mysigt

ALL SNÖ!

helt fantastiskt, all snö är helt underbar och drömmen om den vita julen, som pågått i fleera år, kommer nog att bli riktigt sann! Jobbade sista gången för terminen på Ågesta idag, fick äran att gå ut och gå med lille Caspermannen :) han är ju så söt, och hela Ågesta är heelt fantastisk på vintern (och resten av året också självfallet, men nu pratar vi om vintern). En kort liten film snutt när Casper myser lite!



Dagar som denna när snön ligger djup, alla hästar är mysiga och stallet är julpyntat förstår man varför man älskar stället. Det spelar ingen roll hur det ser ut, kärlek är kärlek! Jag kommer helt klart att sakna det gamla stallet när det rivs. Trots att jag ser fram emot det nya Ågesta! <3


Städade idag, fixat och donat lite. Efter att jag sovit i ex antal timmar brevid Frans. (a) Försökte fota lite mitt ena pynt.. ni får försöka förstå vad det är XD (röda ljuset är i mitt rum ^^)

 




Jag hade massor i huvet som jag ville skriva om förut, men nu känns det riktigt tomt! :o

Men jag kan iallafall lägga in en klippet från PARDRESSYREN igår, där Mini och jag fick 36 poäng. Vilket vi först trodde va riktigt kasst, men det va tydligen en poäng ifrån de två paren som kom tvåa! :D
FY va vi garvade efteråt när vi såg filmen, vi hade riktigt roligt när vi red men vi trodde verkligen inte att det skulle se så pass bra ut som det gjorde ändå (stundtals XD) Och ja, det skedde en del fel men vad är livet utan felaktigheter (a) haha, jaja, se den själva och se vad ni tycker! ^^ ;)

Jag och Mini hade iallfall SJUKT kul!



Nu säger jag hej hej och skriver igen när allt dyker upp igen ^^

Fanny


gla' snöda'!

Jo, nu ärdet så att i helgen har August, med mor och far varit här! Dvs min bror! och jag har lyckats få in sladden i både kameran och datorn så att överföringen av BILDER kan ske! ^^



Lill-August som är glad i hagen! :D Sötnöten har blivit så stor, och kryper och håller på! Skitroligt! :D<3


Va ledig idag och åkte till Handen för o handla julklappar! Just julklappsinhandlandet gick SÅDÄR, kikade bara lite på några tänkbara, och lyckades hitta två st som ska inhandlas imorn efter jobber och innan jag och Jonko ska BOXAS på HIFs boxningsförening! FETT kul! Hittade dock en 3kvarts kappa från H&M, halva priset, så det v nice! Äntlige liksom! :p helt okej snygg! :D


Mötte upp Matilda och Lina i Handen också. Eller Lina kom till Handen till mig sen åkte vi och hämtade Matilda på dagis, vi åkte lite pulka när vi kom hem hit! Det tyckte vi va roligt.



Nu sitter jag och ser på 'Jag ska bli stjärna', vilket jag kan bli ganska så irriterad på, men det är antagligen därför jag sitter och ser det, så jag kan kommentera o grejer! XD haha

Killen som spelar tennis med sin pappa är det fan synd om, pappan är helt störd och pressar honom så sjukt hårt! Förra veckan skulle han tävla, killen han skulle tävla emot hade försovit sig, så ist för o sitta o vänta så åkte dom och tränade i typ 2 timmar. Åkte sedan till tävlingen som drog ut på tiden så dom spelade i typ två timmar till. Sedan efteråt så åker dom och tränar YTTERLIGARE 2 timmar. Jag blir helt störd på hur pappan tänker. Ungen har nu tennisarmbåge!


Fanny

vilket är drygast?

När man får bekräftat att han ska jobba en dag, man går upp, trött som en STEN, sminkar sig och får inte till någonting bra! Cyklar upp till tåget i Skogås i snöyran (vilket iof är rätt mysigt), tåget är några minuter sent, och preciiis när man står med halva benet innanför och ska kliva på tåget så ringer chiiifen och säger att

'Beställningen är sen, han sitter fast i snön och kommer vara i stan tidigast klockan 10, åk hem och vänta på att jag ringer.'

-.-
Är det då bättre att vetat att man varit ledig och kunnat chilla med detsamma och haft sovmorgon, eller få höra det såhär och kunna åka hem direkt när man känner att det är ens högsta önskan? - Svårt val faktiskt.


