tick tack tick tack tick tack

Va på arbetsförmedlingen idag, det tog fan tid.. jag kom dit vid 10. Tog tåget hem som gick 12.31. Jaja, jag fick en del gjort ändå. Hon oroade sig verkligen inte för min framtid, jag hade jobbat på bra sa hon ^^ Jag får väl ta o lita på henne då ;) Ska iväg till Huddinges arbf. för där kunde jag få mer hjälp sa hon.. jag vill bara ha ett jobb?! aja, hon har säkert rätt, måste dit inom en vecka.

Ridning ikväll dåe! :) Hoppas på en riktigt jobbig sittsträning, ingen uteritt idag! F-ö-r-h-o-p-p-n-i-n-g-s-v-i-s. Inte kul o rida ut på irdskolan. Det ska vara första ggn på terminen då isf..! Jonko hänkar till stallet! Jippie! :D TUsen år sen vi träffades! *saknar* Hon va med på The Voice premiären idag också ^^ Satt som publik och fick spana in på Jacob! wo-o-ooow

Fyller år imorn!
Hela 19 år. Vad gör man sista natten av sitt ungdomsliv? (ja, som 18-åring iallafall) Jag bli nog uppe och ser på någon sjukt bra film som man antingen gråter eller skrattar till! Som en annan odugling till tonåring skulle ha gjort :) Jag känner mig ung igen, pånyttfödd!!! ;D Jag måste erkänna att jag är inte spänd inför allt vad födelsedag har att komma med, vi vet väl alla vad det kan innebära? Presenter, pannkakstårta, presenter, fina sms, PRESENTER! 8D

Ska göra ngt kul nu innan jag drar till stallet! :) Är väl där vid fem kanske!
Fanny

Kräftfiske

Igår fiskade vi kräftis, fick en HEL DEL! :D Det är ju sjukt kul! :) mm, traditioner! Matilda tyckte INTE att de va kul! Hon hann inte se några kräftor (som man kan anta att man ska göra när man fiskar kräftor) och den där flytvästen.. den är hennes mest hatiska i hennes liv tror jag! Stackarn ^^ Men idag fick hon se några, hon sov här i natt, och fick se livs levande kräftor och hon tog sig tid att klappa dom på rumpan också :) Idag är det lite kräftskiva med syster, Anders och Matilda! Jenny kommer också. :)

Jobba imorn, på Ågesta. Va på Ågesta igår och skulle fota i hagen, fasen, så kommer Linda mfl. och tar in dom sista ponnysarna från hagen. Jag fick iaf i uppdrag att fota Norton och Lady. ^^ Det va kul :) Lady va ett Litet moje och vägrade stå still och Norton va en stjärna, fan, snygg han är! :D

(låtsas att här är en bild på Norton och en på Lady) - Eller kolla in enkulfesk på bilddagboken ;)

Jobbet med Joss's pappa är inte denna vecka som kommer, utan veckan efter.. han tog fel. Men det blir fan kul, ser typ fram emot det XD Ngt o göra liksom! :) Plus att man får pengar!

Ser fram emot ridningen på måndag, mm, Ågesta-ridning. Jag känner mig som kär på nytt! :D ^^

Fanny

Bloggdöd

Jag har inte bloggat på några dagar, men jag har ingen motivation just nu! ^^

Jobbfronten - Jossans pappa blir borta från jobbet = jag jobbar med en viss Henrik (som jag inte träffat förut) som tydligen ska vara nice. Hoppas på det! Förhoppningsvis några jobbtimmar redan nästa vecka! :)

Kanske jobb hos mamma också, med hennes barn på skolan :) Nice nice!

