Regn regn regn föll ner ner ner

Idag har det regnat.

Det vet alla.


Men jag vet det mer än andra, det är jag helt säker på, så jääävla blött! Den ATn jag va med idag ville såklart rida ut trots regnet. På med paltorna bara - regnbrallor, regnjacka och gummistövlar! Frös inte, blev inte blöt inuti och det va faktiskt inte så farligt. Skönt o komma in sen ^^

Ligger på soffan nu under en filt och en katt. Brasan är på och det finns gifflar i en oöppnad påse på bänken. Vad saknas? Jaa.. Vad skulle det vara? Kanske en gosig pojkis (:

Det får bli en annan dag!


Nu ska jag se djursjukhuset! (Ja, det va t.o.m bra på TV ;) )


Just askin'

Men kan alltid göra ett försök. Eller flera.


Day off

Ja, ledig idag, känns som det va länge sen och sedan dröjer det en vecka till nästa lediga dag.

Jag har inte gjort någonting idag.

Jag har inte ens lust att göra någonting. Det enda jag fått lust att göra är att gå på bio och dricka cider, får se om jag får med Malin på det, jag dissade vårat fika idag, kändes jobbigt att åka hemifrån ^^ men känns bättre om det blir typ efter middag.

Måste raka mina ben, såå det ska jag väl göra, seeen.. Vet jag inte!


Ha så kul.


Sjukt fylld av välbehag!

Wuunderfull!

Kroppsarbetat tillräckligt idag, mockade och fixade allt klart i stallet på typ två timmar (är en del att göra ändå) prova-på ridning för två ungar. Den ena ville trava/tölta hela tiden (den jag hängde med) så det blev till att sätta av i en fin trav där i någon halvtimme. Off to lunch och sedan spurta iväg till okq8- macken hyra släp, vet hur man sätter på en löstagbar dragkrok på wolkswagen nu iaf inte så lätt som man kan tro. Köra släp för första ggn sedan berga, när man körde släp med traktor på en åker,på vääärldens slingrigaste väg (Hedda va ju tvungen o låta mig köra för jag skulle öva -.-). Vi kom fram till slut iaf och köpte hö, staplade en knappt 60 balar för att sedan köra hem till stallet och stapla om inomhus ^^ sveeett. Nu ska man liksom vara lite fräsch inför middag ute med Alle ikväll också. Jaja, folk får ta mig som jag är!

Ska doppa frukt i smält choklad ikväll och se film med mystända ljus! Lööööv!

Först vänta på Alle på Jensen för en innan-maten-cider. Smarre! Blir nog texas longhorn sen, mer smarr!

Puss
Jag älskar mitt jobb.


Sängen är som skönast när...

- man lägger sig i den på kvällen efter en lång arbetsdag
- man vaknar på morgonen oxh klockan ringer sjuukt tidigt
- man vaknar på morgonen och har sovmorgon
- det ligger en pojkvän i den
- man tänker på den när man fryser
- man ligger i den
- täcket är mjukt, tjockt och fluffigt
- man tänker på att man faktiskt måste gå upp
- man vaknar på natten och tror det är morgon men man har minst två, tre timmar kvar att sova och bara kan vända sig om och somna om med gott samvete
- man bestämmer sig för att vara förkyld inför jobb el. skola eller skippa första delen av dagen eller helt enkelt bara bestämmer sig för att ta sovmorgon


Feeesk

Två små rädda fiskisar. Fina a dom! Köte fem stycken rundbandsbarb. Stimfisk som.. Stimmar sig?

Fina va dom (: ser ut som små leoparder!


En av dom bjöd på en ganska så bra bild. Vi döper honom och stimmet till Steve.

Typ Sture, Ture, Evert, Verner och Elof. Eller?

Nu är befolkningsantalet lite förbättrat dårå i alvariet, från 2 till 7. Två silverhajsliknande saker som äter alger. Finfina, håller rent och snyggt!


Hos bror min

Är som sagt i norrköping. Tänkte jag skulle visa hur stora barnen blivit ^^

Inte för att ni kanske vet hur stora dom va innan, men ändå!


Veckan som varit

Veckan som precis tagit slut i arbetssyfte och övergått i helg har varit rätt fullspäckad känns det som. Jobigare än man tror på ett nytt jobb trots att det stressigt eller så, men psykiskt påfrestande..!

Jobbade igår på Jensen och när jag vaknade imorse vid halv sex kändes det som att jag inte sovit alls, kom till tandläkaren och 'Oj.. Fanny det ser ut som att du inte riktigt vaknat!' Alldeles riktigt Tandsköterske-Lotta, jag har nog inte riktigt vaknat ännu!


