:)

Igår va muusigt! Roligt. Jag tyckte det. Nu får se vad som händer :)


mahahaaa!

Ja, hoppas det blir en nice kväll!
Rolig erfarenhet om inte annat!


mer säger jag inte :D

Fanny

IIIH!

I was right! He wanted to, friday it is! MAHAHAHAHA

stickigt värre!

Jag fick flr mig i förra veckan att jag skulle sticka! (detta va ingen spontan tanke utan mamma och Lina satt där brevid mig och jag blev sugen) Jag har aldrig stickat förut, vad jag minns iaf XD och ja, det blev så att jag satte igång med en mössa i grönt garn. ^^

Har kommit en liiten bit på vägen iaf. Tantigt men detta är faktiskt sant.
Se bild nedan




Jag ska gå och sminka mig strax, jag och Jonko ska nämligen gå och se NEW MOON! HAKKLAPP NÅGON?!?!?! Jag kmr nämligen att dregla ner alla som sitter nedanför mig i salongen när Jacob tar av sig kläderna. Inte svårt att bli turned on där inte! haha

Jag va ute och power walkade imorse innan frukost! DUKTIG, sedan 2x15 och 1x12 armhävningar! MAHAAAHHA


galen bild på Matilda från igår
(fick två biobiljetter av Lina som tack!)

hej svejs!

Fanny


loveeers!

Idag är jag barnvakt igen. Och igår berättare Matilda något stort! Något som riktigt värmde i Mosters iskalla hjärta!




Lyssna och lär

Fanny


barnvaktis

Idag va jag barnvakt för första ggn ordentligt någonsin! Matilda tyckte om det. och det har jag filmbevis på! Men min dator kan inte spela upp filmerna för jag har inte rätt program, och jag vet inte hur man fixar... (a) XD TIPS?!

Matilda och jag hade iaf kul idag! Imorn blir det också roligt, för då ska jag passa henne då också! :)



Idaaag fick jag rida Britta! :D Jag trodde knappt att hon va igångsatt men det va hon, heeeelt jätteroligt! Hon gick inte bäst i världen och det är jag medveten om, men jag älskade det, hon tyckte det va roligt o hoppa och ja. Idag kändes som en riktigt välbehövlig ridgång! :D


Va på arbetsförmedlingen och pratade om utlandsjobb, men jag orkar inte skriva mer nu ^^


Fanny

red nails and Adam Sandler

Sitter nu med mina nytorkade röda naglar, nyfixat och fiiin ;) ska på bio med MICKÄÄÄN! :D:D<3 Vi ska gå och se Funny People med Adam Sandler mfl. på Heron! Han är faktiskt en personlig favorit hos mig som skådis :) Hoppas lite på filmen, men vi får se! :D


Sitter av en händelse och ser 'Mammas Pojkar', Bobbys (för dom som vet vem det är) mamma verkar heelt störd i huvet! XD Matt på det här programmet alltså, hur kan man gå med på att vara med i det här? :P

Ska passa Matilda imorn innan jag drar till arbetsförmedlingen, Lina ska jobba. Vi kmr ha sjukt kul! ;)


Fanny

HH - HemmaHelg

En hemma helg äre och det vare sagt!

Sitter just nu och kollar på ACE VENTURA galopperar igen, denna film är det bästa i mitt liv! XD

Igår va Lina, jag och Matilda på sjöhistoriska riksmuseet och lekte där för dom hade en utställning som heter Saltkråkan där, med båtar och grejer! Matilda tyckte det va roligt :) trots att massa stora barn sprang över henne hela tiden ^^

sen kollade vi runt lite på jackor. jag vill ha en ny nämligen, dom andra är gamla och tråkiga! Letar antingen efter en lite längre dunjacka eller en sån där svart ull-'kappa'. Fast en kortare. Men hittar inga bra ^^ Dom där dunjackorna som är snygga kostar typ en miljon. :P Tips någon?!



Frasse har varit hos doktorn för tandsten, och eftersom Matilda hängt här nu en del har han varit lite nervös, mkt för den lille missen. Nu ligger han iaf brevid mig i soffan och slappnar av lite ^^

Ska hem till Lina och Matilda sen igen, hämta anders vid flygplatsen imorn! :)

see ya!!
är en harmonisk tjej just nu (:

Fanny


Söndag 15 Nov 2009

Igår var det söndag.

Jobbade på morgonen som vanligt, va rääätt trött efter en kväll med syrräään :D Vi färgade mitt nyklippta hår och såg på 'En shoppaholics beskännelser' som va en sådäär film :P haha, rätt töntig faktiskt..

Jaja, söndagen regnade som f-a-n, och Casper skulle ut och gå, båda vi va asglada över det.. nope. ^^

vi ser ut som två muppar..



Somnade nästan lite så när Lina och jag glodde på film när Matilda sov, sen kom bebin och mös lite under min filt i soffan (: Sen åt vi mandarin och sen åkte dom hem! Sover nog hos dom nu i veckan, dom är ensamma hemma - Anders i Kina.


Ikväll är det ridning, ponny, ser fram emot!!

