u-n-d-e-r-b-a-r-t

Jag kan inte sluta säga till mig själv att vädret är totalt underbart! Jag bara njuter som en jävel! :D <3 och jag älskar mig själv för att jag njuter! Farar för den tid då det ska regna, antagligen blir det på tisdag, hoppas såklart inte, men risken finns ju!

Va hos Mini ju, hon bjöd på grillat och sen megagod kladdkaka. Mini sa att det va varmt och vi hällde stora hinken med vatten över henne! Hon behövde det *nicka* Efter ett tag drog vi till Mörtvik och skulle bada, det tänkte fler än vi på att vi skulle göra, så det gjorde vi inte (Inte skönt o bada i barnkiss, även om det är varmt)

Jag, Mini, Fia, Maya och Martina gick hem till mig sen och snurrade runt där ett tag, fotade lite och kollade på min fisk! ;) De verkade impade! Han visade dock inte upp sin bästa sida! ^^

Jag bara längtar till lördag då det är terrängen i KM, måste införskaffa rosa långärmad tröja som jag kan använda mig av ^^

har ju fått pengar för några dagar sen, lite arg på att jag inte får studiebidraget eftersom vi faktiskt går lika mkt i skolan som alla andra skolor, bara det att vi gjorde det snabbare än alla andra (gick på helger med stalltjänst osv.) Det suger faktiskt.

Nu kommer bild från idag och passande låt! <3




Nu bär det av mot fotbadet och ansiktsmasken! :D
Fan va man älskar livet när det får va såhär bra
Fanny

Jobb och konfirmation

Jobbade nu på morgonen!

Sov hemma hos Jenny.
Jenny vaknar alltid först när klockan ringer, vilket hon också gjorde denna morgon, snoozade den en gång, tittade sedan på klockan och

'FANNY VAKNA!'
*jag sätter mig upp fort som en jävel och hoppar ur sängen och börjar klä på mig*
'VARFÖR är klockan FEM I SJU?!?!?' *jenny örnar iväg på toa*

Jag står klar när hon typ ens hunnit kissa klart och sen gick vi. ^^ fick sjuts av Tomas och kom drygt 20 min sent till jobbet! Men fasen alltså vilken fart vi fick!

Vi blev klara astidigt för ponnysarna går ute nu, så det va nice. :) + att Jan hade fodrat för dom skulle ut med uteritten skittidigt också!

Men nu ska jag hoppa in i duschen för o sen hoppa hem till Mini som har kalas för hon har konfirmerat sig! GRATTIIS! (eller vad man säger) :D

Bild från igår, Britta och jag <3



PÖSS
Fanny

Fjärdeplats i KM efter hopp och dress! :D

Är jättenöjd med Brittas insatts idag! Dressyren (61.8%) va aningens ryckig, men så känns det ju typ alltid XD haha och nån fattning kom för tidigt osv. men det va småsaker.

I hoppningen fick jag ett nerslag på tredjehindret. Eller typ rev halva hindret XD men hon va så framåt och glad så jag blev glad som fan! :D och det blev inte ngt OOOOOOOOH språng som jag såg in i framtiden att det skulle bli! Jag är bara så nöjd alltså! :D Had inte så höga förhoppningar oich det va nog bra! Bilder kommer när jag kommer hem imorn, dvs efter Minis konfirmations-kalas!

Jonko och alla runt mig som hjälpte mig va underbara och tack för hjälpen! :D


Nu ska jag köra som FAEN på terrängen ! Jag och Britta kommer ha sjukt kul! DET är huvudsaken!

Nu kollar jag och Jenny på Robinsson!
Hungrig som en Angela.
VI är mätta som en Jarmo
och
Ledsna som en Anna

HEJA JARMO!
(innan vi vet hur det gick)

Fanny

PALLAR INTE

ÅÅÅÅH! Frustrerad! Min far är fan helt sjuk! Jag orkar inte hur han tänker, frågan är om han tänker ÖVER HUVUD TAGET! ÅÅÅH! Han tror att alla ska acceptera att han kan göra hur han vill. ÅÅH!

Går inte o förklara, man måste förstå, och det går typ inte o göra det, jag kan inte heller som lever med honom alla dagar i veckan i hela mitt liv.


