ställa om klockan?

Varför det liksom? Jag tycket det är askul o gå och lägga sig alldeles för sent när man ska upp och jobba klockan sex och sen inte ha en aning om att man brukar ställa tillbaka klockan vid den här tiden på året..

Dock var det inte så superduper hemskt som det kunde ha varit, Victor sov här och kunde köra mig (Tack för det ^^) Hade varit värre om jag skulle åkt med Elin och stått och väntat på henne i Farsta Strand i en timme ist för att börja jobba som jag gjorde XD Sheat.! Nåväl, fick sova när jag kom hem iaf! ;D


Första dagen på jobbet imorn, känns lite jobbigt! Men det kan ju gå på två sätt. Bra el. dåligt! :D Så det är bara att bita ihop. Marcus tkr att jag ska betala en utlandsresa till honom, så det är väl bara att börja sälja!


Nu ska jag ner och se på någe bra på tv och sen duschaaa :)

Fanny

Olsson (:

Idag for jag iväg till Saltsjö duvnäs för o rida lite :) På Olsson! Skitkul, han är en så otroligt rolig liten ponny! :D

Jenny va med och hon fotade lite, Tack för det! :D <3, det kommer upp fler bilder på bildd... sen också.. om jag orkar ^^



 

 



Sista dagen på jobber i torsdags, ett nytt prov på måndag! Hoppas på att det inte är ett dödligt jobb, för jag känner mig lite nervös xD haah, nåväl, det får gå som det går! :D I WANT MONEY! hiihih

Klippte syrra idag, blev fan helt ok! :D XD Och kul vare! Hon tyckte också att de blev helt ok! och DET va ju tur ändå! :p hihi

nu är tydligen Victor nästan påväg hit (trots att han ska befinna sig i fjällen typ 1000 timmar bort), så ska ner och klä på mig lite andra kläder! :p haha, inte ok!

Fanny


come away with me, in the night

Provred medryttarhäst igår, fin som fan va han faktiskt! Falcon är Hollänskt import. Han testade mig som fan! Och det resulterade i en fin *SMACK* på utsidan av låret. Matt. Nåväl, ett tjusigt hovavtryck sitter aldrig på fel ställe! Han va jättefin o rida faktiskt! Men jag har inte råd att betala 1000kr i månaden för att rida ut några dagar i veckan och hoppa lite ibland. Tyvärr.

Kan min hjärna f-u-n-g-e-r-a?! Någon gång mer i mitt liv. Tack för det liksom.. Matt på mig och mina tankegångar. XD Säger inget mer för då blir det dåligt. Men ja..

Hamnade inne på amzie.blogg.se (Amanda från fina 3hsam ;)) och lyssnar nu på Darins version av Viva la vida. Har aldrig hört hela, men den va fan rätt nice :o men dock, orginalet är bättre ;)


Hoppas på en träff med Mr. Victor today,
sitter och känner mig som en uttråkad tjej. En matt tjej som inte får ordning på sina tankar idag ^^ inte ok.

Fanny


utgång för kattfan

Sigge hade en stor dag idag, han skulle få gå ut! Lille misse. Eg. får han inte för doktorn, men för mamma får han en stund ;) Det första han gjorde va o springa rakt ut och revimarkera första bästa rabatt ^^

Efter doktorn igår :) Han hade inte tratten på ute ^^


 
Victor va här igår, det va mys, det va inte läskigt o sova! :o Det va tur, idag är Jenny här! Snart ska vi se Mammut, det har vi väntat på mehehehhehe!

Nu ska vi laga mat, efter att Jenny bloggat, MUUUUUUUUUUUMS (och farmvillat)

Fanny

äj län, watts app?!

hej fan! :)

va med Sigge idag till farbror doktorn (där fanns en Ågestaelev som blivit djursköterska, som jag praoade med för typ fem år sen ^^) och plockade bort drenaget. Ingen infektion längre menfår inte gå ut så länge han har kragen. Men det går ju fasen bra utan den, han har den utan hela tiden när vi är hemma och ser honom. Han får nog gå ut en stund imorn :) Mysigt dock när han är inne, han är så gossugen hela tiden när han inte är grumpy för att han inte får gå ut och kan hitta på ngt annat! ^^ Fast sorg i mitt hjärta när han står vid dörren och GRÅTER medans han tittar på handtaget hela tiden. Liten då..

Är alone hemma hela helgen nu, mami o papi åker till Norrköping och underhåller min bror och hans käraste family! :) Jag klarar dock inte av att sova ensam! Så idag kommer Victor hit och imorn kommer Jenny (TACONIGHT). Jobb på söndag as usual.