Jag hatar verkligen att jag inte kan lägga upp bilder just nu! Förhoppningsvis är det snart åtgärdat! Min data håller på att ge upp alltså! HOLD ON THERE LITTLE BUDDY! Håller på o fixar bilder på August som jag tog för ett tag sedan, han i dopklänning! :D Skitsöt det lilla grynet! Ska skicka ut till bror min så dom kan titta och välja ut tackkort-bild :)

Morgondagen - Ska försöka cykla iväg till stallet, fota hestar :) vore kul! Hoppas på att smhi har rätt med vädret, då ska det inte regna ngnting imorn, och bara sol, sol mitt på dagen! :D Sen hem i fixa middag-grejs till kvällen, som tillbringas på familjens årliga klippa! ^^ Vi ska nämligen fiska kräftor imorn! :D Sjukt kul är det! En liten tradition min family har ;) Det är nu nästan exakt ett år sen Matilda va med sist, hoppas hon hänkar nu mer, hon kmr trilla i sjön!

Fanny


Trött som en sten

Ja, jag är trött som en sten. Antagligen för att jag gick upp halv sex i morse (fick sjuts till jobbet WOHOO) och ja, jobbade. Sprang runt i den där jävligt stora hagen och jagade EN VISS HÄST några ggr upp och ner ^^ jaja, första jobbningen gick fint ;)

Jag somnade framför Madagaskar förut.. blundade och så VIPS så hörde jag pratet på menyn och hela filmen var öveer! :o Blev typ chockad över att jag missat. Lite ledsen också...

Jaa, jag har ju inte hört ngt från varken Emma eller ägaren till ponnyn jag skulle ha ridit idag så det suger ju lite.. Får se om det blir en annan dag eller inte alls? Jag tror Emma jobbar nu, men ja, hon har inte hört av sig om flytt-platsen ännu sen typ en dag tillbaka. :/

Söker jobb, hästjobb mest, eller denna gång bara hästjobb. Har skickat ansökningar, får se vad som händer. Dom brukar gå snabbt åt! TYVÄRR så känner jag mig inte lika taggad på att flytta för att jobba längre, Ågesta är största källan. Hmrf.. det ordnar sig, får jag perfekta jobbet så är det väl inte hela världen? Jag vet inte om jag kanske ska skriva in mig i arbetsförmedlingen ändå..? Någon som jag någon som helst erfarenhet av dom? Jag känner mig splittrad!

Min data är fortf moje så inga bilder går o lägga upp... :(

Fanny

Sakna gå hem genom stan

En promenad idag blev det med Erik, trevligt trevligt! Kul med nya människor, verkligen! :) Spännande

Wils, du får gå mer, för jag har inte det minsta känsel i mina ben.. ööh.. alltså lagom mkt känsel! ;o Ingen smärta!

Mamma och jag är solo idag, som ungkarlar ungefär, fast bättre! Askul blir det, ska laga mat typ nu :) mm, fläskkarre (filé?) i honungsmarinad, potatis och tsatsiki o massa annat smask! Ngn som har fint recept på currykyckling som jag är sugen på o göra åt mina föräldrar någon dag nästa vecka!? :)

Åh, hesten jag skulle rida imorn ska tydligen flytta till TYRESÖ! Kunde dom göra det bättre eller!? :s fan då, va ju fett med taggad! Beroende på hur lång tid det tar o ta sig dit är det kanske bra ändå, men tveksamt. Tyresö liksom.. Synd äre! Får rida på måndag iaf, dock skritt och trav men bättre än inget! *leta leta medryttarhäst*

ska jobba imorn, önska mig lycka till! ;) upp 05:00, jag KAN klara det!
Fanny

Ågesta i mitt <3

Jag känner mig tjatig genom att säga att Ågesta är kärlek för mig! aah, det är som att dricka en iskall läsk. Man känner sig så hemma! :) Blir sjukt ridsugen nu när jag år där. Längtar till söndag när jag ska skutta upp på en liten brun pånie som Emma tipsat om! Testa testa, Ser fram emot!! Hoppas det blir fint, vore roligt o ha ngt extra o ägna sig åt!

Jenny och Wils va här idag, vi såg Twilight och åt pastasallad, gååtti! Åkte sedan till stallet :) Ur mysigt, Jenny red ut på Golden i åskan! Wilson och jag gick med hela vägen fram och tillbaka, hurtig hurtig!