Imorn blir iaf kul. Hoppade Britta ist för Maya, det gick helt ok, va ganska nice o känna på henne inför imorn! Eftersom jag kommit på att jag itne hoppat henne ngnsin annars typ ^^ inte på bana iaf, nåväl, jag är taggad! Kan dressyren iaf ;) Hoppas på att hon är pigg imorn! :D <3

Kmr va stressad imorn, sätter nog Jonko på o knoppa XD

PÖSS

Fanny

Lite nervös

Klart jag är nervös, inför imorn. Jag kan dressyrprogrammet iaf :) Kom på nu att jag aldrig hoppat Britta förut. ^^ Men ska rida ist för Maya ikväll och dom ska tydligen hoppa, så jag satsar på att få henne då. Rider för Sarah så hon bprde förstå mig XD

Jag är fett glad åt min fisk, han är fett lugn och fin och det har inte varit ngt bråk eller ngt, och han verkar inte alls blyg, är framme och simmar som en glad fisk! :) Igårkväll dock såg han sig själv i glaset och höll på hur länge som helst o visade upp si för sig själv i tron att det va en annnan snygg fisk! ^^ Knas!

Jag ska byta vatten idag hos fesken, sen nånging, sen nånting, sen stallet ikväll! :) Ska hämta kavaj hos Jossan Sanden ikväll eller idag också, så jag har den :) Fan, kommer se fett prålig ut!


Glöm inte o göra min och Jennys quiz på fejan! Alla borde va som vii, de vore bra om alla va som viii!!


Ignorera val av klipp, det fanns ingen annna, lyssna på låten xD



Fanny

RÖÖÖD :)

Jag har köpt fisk! :D Såklart, jag kunde itne motstå! Speciellt inte när fesken va RÖÖÖD! Hela fisken va helt röd, och ja.. jag skrev att jag säkert inte skulle köpa någon idag, men det gjorde jag! Jenny fick mig nog o göra det, och säljaren såklart. ^^ Men vafan, fick ju en termometer på köpet! Nog pratat, här kommer bild på den nya kärleken!


 

Ja, här har ni honom, underbar är han! <3
JA, namnförslag också!

Än så länge är det Ace eller Felix (Ketchup) ;) Fyndigt. Han är ganska liten så det kan passa! :))


Nu ska pappa betala räkningar, vi hörs kanske senare :D
TJINGELING

Fanny

In memory of...

Min fisk.

Min kampfisk Bruce, har simmat till stillhetens hav. Det hände i tisdags. Fick en ond aning när jag stog och klädde på mig till utgången med Jonko. Tittade in i akvariet mot pumpen där Bruce brukar tycka om o hänga, Hasse är där och petar på något. Jag går närmade och ser Bruce ligga helt blek i hela kroppen, jag skrämmer bort Hasse som simmar iväg helt förskräckt. Ropar på mamma och ba 'Bruce är död'. Ja, Brus va död. Jag tog upp honom och grävde faktiskt ner honom i trädgården. He was special!

 

Jag tror att han dog in peace, han va ganska stor så jag tror han va gammal.
Simma lugnt i fortsättningen Brus!

Jag har precis duschat och när jag kommer ut står en galet katt utanför, Sigge är i den sinneställningen att han gör vad som helst för mat. När jag går förbi honom jamar han lågt och kråmar sig. Hela tiden kurrar han så högt att man tror att han ska kurra sönder sitt kurrorgnan! Vart det nu sitter och hur det nu funkar ^^ Han följde med upp till datan och la sig o mitt knä, fortfarande kurrar han som en galning och dreglar tills salivet tar slut. Då ger han upp och nu ligger han och sover i tältsängen i Joels rum. :p Kattfan alltså!

Mamma är inte hemma nu, känns lite jobbigt. ^^ Att pappa och jag blir ensamma, men det blir typ alltid pizza då så det är väl positivt. Kanske att vi hyr ngn film också, han gillar ju faktiskt en del djupa filmer som jag också. Mamma kommer hem imorn, hon är på lägerskola med sin klass. I 'paradiset' tydligen, vissa har det bra. Här regnar det..

Ska hoppa på Jennys tåg när hon åker hem, vi ska in till fiskaffären där vi köpte Bruce, kolla lite på kampisar. Köper nog ingen idag, men vill bara se vad dom har inne just nu.

