vem älskar inte?

Jaa.. Erik i årets idol. Kärlek till grabben. Jobbigt det är när det finns snygga guys som man vet att man antagligen inte kommer att få tag på ;) Han är en stjärna och jag tror att han kommer komma långt! :D även om det inte är i idol !:)




Köpte nya växter till fesken idag, så dom måste vara NÖÖÖJDA! ;)


Fjärilscikliden ser ju ganska nöjd ut ändå ;) Den växer på sig, tråkigt nog dog den andra nyligen :(

Jobbet går bra, får tre dagars lön nästa månad! Jippie!!! Imorn ska jag och Mami förhoppningsvis till Farsta/Handen, kanske shoppa någoot! :) Krogen på fredag, vill hitta ngt tills dess nu fan! :)

Slutar vid 13.00 imorn, riktigt slappt!

Fanny


Jobbig tjej

WOHOO! Jag känner mig som en viktig person! Jag har ett jobb minst en månad framöver. Har jobbat två dagar nu i mammas klass med särskolebarn som assistent. Det går super! Dock är det halvtid, men man får inte vara kräsen! ;) Jag har ju träffat dom här ungarna lite grann innan så dom släpper in mig ganska så bra nu. Känns riktigt bra!

HÖSTIGT VÄRRE! I morse, skulle cykla iväg. Tänkte inte tanken på vantar då jag inte behövt några på morgonen tidigare i 'höst'. Förutom nu. JAG HÖLL PÅ O DÖ! Det va SJUKT kallt! Imorn blir det vantar så jag svettas ist! ^^ ahha, fy fasen, hösten är här! Dock längtar jag lite efter att det ska bli typ 20- och meter-mycket snö, vintrarna dom senaste åren har ju sugit! (fan, låter som en gammal moster) HAHA jag ÄR en moster, och BÖRJAR bli gammal, så jag får väl säga så ändå! :)


Nu ska jag ta hand om min farmville och sen gå ner o .. göra ngt! :) IDOL ikväll, och SÄSONGSSTART med HOOOOUSE!!! <3

Sigge har bråkat och har sår på huvet. Fick testa mina sjukvårdarkunskaper på honomoch det är ju fasen spännande! Äckligt luktar det också.. men vi har knappt fått ta i honom sen han fick det (typ två dgr sen) för han har varit SJUKT grumpy! Men det är lite kul o plåga o tvätta sår (a) >8)

Fanny

shoppis-time

åh, känns jävligt bra, spec när mamma erbjuder mig 500 kr! Hon är en fin mamma :) Ska handla KLÄDER idag. Första prio är jeans-leggings. Sen kommer Avril Lavine (stavningen?!)-perfymen, MMM mums! Sen på delad prio två/tre är en ny väska :)

EVENTUELLT nånting att ha på mig på fredag, JOSSAN FYLLER 18 IDAG SÅ HON FÅR GÅ UT! :D:D Så jag följer mer ut då! Det ser jag mycket fram emot!


Hoppas på att inte komma hem så jättesent, jobbade imorse och är fett trött!

Ska jobba imorn också! Börjar halv 10, så det är ju jätteskönt! Hinner för bereda sig mentalt för första jobb dagen ;)

Fanny

Din fakkin' morsa också!

Älska filmen. "Din morsa också".

Och älska, Diego Luna. Som är sjukt snygg och pojkaktig och fin i filmen. :)



fint

Fanny


Korv Med Bröd

Korv med Bröd.. säg det högt. Sen säg KORVAR.

"Jag vill ha korv" "Jag har ätit krov med bröd"
Hur kan det funka? Hur kan någon komma på ett ord som korv?!


Det är och förblir världens fulaste och NÖRDIGASTE ord i världens historia.
Dock har jag vuxit upp på korv och tackar världen för att det finns..


men fortfarande.

Galet nördigt

Fanny

she's back

jojo, jag vet, mitt hår va inte det vackraste på hela bilden! XD och ja, jag kunde ha fått en höger-tumme också. men den gömde sig bakom stenen, inte mkt att göra åt! :o :)

Inhandlade ett nytt lysrör till mina fishes idag! bilder kommer när dammet lagt sig, gjorde storrengöring ^^ haha

hittade världens coolaste tröja idag också.. mm, fin den är ! :D



svampbob-tröja såklart! :D Fast en svart! Hur tuff som helst! 99.50:-



Ja, och här sitter jag nu, kissnödig och ångest för jag vill gå ner och göra mig i ordning för sovning, men också uppdatera min blogg. Men jag känner att jag är BACK. See you!