Måste ner o duscha nu, jag vill vara en fräsch tjej! Inte tvärtom..!

IDOL ikväll, är ett måste säger jag bara. HEJA ERIK, TOVE OCH MICHEAL JACKSSON!

Fanny

stackars kattfan... [VARNING KÄNSLIGA LÄSARE]

Lille misse, han som bråkat, Sigge, han va hos doktorn idag. Hans sår skulle dräneras sa dom. Han hade liksom fått som en böld innanför såret när det vuxit ihop för fort. Vi slutade antagligen tvätta lite för tidigt.

Alla förstår att han är en av världens mest deprimerade kattfan. Och att han jättegärna vill gå ut hela tiden och backar för o försöka komma ur tratten runt skallen. Men icke. Inte förän på fredag.

NU kommer spännande bild!

När han får en mjölkstund nu på kvällen utan tratten.


ja.. han är jätteledsen o nere nu.. får ju kissa på låda.. stackarn. Han blir inte alls mer bortskämd nu än han va innan, iiinte då! ;)

Åt just mumsfika, banan med Marabou-choklad i ugn :)



Red Vera igår.. jag va typ nervös innan! Jag är typ ALDRIG det.. fasen. Jag ville att det skulle gå bra så att förra ggn på henne skulle vara första o sista ggn på henne bra. ^^ Men ja.. 'rädd' att hon skulle 'vara Vera'. Men det va så SJUKT skönt att hon inte va så! Och jag vill rida henne igen, för jag vill att hon ska bli finare :)

Ska förhoppningsvis rida på lillpålle-Olsson imorn! :D Väntar på svar från Jonko som ska ha svar från Maxine ^^


Fanny


vilket JÄVLA liv!

Min röst har HELT pajat. Där har det antagligen varit för mkt liv!

Jobbade nu på morgonen som vanligt, lägger mig och kollar på film med Frans så ba 'somnaaaa'. Vaknar en stund senare. Min pappa har kollat på tv. = Högt ljud (pga 'dålig' hörsel). Det är inte så att det är ngt fint vanligt pratprogram utan nån jävla tennis?! Från Kina. Så den hrä kinesen, som översätter det spelarna säger efter nån mach av ngt slag, typ enligt mina öron skriker.

CHAOAO IJ OW PAJAMAJA!

Allt vad hon nu kan hitta på för ord som är mkt högljudda. Ni vet hur det är när man är nyvaken.

mm. Det va ju eg. inte svårare än att halvt resa sig upp för att stänga av skiten. Vilket jag gjorde. *Pjuh* Frid och fröjd..

icke.

Pappa har ett projekt hemma. Byggprojekt. Gissa en sak. Brukar han vara lågmäld? Svar: Nej. Jag vet inte hur länge han hållit på med den där grinden. Han gapar och gormar mest hela tiden. Ropar till mig en sekund efter att jag vaknat att jag ska stå med den arga pappan och hålla i grinden.. matt maatt!


S-c-a-r-y

Inte okej att jag sitter här och kollar på 'Barn med sjätte sinne'.. Jag kommer inte att klara av min nattssömn ikväll! USCH, men det iof inte riktigt vad man ska tro. Vissa saker är lite småtöntiga andra ger mig typ hjärtklappning!

Ungen drömmer om ett ställe dom ska till dagen efter (dom blev ditbjudna av programmet till dagen efter, okänt för dom). Hon ritar upp vad hon drömt. Dom kommer dit - Samma hus.

Ja, men vet inte riktigt om det är fiction eller om det är sant, men ja, det är typ spännande, både positivt och negativt..! Fasen..



Jag vaknade upp imorse och när jag skulle säga god morgon till min käre far som gick upp så lät jag inte riktigt som jag förväntade mig.. ^^ Jag är fett hes! Märkte lite igår efter krogen, trodde det va för man inte direkt pratar tyst när man är ute, så tänkte inte mer på det. Nåväl. Låter förjävligt. Kanske förkylningen.

Gick upp vid åtta imorse för jag skulle till GLENN! :D <3 Helt underbart! Jonkan får skicka lite bilder sen (då hamnar dom här sen), jag fotade lite med hennes kamera. Åh, jag känner bara.. glädje från den ponnyn! Sjukt fin häst! Love him! Synd att vi inte fick mer tid tillsammans än vi fick! Men ändå, sjukt kul den tiden! :D

Fanny

sheat!