Läste ut Ego Girl, Carolina Gynnings självbiografi (heter det så?). Hon är så otroligt outgoing så jag blir avundsjuk. Jag vill nog vara som hon. Hon får verkligen aldrig tråkigt och hon gör det hon känner för. Egoistisk som bara den men på ett plan där hon inte låter det gå ut över andra, bara sitt eget utseende. Jag tycker det är coolt att hon helt otippat eg. skriver en sån bok, kanske för att hon har en del som hon bär på och vill berätta om det, på sitt sätt. Jag skulle nog inte kunna skriva en sån bok, skulle glömma hälften jag varit med om, som egentligen är otroligt viktigt för mig. Men men, jag är ju inte känd ännu iaf, så jag behöver inte oroa mig för att jag måste skriva en bok ännu! :)

Nu ska jag föna håret
bye bye

Fanny

Tänker långsamt

Min hjärna går på lågvarv, jag vill verkligen pigga till mig till lördag, bli lite mindre snorig! Fasen. FIck veta idag vilket dressyrprogram vi ska rida. Debutantprogrammet i fälttävlan 2001. Hittar det inte på nätet, känns lite jobbigt.. ^^ Får låta Johanna plocka hem ett ex. från stallet ;)


Jag har bestämt mig för o lära mig spela gitarr, hur vet jag inte, men det kan ju inte vara så svårt! :D Eller iaf inte kunna spela några små lätta låtar. Ett lite längre mål är att kunna spela Ellis Paul - The world aint slowing down och Jason Mraz - I'm yours! Det känns inte helt omöjligt! :)

Letade upp några ackord på nätet och klinkade lite idag, ^^ jag har ju ingen aning om pappas gamla gitarr är stämd men det kommer olika toner ifrån den iaf när man sätter fingrarna olika! xD

Gjorde ett träningsprogram åt mig själv nu också idag, som jag ska sätta igång med så fort jag känner mig bättre! Antagligen ngn gång nästa vecka, vill inte sätta igång ngt nu när man bara vill bli bättre. Styrketräning är högst upp på listan, men vill cykla också, springa är najs ibland, men verkligen inte regelbundet, jag har för lite tålamod för det ^^ även fast jag vet att det är bra!


känner mig lite depp faktiskt.. det ÄR ju så logiskt.. men jag har inte en aning, inte en aning. Att jag tänker på det precis just nu.



Fanny

Seg

Är lagom seg idag, kom inte hem allt för sent igår, typ.. 1? Drog väldigt tidigt, va trött som en jävel. Men jag och Duracell-Jonko hade  det bara så jävla kul igår också! :D Det va såklart ingen på dansgolvet när vi steg fram där, helt tomt var det stundtals, börjar fundera på om det kan ha ngt med oss o göra?

Jaja, idag vet jag inte irktigt vad som händer. Mer än att jag ska tjata på Steven att han ska fixa mitt felaktiga betyg tills den 29de. Så länge han inte gjort det ännu. ^^

det finns ingen sol, men jag blir glad när jag ser ner på mina armar och upptäcker att jag fått färg under gårdagen! :D<3


Nu ska jag avlägsna mig från datan ett tag, har lagt upp massvis med bilder från terrängträningen i lördags på fejan, så alla som vill se och hoppas att dom är med på bild kan ju kika lite där! :D

Bild från i fredags



ha det så bra,
Fanny

Sooolning och skiva ikväll

Åkte ju in till stan idag som ni kanske såg innan, jag och Lina åt lunch på Sandys, Matilda hade med egen mat ^^

Sen åkte vi glada i hågen efter maten till Fridhelmsplan mot Fridhelms akvarier för att köpa fiskmat som jag trånat efter (eller rättare sagt mina fiskar har trånat efter) så himla länge. Kommer dit, läser på öppettiderna då det är nersläckt i affäre,

Tisdag: 15-19

VAD I HELVETE LIKSOM! Ofta någon affär NÅGONSIN öppnar KLOCKAN TRE en vardag! ÅÅÅH, jag orkar inte! Kunde lika gärna varit hemma och chillat denna trötta dag och solat typ hela dagen ist, men nejdå, stan ska det vara i onödan. jaja, jag hade iaf trevligt sällskap och fick en mkt god lunch! ;) OCH jag hann ändå sola länge och väl ute i solen på terassen! <3