Va på bio igår, L.A. Gigolo, rätt bra faktiskt! Slutade inte som man trodde. Han är ju snygg som en jävel trots att hängslena blir lite väl tjatiga efter ett tag..! ;)

Ska se på Hugh Grant nu med päronen, förhoppningsvis träff med en viss Mr E imorn :) (a)

PÖSS
Fanny

Movienight?

Här har ni en fin film att skriva upp på listan:

Vänner för livet

Asfin film med bl.a. Adam Sandler och Liv Tyler. Nästan så att jag grinade till och med! Det är inte riktigt okej!

Husmor

Ja, jag har inget val. Nu när jag är hemma nästan hela dagarna och inte har ngt jobb ännu så finns det ingen utväg..! Jag har gått och blivit husmor. Igår lagade jag fläskpannkaka till mamsen, papsen, Matilda och Lina. Vek tvätt och plockade ur disken ;) jag köpte till och med galgar på IKEA! Idag blir det barnpassning hos syster och sen hem och laga korvstroganof till mina pears ^^ haha!

Läser 'Marley och jag' nu för tillfället. Snart slut och jag har lovat mig själv att ta denna bok emellan tredje och fjärde Twilight-boken. Så efter det så blir det Edward, Bella och Jacob för hela slanten! :) haha, bäst att dra ut på det. jag har nog aldrig läst såhär mycket i hela mitt liv på såhär kort tid! Galet.

Va på IKEA igår som ni kanske förstog. Med syster och Matilda. Jag orkar inte riktigt Linas idé att åka komunalt.. dryg hemväg säger jag bara. och BARNVAGNAR på buss som inte får plats! Fan. Vi väntade på två bussar.........! Dagens I-landsproblem!

Hemma fint

Hej alla barn nu blir det barnprogram! Eller ett blogginlägg..

Jag har lite halvdåliga nyheter. Jag fick inte jobbet nere i Göteborg. På ett sätt sög det, stallet va liksom bra, hagarna va enorma och sjuukt fina! Hästarna va minst lika fina, trygga och välmående. Jobbar palsen trivdes man med och ja. Det var bra liksom. Överenskommelse med en rätt så viktig person där nere gick tyvärr inte så bra. Eller det gick väl, men jag fick några dåliga vibbar, jag ska inte säga för mkt, alla är vi inte perfekta på alla vis! :) Men jag kom att tänka på hur mycket jag skulle sakna t.ex. Ågesta, DUSCHEN hemma, vännerna. Inte för att jag inte trodde att jag inte skulle göra det (många inte) men ändå, det blir mer påtagligt när man är där liksom. Men ja, Göteborg är for now ett avslutat kapitel!


Jag har dock varje söndag-jobb på Ågesta, det känns ju iallafall bra! Jobbar med Mini bl.a. :D Perfekt! Med start nu på söndag. Fyra timmars jobb i veckan ska man väl klara av? ^^ haha
Kära Ågesta liksom! Red första ggn för terminen igår, red ponny. Biztro! Jag som inte ens trodde att han skulle börja gå ännu, men det va tydligen redan så tidigt som i April som han opererades! Sjukt va tiden går fort när man har roligt! Men mys är det iaf! Lite småkär i den lille ponnyn, han är trots allt en liten del av Tufsen! Ridläraren verkar bra också, Maria direkt från Hippologen-ridlärarutbildning! Inga dåliga vibbar där! :)

*tänkte lägga in en bild här men min dator tillåter inte*


Jag ser iallafall fram emot min kommande tid här i Sthlm trots mitt nederlag i Götet och min oförutsedda tid här framöver!

