mellandagarna

SHOPPAAA!


Så sugen på att shoppa! Speciellt när jag ser alla fulla shoppingpåsar ligga på golvet på jobbet bredvid gästernas bord och jag snubblar på dom av avund. Speciellt när jag ser att jag har mer pengar kvar än jag trodde när jag kollade bankkontot! :D WIE! Jag har faktiskt inte shoppat på länge heller ;) Jag tar med mig Josefine och Linnea imorn till skärholmen och gör av med lite pengar på sexiga och jävligt snygga kläder!


Sitter ensam efter julhelgens arbetande, okej julafton blev inte riktigt så arbetande som det skulle, det va sjukt lugnt och de flesta gäster som kom (det enda bordet som kom första 45 minuterna av mitt pass) bestod av ribs-folk (kineser) och turister. Blev hemskickat klockan 13.00 och kom hem till jullunchen och i god tid till Kalle och paketöppningen! (:

Mamma och pappa är i norrköping och firar jul med min bror och hans familj dit jag inte kunde följa med då jag jobbade idag.. Jag sprarar deras julklappar tills de kommer upp till sthlm när Elin fyller år 6 jan!


Sitter och kollar på what happens in vegas. Kul må-bra-film!


Bilder från utgången igår med Jonko, Joss, Evelina från jobbet och lite av Ellen! Fotat med julklappskameran :D en casio (fråga inget om den, jag vet inget mer än att jag är nöjd med den haha :D)



'det var typ mest en kö' (detta kön till att hämta ut jackorna, vakten va dum i huvet)


Jonko, så jäävla kul o träffa henne igen!


blåste det lite på kungsgatan eller? Folk jagade sina mössor på gatan och Jonko blev nästan fälld av killen bakoms halsduk som virade sig runt hennes fötter ^^




Jag sov hos Jonko och fick träffa Sacharias (eller som jag och Jenny kallar honom - Fredrik). Inser att jag faktiskt saknat charmtrollet! :D Gammal astmatiker

Plats Sommar - (öppet en dag under vintern)
Kö 1 ingång - 150m, 1h 15 min
Kö 2 garderob - 15 min (full garberob, väntade på att någon hämtade ut jackan)
Kö 3 bar - 10 min (letande efter bar med minst folk sedan väntande vid baren) snålt barinnehåll
Kö 4 utgång - 1h (Bartendern - 'ni vet att vi stänger om 5 min, vill ni verkligen köpa dricka?' 'Ska vi gå och hämta jackorna innan alla andra gör det?' Det gick ju bra! Vi kom inte först till jackorna!)
Kö 5 Kebabhouse - 40 min. Gott och värt det.

total kötid - 3 h 20 min

See ya
Fanny


jag vill faktiskt hissa och dissa

Ja. Och jag ska berätta om det här med julen.


Vi börjar med att dissa; Jag ska slå in paket, sitter där med ett tänt ljus, röd lackstång och stämpel. Fina nyinköpta paketpapper och snören. Jag slår in mitt paket, det blir ojämnt och lite trasigt som jag får laga med min fulla tejprulle (väl förbered även där). Papperet ligger omlott på alldeles för många ställen och det ser hafsigt ut. Jag kommer nu dock till det värsta.. SNÖRET. Finns det något paketsnöre som n-å-g-o-n-s-i-n krullar sig sådär fint och vackert som man bara älskar om det gjorde?! Jag klarar det inte. Snöret går av. Snöret fransar sig. Snöret blir, istället för krulligt, helt spikrakt. Jag ska fan börja nöja mig med att ha det krull som blir automatiskt av rullen som snöret är upprullat på.

Jag vill alltså dissa det fenomen att det är så förbaskat svårt att slå in paket så att det blir fint.


Vi förtsätter med en hiss; Hela julen.