Nu sitter jag och har precis gjort klart min mantel som jag ska ha ikväll, Café Umbra - Tema Galaxy


Jag ska alltså vara en fallen stjärna, ett stjärnfall. :) Ganska fyndigt av mig faktiskt!
Blir bjuden idag på inträde av Jonko och hennes klassiga pojkvän Jonas, tack för det! *bugar och bockar* annars hade jag inte varit närvarande där idag! ;)

Nu ska jag typ.. lägga upp lite fler bilder på bilddagboken (jag suger på o uppdatera där) och sen hoppa in i duschen!

Fanny

Förkyld som en jävel, ska köpa fiskmat

Hej!

Alla

Jag måste bara säga att Läni själv kan vara en FULL TUPP, som kommenterar så fint! :D<3

Jo, jag är förkyld, skulle sprungit iväg på en grej på ett ställe som heter Spinalis i morse, jag va ontig i halsen osv så jag sket i det. Där skulle jag blivit intervjuad om mitt liv levandes med ryggmärgsbråck. XD jag har inte ens det, mitt är bara besläktat med det, men dom räknade mig som det (spännande) och ville ha med mig i det. ^^

Jag väntar på att Lina ska komma hit med Matilda så vi kan åka till stan med det snabba tåget och köpa fiskmat till min mal (äntligen) och äta lunch där!

Sen vill jag hem och sola, det ska bli helt underbart! <3 :D Hoppas att värmen och solen sitter kvar på himmelen när jag kommer hem!

Kanske hör av mig senare
bye bye
Fanny

Så Jävja nice dag!

Dagen idag va en väldigt bra dag! :D trots att det gick skit på britta, sista ridningen innan lördag och km. Nåväl, jag brukar skärpa mig på tävling! Får ta o lita på mig själv. Dagen startade med jenny by my side. Åkte hem till lina och sen direkt ut till dalarö och båten som lina skulle städa. Jag tog en filt, matilda som sov i vagnen och la mig för att sola. :D sen tittade jag på när lina städade båten och hämtade lite småsaker åt henne ibland. Mkt ansträngande. Va hos tandläkaren snabbt. Inga fel. Ändå har jag ont. Konstigt... Jag litar på bosse! Det blir inget figge. Han är utlånad och ja.. Får se efter sommaren. Så nu är jag hästsökande! Det är ju kul. Nu orkar jag inte skriva mer i mobilen. Ligger i sängen med mina nyrakade ben. Ska bli nice o sova. Sleep tight! Fanny

KLADDKAKA, ananas, grädde, Jenny, två snyggingar

Jake Gyllenhall
Heath Ledger

nybakad kladdkaka.

Jenny

=

UNDIS

Fasen, kan det bli bättre. Ser på Brokeback Mountain med Jenny och fikar! :D

Nu ringer Jonko och visar bilder från Café Umbra.

Bilder från baket









Nu ska jag se på bög-filmen.
Fanny

BAD NEOWS(news-nose)

Har lite bad news

alltst.. jag är typ sjukt. Det har kommit smygande så att säga.. eller jag va förkyld förut, för några veckor sen, sen blev det bättre, småförkyld hela tiden liksom, jag körde på som vanligt hela tiden. och VIPS nu när jag lugnar ner mig igen så kommer det tillbaka.

Hemma hos Jonko
*klockan ringer.. Jonko snoozar den*
*båda ligger och drar sig*
*Jonko vänder sig mot Fanny*
*några sekunder går*
Jonko: Varför sover du som en fisk?!


haha, jag kunde verkligen inte andas genom näsan. Orkar inte att vara täppt, min nässpray är min bästa vän just nu, utan tvekan!


Ponnysläpp, det är ponnysläpp på Ågesta. Detta betyder att ponnyerna får komma ut i sommarhagen och mysa och äta gräs hela tiden förutom när de går lektion. Om Jenny kommer hem från Rättvik i tid så åker jag också dit, men mest troligt inte. Jag har ont i huvet, snorg och trött.. Ledsen omjag måste svika dig Jenny och våra görangt-planer..! Vi får se senare! :)
Fan, man vill inte missa släppet!

