag kan börja köra ordentligt igen..! Åkte till stallet efter det och fotade när Jenny red uppe på platån när hon red Haily. Frida red Philip och dom va ju båda lika fina som alltid (: Hem till Jenny efter det och mös lite, åt middag med hennes mami o papi vilket var väldigt länge sen man gjorde då jag inte träffat Jenny på hundra år och med tanke på att dom är skilda ^^ Trevligt va det iaf, synd att man varken träffar Jenny eller hennes föräldrar eller bror på typ ett år nu för Jenny sticker till Alingsås! :o men vi satt på taket sen hos henne med Mini, Frida, Karla och Linnea, supermysigt! :D Sen kom Alexander och vi åkte hem till mig (:

Sista gången för terminen på ridskolan idag och hoppning stog på schemat! :D Alex va med och fota och de va meningen att jag skulle rida Britta som va hundra år sen, men när jag kom upp till platån märkte vi att hon var halt och jag fick rida Gaspers ist, hann rida typ 20 min men det va kul o prova han! Har velat rida honom (:


Sitter nu med magen mätt av grillad fläskkarre med smörstekt potatis o bea-sås, YUMMEEY!

som pics

Mighty Bell (världens fånigaste namn ^^, dessutom valack)


Frida & Philip


Jenny & Haily och hennes tjocka mage




Blev inte riktigt som jag tänkt mig men jaaaja








sommar

Va uppe på terrängbanan idag med Mini också och fotade lite på KM! Inte varit där på ett år och det känns faktiskt efterlängtat att vara där uppe, så jäkla fridfullt och bara förnkippat med bra saker (: Vi tog ett snabbt dopp i sjön där och åt sen o kom hästarna upp. Kul o se alla hästar o ponnyer få den där lilla gnistan i ögat som tänds nästan bara där uppe!






Jag & Gaspers Foto: Alexander


så jäävla söt


Hoppa lite mer ambitiöst ^^


slut för idag tack för idag
(:

vad ger man inte för lite suddiga bilder

Allt känns lite suddigt just nu, om det är för att jag tror att jag måste använda mina glasögon mer, nått annat skit eller om det är för dom bilder jag fick från min engångskamera jag framkallade idag ^^ Första kameran innehöll roligare bilder, och från lite blandade tillfällen så man fick fundera tillbaka på den tiden som varit som man kanske inte skulle gjort på samma sätt annars. Men dom här blev suddiga, och konstiga och nån enstaka blev bra, men jag vettefan! Kameran kostar typ 89:- o sen att framkalla enkla, matta bilder kostar 150 spänn! Helt stört, fast ganska roligt, och det är skoj o se vad man egentligen tagit för bilder. jaja!



Va med Jenny idag på Berga för hon skulle dit o lämna böcker för hon den jäveln har ju tagit studenten och allt skit så jag hängde på där och träffade dom gamla älskvärda, och mindre älskvärda, lärarna ;) ANWA bl.a. påminde mig om att jag skulle rädda världen och att jag inte fick glömma det för det har vi ju pratat så mycket om, och såklart jag inte sviker henne! Världen ska ju räddas på ett eller annat vis (:

Tre av stona har fått små bebisar! Två från rid och en från trav, huuur gulliga som helst! Dock var bara två där för den ena va på sjukan för Moddan inte ville släppa råmjölken. Hoppas på det bästa där! Men jag kunde inte hålla mig från att fota lite granna på den lilla skönheten som kom fram. Surfinia och hennes lilla stoföl kom fram i hagen när vi kom dit.





Man får göra vad man kan för o få i sig mat när man föds med giraffben och kort hals ^^




Fick sig en liten stöt på näsan från staketet och kom inte tillbaka till grinden sen :p


Rosen och hennes bebbe



Vi drog till Farsta sen en snabbis och framkallade bilder och jag köpte ett somrigt läderarmband. Fattar inte, blir sjukt kåt på såna när sommaren kmr, det är ju bara sååå snyggt ;) Mötte Mini sen o såg henne inte för hon va så långt ner sett ur mitt synfält trots att hon stog mitt framför mig XD kul

Kul va det också när jag kom hem, pratandes med Alexander i telen, när jag öppnat dörren o larmar av 'Har du någon aning om vad som ligger på kökgolvet!?' *Sigge trampar nyvaket fram från vardagsrummet och jamar lågt för o få uppmärksamhet* På golvet ligger alltså en heldöd, mördad och till och med avliden ekorre! För några veckor sen kom Sigge in med en halv (ja, halv, den va av totalt på mitten och bara bakdelen va kvar) ekorre och la på köksgolvet. Då kom vi fram till att den första va hanen, för den hade puffig svans och denna här (som dock va helt orörd mer än att den va helt hård och död och lite tufsig i pälsen) hade inte så mkt päls på svansen, för honan tar tydligen päls från svansen den här tiden på året o bygger boet med. Men den stackars saten lämnade säkert efter sig några ungar som ligger och dör nånstans nu, det är ju kul! :) (OBS! Ironi)


Nu har hon tydligen gjort sitt i livet..


Fanny

RSS 2.0