Jag älskar julen och allt som har med det att göra. Mysigheten, ljus och myslampor och små tomtar o skrymslen. Julgranens doft och nykokt julskinka framåt tolv den 23 december, paradischoklad (gräddnougaten), nya lakan i sängen. Glitter, glitter överallt! Sedan herregud, alla älskar julklappar. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, om man tycker det är jobbigt att inhandla dom eller inte. Att få och ge julklappar är något som alla uppskattar. Sen att det blir en sådan hysteri om att allt ska kosta så fruktansvärt mycket det måste vara så otroligt många julklappar, det är ju bara vi som bestämmer eller hur? Vem har sagt att den bästa julklappen är störst och dyrast? Dock en sak som är mindre bra och som vi kan plocka bort från jul-lunchen är (med reservation för att jag kan missa något); sill, senap, kalvsylta(!!), korven i doppgrytan?, janssons frestelse (dock kan man få ner mindre mängder), mammas favoritgodis - punchpraliner (dock inte på jullunchen men både efter och innan). Det finns mycket som är bra på julen. För att inte missa den delen, så ska jag också ta upp det att man träffar sina nära och kära och umgås och har lite cosy-time i vinterkylan. Inte för att det är så mycket vinterkyla just denna jul men vi kan ju bortse från denna. ^^



Imorn (julafton) kommer Fanny att vakna och gå upp vid 8.00-8.30 för att äta frukost, kanske öppna en av julklapparna som vi brukar och sedan gå upp till skogås för att ta tåget in till stan och sätta på mig min fina arbetsutstyrsel och servera böffar på självaste julafton. Vi är tydligen den enda Jensens som har öppet julafton någonsin. Jag jobbar 11-17 och kommer i och med detta missa allt det där mysiga med barnen som har massa förväntningar och när alla är pigga och glada, äter jullunch, ser på Kalle och öppnar julklappar och så däckar dom tills jag kommer vid 18. Fast det gör ingenting. Eller? Jag får komma på kvällen, njuta av att jag har någon som vill att jag kommer hem till dem och någon gång i livet ska man väl jobba julhelgen? ;)


Alexander är i Åre och träffar honom om typ hundra år, alla mina julklappar är inslagna och rimmade. Sitter mätt efter middagen och ikväll blir det första smak på julskinkan och hemmagjorda köttbullar på macka :)


Fanny
GOD JUL på dig!

jag blir TOKIG

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH



Tur att jag ska jobba imorn. Jag är alldeles för frisk för att vara såhär lite sjuk och somna i soffan av en timmes ridning! Jag har nästan knisper i benen (båda) och i kroppen och tittar på bilder från cypern - saknar då cypern, ser även då bilder på mig i bikini - blir då stressad av att min hudfärg förändrats något från pepparkaka till den vitaste av pajdegar och att de rutor och fasta skinkor som då fanns har förvändlats till en mindre pluralisk form av rutor och lår och rumpa som mer liknar en apelsin (ja, jag erkänner här och nu offentligt att jag har CELLULITER) hur fan man nu stavar det. Skit samma dom är där och jag hatar dom.


Jag frågar mig själv (och högre stående) ännu en gång 'Hur-svårt-kan-det-vara-?'. Jag talar naturligtvis om det o-ä-n-d-l-i-g-a tjatet om att finna denna svårtfångade och oerhört svårtflörtade MOTIVATIONEN till att TRÄNA.
Hej och God kväll på er som nu slutat läsa. Värdelöst. Jag vet vart jag vill, jag vet vad jag måste göra, jag vet (tror jag) vad som krävs. Hade jag inte vetat hade jag redan varit halvvägs! haha Kan jag inte bara låtsas att det är skitenkelt så är vi redan igång! Bra då säger vi så! :)


Känner mig typ alkoholpåverkad trots att jag inte druckit på typ... två veckor? Lite mindre kanske.


Något som får mig att vilja lyfta på hatten är min otroliga stjärna till pojkvän. När man minst anar det. (När man klämt sönder fejset för att befria det från de smutsiga små porerna) och står o tvättar ansiktet så tycker jag att det knackar. Skiter i det för jag tror att det är nån störig människa som knackar på mitt på dagen. Knackar igen. Skiter i det. Telefonen ringer. Precis innan jag svarar så ser jag hans nya bil stå där han alltid ställer sig utanför mitt hus när han är här. Svarar:

- men OFTA du är här!