Det var min lömska plan att under hela dagen idag ligga och steka på terassen, men icke! Solen var framme i typ 20 minuter sen kommer en massa småmoln och förstör mitt stekar-liv! F-u-c-k! MUST HAVE SUNSHINE

Imorn är det ridning iaf, och tandläkaren! Juste, det är fan hjälpasysterLinaochMatildavidbåten-time också, ska vara hos Lina i handen vid typ 10. Hoppas iaf på Britta imorn, såklart! Taggad som fan inför KM i helgen! Hoppas att Jonko kan komma och hjälpa då Jenny kanske inte är där för hon ska jobba på Berga. Jag kommer nervösa ihjäl mig. Jag och mina otränade tävlingsnerver!

Nu är nog mina bad news slut, ska nog sätta på en film och chilla. Tråkigt o va sjuk och ha nästan helbra väder.

Fanny

galen skiva och terrängträning

Skivan igår va SJUKT kul! :D Jag tog mitt lilla Duracell-batteri till kompis och kom dit, Cafe Umbra om jag inte minnsa fel, ca halv tolv. Dansgolvet var dött. Vad gör Fanny och Duracell-Jonko då? Jo, vi kör vårt race, dansar satan och en efter en flockas folk runtom på dansgolvet. Yes, bara för att vi fick igång hela stället! ;D

En effarenhet man kan leva med ;)


Jonko träffade massa hon kände för hundra år sen och hon verkade glad över det, och jag med dom träffade massa nya! Vi gick hem kanske vid.. 2? Sov hemma hos Jonko, vi somnade till 'hur man blir av med en kille på 10 dagar'. Älska Jonkos säng! <3


Idag var det terrängträning på Ågesta, åkte dit som lovat och fotade tvinsen när dom örnade runt där! Det kommer lite bilder från dagen, men la bara in några st. Lägger in på stora datan sen. ÄLSKA när pappa har jobb-datan hemma så man slipper sitta uppe i ensamheten vid datan!

Casper



Joe och Hanna



Knut



Montana



Dock inga bidler på tvinsen, men det kommer! :D
Nu väntar en SUPERgod grillmiddag på mig, måste dra!

Fanny

TVINS OCH HANDLING OCH SKIVA

Igår med Tvinsen va najs, när jag kom dit så chillade vi en stund, kollade på massa gamla Finntorp-bidler, ASKUL JU! :D Fan va små vi va när vi va där första ggn! Haha :D kulvare

sen kom massa gäster då deras pappa fyllde år (Grattis!) och fikade. Sen grillade vi korv och åt potatissallad, gott gott gott! :D

Såg på en massa film på kvällen, din morsa också, en Jim Carrey såkart (Liar Liar) ;) jag är ju inte dum. Sen somnade vi till made of honour (stavningen?) fan, låg mosad mellan två tvillingar hela natten, mysigt vare trots att det va trångt ^^ sov ju iallafall! :D


Mamma och pappa kom och hämtade mig vid elva och då åkte vi hem till min syster där vi bytte ut pappa mot henne och sen åkte vi och provade stövlar på Lyckås! alternativen därifrån att köpa finns på http://enkulfesk.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2009&month=5&day=22&html=1#0

åkte vidare till kungens kurva och åt lunch, kollade priser på tallrikar, mamma gick på Zetas och jag köpte FIISK :D
Köpte två fjärilsciklider, två fina exemplar som jag hoppas är en hona och en hane :P

De fick två namn, Sven & Lotta och sen kände dom sig som hemma. Blev välkomnade av mig och alla de andra nya fisk-vännerna ;) Bilder kommer när jag har ngåra fram :p

Nu ska jag äta hemgjord pizza och chilla fram tills jag åker till Jonko!

Fanny

LITE NYTT OCH SEN TVINS

Fixade headern nu, den blev inte riktigt så fin som jag tänkt mig, men den får duga helt enkelt.. jag lyckades inte fixa nån ny fin mall till ps så det fick bli det som fanns XD

Bilden är ju fin iaf, lilla Nasse från Finntorp :D <3 fan va skoj han va eg! Trots att han va seg som en JÄVEL och dressyrprogrammet i slutet på veckan gick skit ^^ Men glad i hågen va jag!