Fanny

fredagen den 13de

Idag är det fredag den 13de. 8|

skön unge

Matilda är en skön kis, kmr in i bilen och hon känner igen mig direkt, lyser upp som en sol och skrattar åt allt jag gör!

Just idag sitter hon med två nappar för det har hon fått för sig att hon ska ha. Hon byter omvartannat och ibland gömmer hon den ena under benet och:

'DAdaaaaaa!'
*översatt som o säga 'Bortaaaaa!'*


detta tyckte hon va megakul ^^



jag bara älskar hennes röv o hennes nya overall! XD

Här gick hon och va en skitjobbig unge och tröck på alla knappar så alla leksaker lät på hela Babyland :D


Nu istter jag och ska äta mitt första kokta ägg till frukost någonsin. Det har hittills gått åt tre ägg..

- Första gick sönder när jag la i det.
- Andra va heeelt löst när det va 'klart'
- Tredje har jag bara tagit av skalet på hittils!

Om man vill ha gulan liksom lös fast fast, hur länge ska dom då koka?

Fanny

sötnöt

Frans är skönast, han såg kartogen öppnas, såg den tömmas, såg den läggas på soffan, såg till att den blev fylld igen!





Nu ska jag börja fixa mig inför stan och bio This is it, ska se med Jenny! Får se hur nice den är, lär ju vara bra music iaf ;) MAHA!

byebye
Fanny

efter en hård arbetsvecka

efter en vecka där jag jobbat endast tre dagar pga. sjukdom så blev det bio med Victor och shopping med Jenny :)

Jag och Victor såg 'En Julsaga', den va faktiskt ganska så bra gjord, och hur kan den inte bli det när Jim Carrey stod som huvudrollen? :D Man vet ju liksom hur sagan går, men det går ju att göra nästan hur många versioner som helst av en berättelse! Denna version va nice :)

Shoppade med Jenny idag, lite underkläder, en tröja från Gina och vantaaar :D Ett par grå lovikavantar, äkta är dom dock inte, men det är sak samma för mig :P Blir kanske en till av tröjan fast en sväärt, den va nice ':)
Inhandlade också en farsdag present som va hur cool som helst! (Dock hemlig än så länge) ^^



Ikväll blir det en skön hemmakväll, och imorn är jag ledig som en jävel! :DFör jag hostar som en sten och är nog mitt uppe i min förkylning som jag råkat ut för!


OCH OCH OCH

Grattis till mig för i torsdags hände det! Jag sålde mina första abonnemang! :D Till en persiennfabrik XD haha, fy FAN va skönt det känns! Nära var det igår också, återkommer på måndag ;)



Nu får ni ha det bra för det ska jag ha,! :D

p.s. YES till att Rabih (stavningen?) åkte ur idol igår, HEJA ERIK, TOVE OCH REZA! :D


Fanny

halloween-helgen med hot macks

Träffade Finntorp-gänget i onsdags, och de va sjukt kul! Dock va Jossan inte där.. men Matilda och resten va! Pizza Hut blev det och vi hade skoj! Tack för det, det va länge sen! :D

Jaaa, Halloween nu i helgen! Skulle gått ut i fredags, men vad säger Jossan då när allt ska hända? Jo att hon ska sitta och hänga med sin far och hans flickvän hela kvällen. Matt.

Jag och Victor såg på skräckfilm ist! Eller skräck och skräck.. 'The Shining' gick på kanal 9 och vi såg den, jag va inte ens rädd! Jag trodde jag skulle dä när jag fått höra vad den handlade om innan och grejer..! Men ja.. jag är stolt över mig själv att inte vara så skrämd. :)


Lördagen ägnades åt Halloween-middag med familjen. Obligatorisk utklädnad - Jag va mumie och tyckte själv att jag va riktigt bra utklädd. XD Det va mysigt o ha den 'nya släkten' här hemma. Jag trivs. Bilder kan ni se på bildb - enkulfesk.

Jag trodde inte att det skulle bli så roliga utklädnader men dom hade ju faktiskt lagt ner tid! ;)
Anders - Arg skogshuggare
Syster - Häxa
Matilda - Krokodil
Maud - Häxa
Gunnar - Munk
Lars - Sig själv
Mami - Häxa
Papi - Skelett
Jenny - Troll


Söndagen va jobbig ^^ Jag orkar inte med mina fyndiga meningar. Jobbade som vanligt, åkte hem och såg på skräckfilm! Jag va sjukt taggad! I min ensamhet satt jag där och såg först Sjätte Sinnet och sen The Mist.
Stjätte Sinnet va sjukt bra, trots att den typ inte va en skräckis? Jag trodde att den skulle vara en av dom värsta i världen o se, men icke.
The Mist va ganska bra, men lite halvnördig? 'Sakerna' i dimman va typ inte så läskiga eg. Fredliga djur från en annan dimension bara typ? Slutet va lite som Marcus uttryckte det 'Slutet är kung!', inte riktigt enligt mig, men lite kung ;)

Söndagen avslutades med varma mackor och oboy med mamsen! Tack för en fin helg! (riktat till den man ska tacka)

Är hemma från jobbet idag med, enligt mig, goda anledningar.
Fanny

RSS 2.0