OMG, jag känner mig hemlighetsfull.. är detta ok!? nej. Jag pallar inte med mig själv ^^

Jobbade sista dagen idag med Alexandra, så den hon ersätter kommer alltså tillbaka på måndag! Det är lite synd, det va sjukt kul o jobba med henne, funkade fint! :) Men känner ju Lisa så ja, det blir nog fint! :D

Träffade Tvedsjö på vägen hem från jobbet, sjukt länge sen ju! :o Kul o träffas ba sådär ;) Får hitta på någe nån fin dag! Haha, ironiskt nog går en viss person vid namn Mattias förbi! Det är ju ganska kul faktiskt, gamla tider på riktigt!

Tack Jonko för ditt stöd XD Våran långa fina konversation igår om allt och.. en?! XD hahaha PÖSS påre!

På tal om Jonko, OLSSON har kommit på att han vill ha mig, så ska väl ut och rida honom med Johanna under nästa vecka! :D Hoppas på att dom inte 'ändrar sig'/'glömmer bort'. haha!



Förhoppningsvis filmis-kvällis med Victor ikväll.

Fanny

Baby don't hurt me

what is love!? Baby don't hurt me! Don't hurt me! No more!

I will try not to hurt you :o ;)

Fanny

WHAT'S up LOVE?!

OKEJ, jag tror jag A-V-L-I-D-E-R. Näe, inte riktigt. Jag hoppas att det endast är utseendet på den store JIM CARREY!

SKÄGG?!

gå upp 20 kg!??!

(här va det meningen att det skulle vara en bild på ämnet, men data vägrar sammarbeta)

han som är så ultra-bra som han är.... BAJSBARN! Han får se till o gå ner dom där 20 kilona och plocka fram rakhyveln, för det här håller inte i längden! Detta gör han alltså tydligen för en kommande film..



Ska till stallet strax. Ponny idag. :)

Fanny

Galen kväll!

ojojoj! Shit va kul vi hade! :D

åkte in vid tyå 10 och fick veta att jossan o co. blivit försenade.. så ja, det blev lite väntan. Vi går iväg, till softbar som Jossan kollat upp att dom hade gratis inträde, när vi kom dit förstod vi varför, och vi gick inte in. Jossan och Anne skulle in och låna toan ^^ men Anne, smartisen själv, hade glömt sitt leg dagen till ära och hon åkte hem med Daniel och Rickard på släptåg. Man lämnar inte en vilsen Karlstads-bo bland tunnelbanorna på centralen och hoppas att hon hittar hem.  Så ja, dom hängde på.

Jag och Jossan letade upp Viktor som befann sig på Movits, där hade vi sjukt trevligt och satt o snacka lite o bla bla. haha, jag säger bara Jossans drink va sjukt äcklig men snurrade till hennes hjärna lagom tills att vi drog till 360 ^^ Där kvällen fortsatte att vara sjuuukt kul! :D


Bilder kommer när det kommer upp på sidan ^^


Syrran kommer med sin family och äter middag här typ snart, och imorn är det jobb som vanligt på Ågesta :) Fasen, kunde ha varit guide för dom fina norrlänningarna vi träffade men icke, jobbet får gå före ;) kommer fan bli jobbigt o gå upp imorn annars alltså.

Arbetsintervjun igår gick asbra! Ska på introduktionsgrejs v.44 och sen så hoppas vi bara på att dom gillar mig! :D

ha så kul! För det har jag!

Fanny

räddare i en nöd

ja, min mamma, hon är en star! TACK, för att du sponsrar mig i mitt liv! Hoppas att du ser det som att jag gjort mig förtjänt av det! :)<3
Jag har alltså handlat idag;
Jeansleggings, t-shirt, stickad tröja, trosor/strumpor, nagellack, sjal, skor! Åh, känns så kul! :) Nöden är räddad XD jag behövde kläder. Fick såklart inte allt detta från min mor, men det mesta :)

Imorn ska jag på arbetsintervju! Säljare here I come! Får se hur det går, hoppas på bra! Johanna kanske kommer med också för innan ska vi gå runt på stan o kika in i affärer och säga 'Hej, jag vill jobba, vill ni ha mig?' ^^ Ser fram emot o träffa Johäni! :D Det känns som länge sen vi verkligen umgicks!

Nu ser jag på idol och jag tycker hon från Indonesien är SJUKT duktig, hoppas att hon som ser ut som tjejen från 'Mannen som kan tala med hästar' gör bra ifrån sig, för henne har jag gillat innan! ^^

Ledig imorn

Fanny

RSS 2.0