Idag ska jag chilla fram tills att jag åker hem till Petra och Denise! Det va sjukt länge sen jag träffade dom, vi ska ha film-maraton på loftet och bli tjocka små barn av chips o läsk o allt vad det finns att erbjuda! hIIHIH :)

Figge kommer förhoppningsvis hem imorn! Och om han gör det ska han vaccineras då och får då inte gå på några dagar, men jag HOPPAS att jag kan komma och rida någon gång nästa vecka :D *ser fram emot isf* men som sagt, vi vet inte om han ens kommer hem imorn, men dom vill att jag ska rida iaf! :)


Imorn ska det tydligen regna också som fan, så då passar familjen Edenborg på att åka o handla, kolla på ridstövlar, en ny fisk kanske (eftersom Fredrik, en av mina korallplatys dött.. vi avlivade honom nu i veckan, han mådde inte bra :( ), tallrikar ska vi köpa också, till mig :D haha fick pengar av mamma för det på studenten. Tills jag flyttar hemirån ^^

Imorn blir det också utgång med JONKOOO :D typ Jensens skiva, tema ORANGE! Det blir kul, hur jag ska få tag på orangea kläder är en annan femma, får nog bli ngt långt linne och leggings..

Nu ska jag ner o hitta på ngt, efter allt SLIT med min header ;) säger vi.
Ha det fint nu

R.I.P Fredrik

Fanny

HELT SJUKT EGENTLIGEN

Jenny går ju fan i tvåan nu. Och förut, då längtade jag verkligen inte efter att studenten skulle komma och vara över. Men nu är jag typ glad över det! Skönt på något vis. Samtidigt som det just nu är aningens tomt. Igår va jag t.ex. hemma hela dagen, och innan dagen va slut kände jag mig orkeslös, uttråkad och obehövd. Alltså.. Jag har hållt igång jävligt mkt det senaste veckorna. Och det är under de veckorna jag kännt mig som allra gladast och viktigast. Skön känsla. Detta kommer att gynna mig under de svåra tidet som kommer att komma.

Det jobbiga är att allt går så otroligt fort då, man gör saker hela tiden, det händer ngt, man hinner itne tänka, som jag måste få hinna göra ibland, samtidigt som man inte vill övertänka.. typ. Alltså.. man känner att man vill kunna njuta av stunden utan att känna att man måste örna iväg ngnstans och inte heller så att man blir stillasittande.


Fanny, hästen, på Berga. Hon kommer att få avsluta sina dagar, antagligen i slutet av sommaren, fan va vi gått igenom egentligen..! Och så otroligt kul vi haft på vägen! Fanny och Fanny liksom. Sista ggn jag red henne så grät jag, inte p.a.g henne utan för att ridläraren va störd i huvet. Det va synd, men jag känner inte att jag saknar det, inte saknar att rida henne, faktiskt, vi är liksom klara med varandra. Men ändå så finns hon så nära mitt hjärta.


så mycket tankar som rör sig i mitt huvud hela tiden, och när jag väl sätter mig ner för o skriva så blir det bara hälften. Jag jobbar på det. Jag vill skriva för att få sortera mitt trassel som kan bli ibland. :p

Ni kan förstå det som att der är slut på inlägget nu

Fanny

SJU DAGAR GAMMAL VUXEN ARBETSSÖKANDE

Ja, en vecka sedean studenten va, faktiskt så har tiden gått fort, hade jag inte varit hemma största delen av tiden idag så hade jag glömt o tänka på det XD Men nu gjorde jag det, och när jag va på Berga idag också och fotade Jenny när hon red Fanny så blev det ännu mer påtagligt :p

Jenny red Fanny som sagt, det gick bra och fint! Antagligen sista ggn.. Fanny kommer att vara en saknad liten hest, iaf av mig och Jenny. Fan också. Kommer grina den dagen när hennes tid är kommen..! Måste ta reda på exakt när det blir.

Jag fotade och nu kommer bilder.











Lite bilder vare där, fin är Fanny och Jenny, fina är dom tillsammans!
Nu sitter Lina och Matilda här och väntar på att jag ska bli social ^^ så det är bäst att jag blir det, ska kirra en ny header så fort som möjligt och jag får tag på vad jag kan behöva. ;)

Fanny

REBUILDING

Fixar och pillar lite med bloggen, snart kommer också en ny liten header, mkt liv man har :D men det är lite kul när man vet hur det fungerar lite granna :)

Sitter med mamma framför tvn, har ätit en suupergod middag! Pasta Carbonara och min asgoda och bra blandade sallad innehållande bl.a. majs och feta. Nu vet ni hur ni charmar mig ;) mahaha!