Nåväl, sitter och väntar på att Henrik ska ringa och säga när jag ska komma, August, bror och Angelina är här! :) Sötbebin vad stor han har blivit! :D Hur fin som helst! Fast nu sover han. XD

Han kryper och står i, ställer sig upp mot saker och ja! Han är en stor kille helt enkelt! :D

[Tänkte lägga upp en film för o visa hur duktig han är på att krypa nu, men han sover där jag förvarar sladden XD]


Ska rida ikväll, hoppas att Jossan kan göra så att Britta kan gå ponny! Jag och Mini ska ju vara med på parkadriljen på lördag! haha :D Sjukt taggade! Mini på MrBean och jag på Brittäää! hihi!

Fanny

veckans ord

Nu tror ni att det är någon slags töntig vana jag kommit med, och det tror jag också! :D Men nu är det så att jag TILL OCH MED fick tips om detta. Av Jonko, faktiskt! En sak först bara; Det är med VECKANS ord, kommer att ske ungefär en gång i kvartalet. Få inga höga förhoppningar! :)


OKEJ

NU KOMMER DET

DAGENS ORD ÄR; HYVEL.


Tänk er egentligen. Ett plast hantag (oftast) kopplat till tre (oftast) rakblad (som emosar har ett användningsområde till och alla de andra ett annat). Som ska raka av HÅR, oftast i de nedre regionerna, och hur sexigt är det håret? Inte så. mm, och sen, det är BARA oskönt och inte nice under själva rakningen, man blir torr och får smörja och det blir kladdigt. Ja.. det finns ett liv utan HYVLAR. För att ersätta en HYVEL har jag såklart ett alternativ, vad är annars meningen med texten, va? Alternativet till HYVEL är RAKAPPARAT. Detta är ingen beprövad metod och jag har hört varken bu eller bä.

Jag har gjort en liten undersökning. I undersökningen deltar 2 personer som jag tänkte hade en sådan här RAKAPPARAT. Och här kmr svaren.


Deltagare 1 Jimmie (för deltagarens säkerhet så skriver jag inte ut hans fullständiga namn):

Fråga: varf

ör använder man inte vanlig rakapparat när man rakar raggarsträngen MED MERA


Svar

Eh..

Va?

Jag kör hyvel. xD

Inflikande - Vissa är vi lite konservativa av oss och en aning trångsynta! (detta är ingenting jag tkr personligen, bara svaret som hade den tonen)

Deltagare 2 Johan (nämner inte heller dennes efternamn av samma anledning som ovan):

Samma fråga.

Svar

vadå raka??

(Haha, jag vill inflika lite! RAKA är ett mkt svårt ord för vissa, det är ett ord som innehåller fyra bokstäver, varav två av dom är samma - nu fortsätter undersökningen)

jag brukar bada i sån där hårborttagningskumm.



Jaa, vissa av oss badar i hårborttagningsskumM och vissa i vatten. Vissa stavar också skumM med två m, och andra med ett.

Nu ska ni där hemma inte tro att jag inte använder mig av en HYVEL. Jag har inget större emot dom egentligen, jag är bara lite tankspridd! :)

Fanny


wao, itts frååstie autsajd!

Satte klockan på halv 9, men sen när jag vaknade.. så va mina ögon fortfarande trötta, jag snoosade en timme typ och Frans kom och sov hos mig. Hur mkt svårare kan det bli o komma upp liksom? Drömde helt stört och ja.. va trött! :D

När jag kom upp iaf så skeeen solen och det va askallt, jag laddade kameran och gick ut och fota lite. ^^ Det va läänge sen sist jag fotade! Blev bara några få bilder..


först ser ni kanske ara ett staket och ett gult hus, men kolla i dörröppningen ovanför staketet, det ryker när solen ligger på :o hur tufft som helst, inte helt lätt o få det på bild XD


  


Halloween är över, eller vad säger ni?


Ska in till stan sen, ska kolla upp om jag kan sy in jeansen som jag köpte igår, hur snygga somhelst, sitter hur bra som helst i röven, men i vaderna.. fakk maj läggs! Aja, ska till skräddaren med Jonko och se. Sen ska jag köpa lite julklappar!

Ska börja göra mig iordning strax, Jonko har väl ridit klart snart ^^

Fanny


RSS 2.0