Jag hade ju precis ringt och tjatat att han va lite dålig som inte kom och tog hand om mig när jag är sjuk osv. Då befann han sig i Trånkan och 'skulle in i ett garage så det kanske bryts och vi kanske ska höras senare', då han i verkligheten skulle in i blomsterbutiken.
Storyn förtsätter:

- tänkte du komma o öppna eller? ^^

Jag öppnar och där står han. Välkammad och nypiffad, väldoftande med sin karaktäristiska doft som bara gör mig så fräsch i mig att det flyger fjärilar i mina lungor, med Ben&Jerry-glass i ena handen och en blombukett i den andra, och framförallt världens varmaste leende. Där står jag - iförd hans för stora 3/4långa grå mjukisbyxor med spår av sjukdomskladd, solkig, svart bandit t-shirt utan bh under, med influensa/rödklämdt-ansikte som inte sett smink på flera dagar, höga strumpor med olika mönstring inklusive färg.

Jag kunde inte tycka om honom mer än jag gjorde då. (jo, kanske men blir mer stämningsfullt om jag skriver så nu)

Något som jag förträngt under just denna dag (Fredag den 16e Dec) var att det var precis den dagen då det var ett år sen vi sågs för första gången. Något som kan kännas ovärdigt att nämnas för vissa, men för andra märkvärdigt. Förstå min smältning när jag öppnade kortet till buketten och läste för att upptäcka att han minsann inte förträngt!

Där satt vi sedan och tittade på '16 and pregnant', åt Ben&Jerry i typ en timme sen åkte han hem och till jobbet. Älskling.


Nog om kärlek. Jag lyssnar på Celine Dion när hon sjunger om sin DiCaprio för full kareta på spotify och klockan är ÖVER ETT på natten (nu tio i två) och jag ska jobba imorn. Jag vill inte sova för jag känner mig hyper men samtidigt jävligt trött.

I should be asleep right know.

Fanny


hur svårt kan det vara?

Jag är sedan en tid tillbaka sjuukt sugen på att tatuera mig..!! det är så sjukt sexigt så jag skulle antagligen få orgasm varje gång jag såg mig i spegeln om jag bara kunde göra den! :o

MEN

det är ju det där, jag vet VAD jag vill ha (en textsnutt) och jag vet VART den ska vara (på sidan under bhn) men frågan är ... hur, typsnitt på text, strl, vad ska det stå, flera eller en rad? Det är ju så snyggt allting! Jag vill nog ha den på högra sidan, dvs samma sida som mitt ärr, jag tror man kan tatuera på ärr, men det är ju bara en liten strimma ärr av mitt 'hajbett' ;), så den lär inte vara så mycket i vägen. Sen funderar jag på om man ska skriva texten som om man skrivit med blyerts, liksom lite fade-ad, om ni hänger med på min svengelska ^^

men det är en hel djungel.. kanske någon vänlig själ kan säga vad dom tycker, bara för att jag vill höra andras åsikter! (:


(bilderna har jag snott från google)

exempel (OBS! textsnitten och själva texten är inte vad jag tänkt mig, nu riktar jag mest uppmärksamheten på vart tatueringen sitter och storlekar):

liten smal text längs sidan


Denna är väl egentligen den som syns i mitt huvud när jag tänker mig hur det ska se ut, men tänk om det går o göra snyggare? :o ^^


typ samma som ovan, men två rader


stor text längs sidan


denna blev en liten instickare, sjukt snygg va den! Bara lite liten och oskyldig.. (:


längre text, också sjukt snyggt.....

Jag vore SÅ tacksam om någon kunde höra av sig och säga vad dom tkr (: jag vet att några av mina vänner läser löite då och då iaf! hihi


Sitter och ser på supersize vs. superskinny och idag har mamma köpt träningsskor och träningsstrumpor för pengar som hon var skyldig mig. Dom var verkligen inga hightech skor men dom va på rea (499:-, från 1100) och jag hade ett fyra år gammalt par gympaskor som jag gått med i stallet att springa i, så det kändes som en rätt bra investering ändå ^^

Sitter nu hungrig o väntar på att middagen ska bli klar, ungslax med klyftpotatis, m. ugnsbakade morötter och palsternacka! ooooh YUMMIE!


Fanny

RSS 2.0