Snart är det fan House också :)


Imorn ska jag till Berga faktiskt och fota Jenny när hon ska rida, det blir kul! Hon ska förhoppningsvis rida Fanny! (eftersom det antagligen bilr sista ggn på henne så är det speciellt) Kan berätta mer om Fanny senare, vill inte hamna i ngt slags bad mood here! On mine and mammas special evening!

Sen ska jag hem tror jag, kanske hoppa in till stan och köpa mat till min mal, annars får han leva på alg-tabletter ett tag till XD Han åt sin sista frysmat igår.


Matilda och Lina va här och lekte, vi va ute och gick osv. lite allt möjligt, åt lunch o så :) Nu är det fika på G så nu måste jag lägga på! Ha det fint alla, jag hör av mig imorn, då med ett nytt bloggutseende!

En liten låt att njuta av, älskar den <3
Från en film innehållande skådespelare som JIM CARREY såklart!


Fanny

INGEN SOL PÅ MIN LEDIGA DAG

ahha såklart är det ingen sol när jag tänkt sola.. ^^ jaja, jag har ju några dagar som jag kan göra det, Lina och Matilda kommer över på lekstund här snart så det blir bra ändå! :)

Sen har jag en rejäl hög med tvätt som bör vikas och en ren diskmaskin som bör plockas ur. ^^

Matilda som snart kommer att krypa! :D


Nu ska jag faktiskt spela sims 2 i väntan på systra mi! ;)

Fanny

FÖRSTA CHILLDAGEN

Det är ju faktiskt första riktiga chilldagen eg. Fan va najs alltså. Det blev inget sammi igår, varför kan ju han stå för ^^ nåväl. Jag gick ut med Denice och hennes kompis emilia. Satt på nivå och mös lite. (: snackade mm allt. Idag va jag på babyrytmik :p matilda jag och lina gick dit och klappade händerna och jag vet inte allt vad vi gjorde. Matilda tyckte de va jättekul! :D åt middag hemma hos lina, köttbullar och hemgjort mos (: fick sjuts till stallet och red britta, gick riktigt bra efter att hon slappnat av.. Men jag är taggad på km! :D nu är sitter jag framför tvn och ser på ballar av stål ;-) ha det så fint! Fanny

FULLT UPP

Hela alltet har varit hela tiden enda sen dagen då allt tog slut och allt började.

haha, har knappt varit hemma nånting, känns ganska bra, längsta jag vart hemma va igår när det va firande av allt med Anjas föräldrar mfl. August och Matilda va här, och dom va söta som små bär! :D *rimmade ;)*

Det va najs igår, vi gjorde väl inte så mkt, fikade, pratade, pratade, åt middag, pratade, fikade/såg melodifestival (där Sverige sög som vanligt, bra va väl att Norge va helt ok bra och snygg som en jävel) Sen gick jag o la mig eftersom det va avgjort ganska tidigt (som vanligt) vem som skulle vinna ^^ Jag va trött som en jävel

Gick upp vid sex imorse, såg sms från Sammi som bett mig ringa hem till honom utan att jag har ett hemnr *tumme upp* så vi får se när han får tag på en laddare så han kan höra av sig om det! Så vi kan träffas idag som planerat. Vore ju kul! XD Ser ju fram emot :)

Jobbade och vi va klara fint i tid! Pappa kom och hämtade och jag övningskörde hem mina vänner, det gick bra och alla kom hem oskadda! :D hihi

Nu sitter jag här och lägger upp bilder från studenten och hoppas på att få leveransrapport från mina sms, som säger att Sammi sagt på mobilen ^^