Fanny

Dag två (:

Igår va nice! Det känns faktiskt ganska så bra, har inte gjort bort mig totalt på ngt ännu, peppar peppar! Och det va en tur igår, en liten grupp och jag red sara och skafti. (: ska jobba med en annan än jag gjorde igår, hoppas det går bra ^^ och imorn kmr ett till bergabarn! :D puss på er så länge. Fanny

Borta bra

Jag sitter nu på morgonen i min lilla.. Stuga? Försöker trycka ner en macka, men den smakar bajs. Jag suger verkligen på att äta frukost. Jag börjar nu klockan nio, ska få rida med på min första tur nu idag! Med rebecka, en jag ev. Ersätter. Dom va sjukt omtänksamma igår och tyckte synd om mig när jag hade med mig egna lakan XD tåget, måste bara säga det. Va SMUTSIGT! Jag kan mocka bajs med typ händerna utan problem, men skit från typ stan och ingnodd från andra människor har jag jättesvårt för! Jag vet inte varför jag blivit så. Nåväl, hoppas att det går bra idag! Ha det fint! Fanny

upp, upp och ivääg

Ja, allt är packat ner(se upp för dårarna). och snart ska jag o mamma till tåget, hon ska ju vinka av med vit nösduk i handen ;) (hoppas jag hinner duscha (a) )

5 timmar på ett fakkin' train! vet nån hur långt tid det är? Jo, fem timmar..

Jag ska försöka uppdatera bloggen så gott det går, för min egen skull. Kul o läsa från stridens hetta liksom ;) men har bara mobilen och ingen dator, så det blir fula inlägg. Jag bryr mig nog mest om den saken! ^^

ja, nu ska jag duscha typ! fäiint! (som man säger i Norrköpiing) översättning - fint.

stiikk fjåån stan fö fan, stikk fjån staan!
Fanny

Hemlängtan?

Efter en dag som denna hemma hos min favorit systerdotter så är det mycket som drar i en från Stockholms-sidan. Det är långt ifrån klart att jag får jobbet i Göteborg som lockar mig så mycket, men ni vet hur tankarna kan sväva iväg. Jag vill börja om men uppoffringarna är ju hårda såklart. Jag kommer träffa alla ännu mindre än jag redan gör, skäms lite för det måste jag säga. Passade Matilda idag hela dagen när Lina skulle tvätta fasaden för dom ska måla om.. och jag blir glad i mig, alla vet, sådär varm liksom när syster och Anders säger:

Syster - 'Matilda blev jätteglad när Fanny kom idag.'
Anders - 'Ja, hon blir ofta så när det kommer någon hon känner igen'
S - 'mm, men hon är nog mer med Fanny än någon annan'
A - 'Ja, det blir hon.'

Det betyder ju liksom någonting iallafall. Ett avtryck hos henne från mig. Hennes tacksamhet hon visar för det är värt sjukt mycket. En liten unge knappt ett år liksom, hur mycket kan det kännas, mycket.

Ågesta är också en faktor som får mig o vilja vara kvar. Allt nytt som händer där, man vill vara med. Trots att man vill bort. Sjukt konstig känsla faktiskt. jag ska liksom av mig själv nu göra ett val som kommer att förändra allt! Vilket är något jag inte är helt bekant med. Men jag känner att det är till det bättre. Tänkte lägga in en passande bild på Brittan.. men icke. Min dator här uppe samarbetar sällan..

Ja, jag ska packa nu, iaf skriva lista. Kom hem senare än jag tänkt mig från sisstärr. Men det får man stå ut med.

Tack Läni för att du fått upp mina ögon för sniggingen - Robbie Williams. Come Undone dundrar högt i mina högtalare nu. :)

Orkar inte skriva mer nu, jag nöjer mig med o låta djupheten i mitt inre (^^) lysa igenom något denna gång.

Fanny

Älskar dessa dagar

Åkte till Mli, vi badade i hennes pool och solade tills vi va pepparkakor, då blev vi hungriga och åt hemmagjord pytt i plåt med hemlagad BBQ-sås! <3 smarrens


Om jag blev brunare vet jag inte men jag fick iaf Fota August i hans dopklänning innan jag åkte, skulle lägga upp bilder från det men kameran dog :/ så jag sörjer. Men det kommer att komma upp, tur.!

