mer video..

Här kommer en video till som förklarar Simoncinis arbete mer ingående och personligt. Så att vi alla förstår vad vi pratar om (:
 
Hans engelska är inte perfekt, men är inte dum för det !
 
 

Livsfarlig svamp, eller livsfarlig behandling?

Jag vill börja med att skriva att det finns en möjlighet att det jag skriver i vissa av mina inlägg kommer att påverka dig, öppna upp dina ögon för din omgivning - om du väljer att ta det till dig. Se saker ur olika perspektiv och kanske till och med få dig att ändra din livsstil. Valet är ditt.
 
Kom för ett tag sen över informationen om att det fanns en italienare vid namn Tullio Simoncini (utbildad onkolog/cancerdoktor eller om man googlar - läran om tumörsjukdomar) som botade cancerpatienter (tusentals) med något så enkelt som bikarbonat. Han ville inte tro på de lärare/övriga läkare som sa att cancer var ett mysterium, det måste finnas något typ av svar på det. Han såg att alla cancertumörer, oavsett vart i kroppen, var vita. Samma som en svamp eller jäst. Han tänkte att om cancer är en svamp, som har lågt pH, vad kan då höja pH så pass drastiskt och effektivt för att döda den? Bikarbonat har pH 9, människans blod ligger på ett pH någonstans mellan 7-8. Bikarbonatet injiceras (sprutas in) i tumören/blodkärlen som matar organet och dödar den. Så om en cancer kan dö så enkelt och rädda livet på personen som fått diagnosen (för vissa redan efter en vecka), varför ska man gå igenom strålning och starka mediciner som tar kål på en under år av behandling?
För varje steg neråt på pH-skalan blir det tio gånger surare = för ett steg 100ggr surare, för två steg 1000ggr surare osv. Så det är ganska drastiska steg. Så när du dricker cola med pH på dryga 2 eller bubbelvatten som kommer ur en soda streamer (pH i genomsnitt 4,5), så är det inte bara sockret och tillsatserna som gör skada i din kropp.
 
Lite längre klipp för den som är vidare intresserad. Finns massor om man vill googla eller youtuba:
 
För den som inte orkar vara så seriös, lägger jag in en lite underhållande video från galenskaparna som får en att tänka till lite. Jag vet, det är inte en vine på 6-7 sek, den är 3 minuter lång, jag hoppas du har tid:
 
Jag är ingen perfektionist vad gäller mat (jag dricker läsk, jag äter kött osv. om än i mindre mängder än jag gjorde tidigare). Jag tittar på innehållsförteckningen, googlar ord när jag är osäker, köper ekologiskt när det finns. Både för mig själv och min hälsa men också för naturen och djurens hälsa och välgång. Jag har fått in en massa information i min hjärna om hälsa och mat den senaste tiden och vill bara sprida informationen och öppna ögonen på folk, men de vill inte lyssna. De vill blunda och inte förstå, tycker man är knäpp. Här är valet ditt, testa själv, googla runt på nätet. När du ändå har näsan ner i mobilen till och från jobbet. Jag doppar bara en lillfingernagel i allt detta.
 
 
Ha så kul!
Fanny
 
 
 
http://www.kostdemokrati.se/midi/2013/08/21/bikarbonat-bakpulver-mot-forkylning-och-cancer-samt-c-vitamin-mot-hjartsjukdom/

fint sa feta fisken

Hej 'alla' efter hundra år. Tror inte att det är så många som hoppas på ett nytt inlägg nuförtiden, hehe. Jag har inte haft motivationen riktigt, inte haft något att säga och sådär!

Hösten har helt klart varit på ingång och färgat alla träd i olika färger, helt otroligt fantastiskt vackert! Får i mig lite av naturen (trots att jag jobbar i stan) då jag får rida en liten welshponny på 21år ute i tungelsta, jättefina ridvägar! Så blir barbackaridning, håll i manen och galoppera i skogen (:

Jenny hängde på igår och fotade mig och Tobbe (som han heter):
 
 
 
 
Fotade lite med bandanan som Annelie sytt åt mig, kolla gärna in hennes blogg och vad hon gör, antiann.blogspot.com


Jag har börjat intressera mig sjukligt (obs! bra ordval) mycket för hälsa och mat. Och detta kommer att få vissa att sluta läsa och vissa att fortsätta, jag har börjat fundera på om läkemedelsbolagen göder oss med mediciner, alvedon och salvor som vi inte behöver endast för en sak - tjäna pengar. Så med andra ord har jag fått upp ett halvt till ett helt öga till alternativ medicin. Eller ja.. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det egentligen.. Jag har börjat fundera på vad mat/mediciner egentligen gör mot våran kropp och vår hälsa, vad innehåller det egentligen?

Mitt första tips (ganska säsongsrelaterat) är D-vitamin. Bör man ju äta egentligen året runt, men i olika mängd, svårt att överdosera och varför ska små barn ta D-vitamindropparna och inte vuxna? Vi är lika lite i solen som de är, folk suger helt enkelt på att vara ute och njuta av naturen i största allmänhet. Nu har jag ingen exakt mängd som jag tar, men petar i mig en 10-15 små piller av Multitabs D-vitamin varje dag. Ska byta då jag sett att den innehåller en del utfyllnadsgrejer man inte behöver (och kanske rentav absolut inte ska ha?!), åkerkommer med märkesvalet.

Kort om D-vitamin? D-vitaminet aktiverar immunförsvaret som i sin tur ger dig ett bättre skydd mot sjukdomar, av alla dess slag. De senaste årens forskning visat att det kan hjälpa till att skydda mot cancer, MS, typ 1-och 2 diabetes. Det piggar upp och hjälper dig genom de mörka månaderna, brist på D-vitamin är ofta orsaken till de depressioner som drabbar många nordbor under vinterhalvåret. Tål att tänkas på. Ta ett par tabletter vitaminer i förebyggande syfte istället för att stoppa i sig lyckopiller eller må dåligt?

Ärligt talat ser jag fram emot höst, mörker och lite kyla, om det har med D-vitaminet att göra kan jag såklart inte säga helt säkert.

Det var väl det, finns massor att berätta och lära sig. Jag hoppas att jag inte har predikat och istället bara informerat den som känner för att lära sig. (:
 
 
Fanny

RSS 2.0