Fanny


NY HEADER

and everyone acts SO suprised! :D

*bugar och bockar*
- Tack tack taack! mm, tack så mycket! Jag skulle vilja hälsa till min mam... Förlåt?.. Inte fin?

- DRA ÅT SKOGEN! -

heheheheh, näe, det är lite test. Jag kom på en idé, och här är den! Rätt kul va det! Men tog lite tid, inte så van med o klippa ut o greja. ^^ Men det är lite hösttema på den, hoppas ni inte kräks på den, för det gör inte jag! :)


Fanny 

mmm, låten..

Ignorera hur sångaren ser ut, ta upp en annan sida och bara lyssna :)

kärlek på menyn



Fanny


foto TAIJM

Va ute o fota med Jeni Peni, det kmr fler bilder, men här är .. en ^^



Fanny


I know.. I'm a slow writer

and a slow reader, men det hindrade mig inte att läsa ut sista boken ur twilight-sagan. Jag måste säga att jag är besviken. Ettan och tvåan tillsammans va lätt bäst :) men ja, den är ju mysig med all kärleeek :)

Läser nu boken från Douglas Adams, Liftarens Guide till galaxen. Har inte kommit så långt, men den är helt klart annorlunda, men jag gillar det på ngt vis! ;P

Ska till stallet o hänga med Mini och Jenny. Mini ska rida, det blir kul! Imorn är det jobb på Ågesta, ser typ fram emot! <3 Kärlek på Ågesta! Red Parma i måndags, Johanna stog på listan men det blev knas, så jag hade nog inte fått henne annars, men det va kul! Hoppning typ, eller markarb. rolig HEEST! Trodde INTE att hon skulle vara sådan! :) Ponny på måndag!

Letar Medryttarhäst nu fortf.. har en på g hittils. Men kan ni svara på en sak!? VARFÖR ska alla ha sjukligt mkt pengar för att man ska rida dennes häst!??!? Jag är där för att ge dom tid till annat. Inte pengar!? Har man inte tillräckligt med pengar ska man fan inte ha häst!

Fanny

Hej hej på dig min bror!

en stund sen. jag är bara så otaggad och pallar inte med min STÖRDA computer! (nu sitter jag med pappas laptop i knäet som oftast befinner sig på hans jobb, typ lättad över att den är hemma ^^)

va på arbetsintervju i måndags, gick bra fan, Lena är en fin tjej! Får besked i slutet på nästa vecka senast. Dom ska snacka med några tjejer till innan dess. Så förhoppningsvis halvtid på Gina! :)

Nu sitter jag och väntar de sista minuterna påatt Idol ska börja!! WOHO, jag är typ taggad!? Vad är grejen? 8D

Jag är förkyld, jag blir ledsen! Men hellre få detta en svinissjukis!!! Så nu håller vi alla tummarna på att alla våra nära och kära klarar sig utan eller ur sjukdomen utan oväntade dödsfall!

Fanny



Länge sen

Hej! :)

Jag har fyllt år. Och sen jobbat denna vecka ^^ lekt lite med några. Ridit häst, i måndags var det Romeo som gällde, va mysigt! Han va dock inte som jag föreställt mig, men skoj ändå liksom ;) en riktig charmör!

Har jobbat nu i två dagar (för min egen räkning. 9 tim igår och 9 idag, Kungsbron 2), sen inget förrän v.38. Ska på intervju på Gina på måndag, som inhoppare, Anders kusin äger en av alla många affärer. Ska jobba med mamma också en tid, halvtid typ, på skolan. :) Jag har alltså lite i jobbväg framför mig. Arbetsförmedlingen ringde idag och ville träffa mig. Har fått en coach där, ;)


Fan, helt sjukt. Hur snygg är inte Taylor Lautner?! Jag typ DÖR, och.. hur LITEN är han inte?! Inte ok. Jag är typ kär i honom, mest Jacob. Har snart läst ut fjärde boken nu.. förlåt. Men den tappar sin glans lite. Kanske blir bättre när jag vet hur den slutar ^^

Fanny


RSS 2.0