Matilda va hemma hos oss när jag kom hem också, vi gick ut på gatan och fick syn på grannen som va ute med sina dogs, vi ville hälsa på dom! Vi blev slickade i ansiktet och kastade boll åt lill-vovven! :) Tack för det sa Matilda innan hon gick och åkte hem till sig! Hon kan nästan säga 'jordgubbe', om man lyssnar! :D

Nu ska jag se Pirates tvåan, såg första igår. Nice, nice!

prutt
Fanny

Jim Carrey i mitt <3

Thank you. Tack för att du existerar. Because everyone else is lo-ho-se-hers!



Ska snart till Mli och bada i hennes pool <3

Fanny

Daniel Powter för all del

Här kommer han, i en för mig ny stjärn-låt. Den låten jag har i mitt huvud när jag hör hans namn är 'Bad Day', såklart. Men på vägen hem från Göteborg rullade låtarna på efter varandra på radion och till slu dök denna upp. Jag gillar den. :)

Daniel Powter - Best of me



Det va den bästa versionen jag kunde hitta som man kunde lägga upp här :)

Fanny

Shopping & Movietime

Jag skäms lite för att jag inte har tränat sedan dagen innan jag åkte till Göteborg, men jag har inte hunnit faktiskt, har haft Jenny och massa andra folk här hela dagarna :) Så det känns inte SÅ dåligt XD haha, men idag förhoppningsvis ska det hinnas med. Jenny har åkt hem till sin mami idag. Innan hon gjorde det så va vi i farsta. Vi skulle handla bh-ar, eller hon skulle det, och jag skulle köpa trosor som matchar (stavningen?) min :)

Jag inhandlade ett par otroligt blå trosor som matchar min lika blå bh, sedan långt linne från BIKBOK och affischeen! :D Hittade finaste affischen när jag skulle hitta 'affisch-pinnar'. På vem? Elvis såklart, mmm.. :) snygg han va som yngling! Han ska få sitta på min vägg. Vart vet jag inte riktigt än, nånstans där det blir sniggt! :D

Motivet på affischen



Låten <3

Movietime:
Ser på film nu iaf (Horton, Jim Carrey <3), hemkommen och ensam hemma som jag inte varit på tuusen år ^^ Känns rätt skönt :) Alla som bor här hemma just nu har åkt till Rosengård och ja.. gör ngt där. :p

Ha så kul nu, utan mig. ;)

Fanny

a new day haaaas come

Idag är det en mycket najs dag! Det ser ut att kunna bli en iaf :D Ska ev. till Farsta md Jenny, och ev. sola hemma på tomten. ^^ Jag f¨år se hur det blir :)

Vi va på Sydpoolen i fredags för det va ju Matildas födelsedag! :D Hon älskar o bada :)

*barnet sover*
*barnet sover*
*barnet vaknar*
*sjunga för barnet*
*barnet ser argt och misstänksamt ut*

'Matilda vi ska bada idag! Vi är påväg dit nu!'

*se misstänksam ut*

Till slut plockar barnet ut nappen ur munnen och utropar frågande:

- ada?!
Ja, Matilda. Vi ska bada idag! Vi är snart framme!
-Ada! Ada! Ada! Ada! Ada! Ada!

Jenny, Matilda o jag, på sydpoolen.



Så va hon glad! Vi åt sen på rastaurang och åkte sedan hem till en annan bebis, August är ju hemma hos oss :)

Igår va hennes själva kalas, det va mys, vi kom hem till henne och firade med fika och presenter. Av mig fick hon en ill-grön tröja med texten 'Jag <3 min moster'! Sedan fick hon också av mig, Jenny och mamma ett par alldeles egna Converse. Ett par blå i strl. 21, något att växa i! :) Hon älskade dom iaf!

Matilda är en så fin tjej, jag och Jenny tog ansvaret som uttröttare och gick med ungen ut på gräsmattan, och ja, hon blev uttröttad iaf! :D OCH hade kul. :)




Bilder från Göteborg finns nu att se på facebook, och videosar kommer upp också strax, men dom väntar på godkännande ;)

Fanny


RSS 2.0