Känns jävligt bra på nya jobbet iaf, känns som att dom är nöjda med mig också ;) har ridit (under arbetstid, både ensam och med arbetstagarna), mockat, gått ut på långpromenat med hundarna, fixat och donat med allt möjligt, släppt ihop nya hästen Teitur med dom andra islandshästarna. Låter det inte helt fantastiskt? Vad tycks förresten om pälsen på Vaki? (Bilden på bakbenet) ser ut som jag vet inte vad, som att han är dränkt i bomull?


Sitter i bilen påväg till norrköping nu, med full rumpvärme på, där ost och kex och tacopaj väntar!

Lite bilder från veckan, orkar inte skriva mer ^^


Brunch

Thats how you do it!


'Vill du ha någon sallad till maten?' - nejtack jag ska köra sen!

Drömmer konstiga drömmar på en gång när jag jobbat på jensen, stressiga och jättekonstiga drömmar. Är ändå inte så stressad på jobbet. Mest stressad över att komma därifrån och får ibland lite halvpanik när det är så sjuukt många timmar kvar tills man slutar. Som att man är instängd. Usch..

Jag jobbar 11.30-22 idag, sedan inte tillbaka förrän måndag nästa vecka, alltså inte ens imorn (: känns inte ens jobbigt att jobba extra på resursteamet, bara pga att jag inte hinner träffa Alle så mycket!


Har typ avslutat min bantning, ganska nöjd med hur kroppen ser ut nu, ska väga mig imorn igen men har ätit lite mer som vanligt nu några dagar, går över succesivt tillbaka till vanligheten ^^ tänker köra på nu som vanligt och sedan kanske köra resten sen om jag känner att det behövs :)

Ska ha en liten brunch imorn! Antingen ensam eller med Jenny som kanske kommer över! :) myspys! Nybakta scones och allt det där. Awesome


TT - tandtips

Skaffa inte en tand som det för länge sedan blev hål i och då blev rotfylld. Med ett pyttelitet misstag som har till och från ömmat och inte förstått varför, varken tandläkare eller innehavare av tanden, dvs mig. Tills tanden för en liten tid sedan blev gråaktig och sedan hittades ett litet fel i rotfyllningen.

Allt fixas och allt är bra igen, ingen smärta, men tanden behöver blekas för att inte bli mörk och grå igen. Detta görs innifrån (på nå vis).


Gör inte detta. Smärta. Eld och lågor i tanden och i huvudet.

Ett tips bara.


Jag har ett jobb, men känner mig arbetslös

Mitt nya jobb känns inte som ett jobb. Klart man känner ansvar och så, men jag menar, jag kommer dit, släpper ut hästar (om jag jobbar morgon), dock inte just idag för då släppte en arbetstagare ut dom. Mockar fyra boxar. Skurar vattenkopp och krubba, hämtar två hästar med en arbetstagare, skrittar ut i underbart väder på glada hästar. Kommer tillbaka, fixar lite, äter lunch och åker hem!

Jobbar nu visserligen bara halvdagar men ändå, det är liksom inte ett jobb, det är bara en vanlig vardag. Underbart!


Jättefin morgon


Omtänksamma varelser

Fransen stöttar mig i min nyttighet. Visar mig hur gott det är med havregrynsgröt!


Thank god it's monday

Japp! Måndag är det och jag är ledig. Bortsett från ett tandläkarbesök, men jag räknar det fortfarande som ledighet eftersom jag dessutom inte är rädd för Bosse Tandläkare!

Idag blir det till att baka (!) tomat- och timjanbröd och städa. Tänk om jag hinner spela sims också? Är inne i en liten sån period just nu. Ni vet när man bara vill göra sånt töntigt man gjorde som ung. Typ spela dataspel.


Dagens invägning: 52,3. Down 0,4kg sedan en vecka, sakta men säkert ^^ total viktnedgång - 3,9kg. Denna vecka måste jag hårdköra (verkligen), har fuskat denna vecka med, om än bara lite. Men ändå. ~ ju fortare, desto bättre ~

Största craving just nu - kladdkaka, varm choklad, kanelbullelängd, mjölk till maten.
Bästa tipset - ju mer du undviker, desto snabbare kan du få det!

Är ändå inte så himla sugen, typ vill bara ha det bara för att jag inte borde. Och när jag äter mina måltider, så äter jag bra, det är inte det som är problemet, mest dom där små tuggorna av någons fika, eller överblivna desserter på jobbet osv. Sluta fuska Fanie, sluta fuska!


RSS 2.0