Ni måste ju spana in alla fina bilder på facebook där snart samtliga är uppe :) Och nu ska jag också skicka bilder till Fia på henne och Presto, eftersom fakking jag är så SEG på o göra det! XD Vi ses imorn också Fia, ponnyridning :) <3


puss på alla



Fanny

FY FAN VA JAG E BRA

ja, igår.. XD sorry för en seg uppdatering! Igår efter mottagningen och alla fina presenter och allt det andra fina, så blev det krogen. Minns fan inte va stället hette hahah XD inte okej..! Det låg bredvid Donken på Hötorget, det VA rätt najs, föll iaf mig i smaken, utan att veta vad som är coolt o inte ^^ Och dessutom så va det skivor överallt ^^


Jaja, kvällen va FETT najs :D (a) Förutom att Läni saknades, och det inte blev så mycket dancing som jag trodde, men det blev utbytt till något MYCKET intressant.. (a) *fnitter*
Åkte med Johanna, Mli, Sammi påhängande Johannas ragg Tomas och Mlis Zoran och deras pal.. Alltså, vi hamnade i svedmyra? XD haha, jag och Sammi lämnade dock dessa människor vid halv sex och åkte hem till honom.

Teater på kvällen, De Tre Musketörerna, den v fan najs alltså! Fick som sagt teater-besök i julklapp av mamma och pappa, det va kul! :D snajs musik! Träffade dessutom Ida Hedis där! :o :)

Idag vaknade jag upp hemma i min säng vd typ 10, gick upp, fick tag på Denice som hade min mobil hos sig sen i onsdags! :o Min kära mobil blev återfunnen i Solna och sen åkte jag till jenny och sen stallet :) Tittade när hon red Coiette, tro mig, hon kommer säga att det gick skit, men varken jag, Sarah eller Tina höll med. Snarare tvärtom, bra kämpat iaf av Jenny som typ skrek först att hon inte skulle rida!

Skulle gått på rix fm idag också, men det blev sent och vi gick och köpte Ben&Jerrys ist och glodde på Bridget Jones dagbok 2 :) Nu ska vi se på nån till film som jag antagligen kommer att somna till då jag är trött som en JÄVEL redan nu ^^

Söndag har jag mysiga planer på kvällen, planen är *****! Imorn lördag är det firande med Angelinas päron!

Jobb också på söndag

Nu ska jag låta Jenny blogga innan hon blir en sovande människa! :)

Puss och hej!

Fanny

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEN!

Fy fan va sjukt. Jag gick hem från tåget nyss, och förstår att inga fler dagar i skolbänken kommer att tillbringas på Berga Naturbruksskola.

Jag gick upp vid 6 på morgonen igår och duschade och makeade och ja, allt tillbehör ^^ Inte en enda nervös nerv i hela kroppen, ännu..!

Kom till Mickan vid halv 9 ca. Champangefrukost! Bilderna ska komma upp frn den snart! Så fort jag hittar KAMERAN (a) det är pappas, vet inte riktigt vart den hamnat just nu ^^ Den är hemma iaf, hoppas jag! Det va iaf världens mysigaste! Det va jag, Johanna, Mli, Mickan, Lina och Denice. Saknades då bara en, Linda, som tydligen va sjuk som en jävel och kom senare.

Sen åkte vi med Mickans päron till Berga för att bli fotograferade, det gick som det skulle och sen gick vi ner till ridhuset en sista gång, till vårat klassrum. För att där träffa Jenny (klassförest.) som skulle prata om massa, skriva i mössor och ja. Ha en sista tid! Man fattade inte riktigt då heller vad som va på g, inte jag iaf! Sen gick alla upp till maskinhallen för o ta mer foton och sjunga och gå runt och skrika o gapa XD

Kul vare!
Sen lunch och sen utspring, FY FAN va nervös jag va sista 40 minuterna innan! Så Jävla nervös!

Skriver om utgången sen för nu måste ja göra mig i ordning för teater! :D Jag fick av madre o padre o gå på teater idag när jag fyllde år, eller julklapp va de kanske!

Fanny

IMORN ÄR DEN STORA DAGEN

Idag var det studiebesök på Menhammar på Ekerö, lite segt men kul o se alla kända travhestar, Varenne bl.a. :) Åkte vidare till Bryggstugan(?) och åt lunch. Det va kallt, många klagade, alla va inte där av olika anledningar. Det började regna och alla åkte hem. Inga lekar blev det. Misslyckat faktiskt. tkr lite synd om Jenny mfl. som annordnat, men vad ska man göra liksom?

Imorn, imorn är en dag som är slutet för många dagar som varit desamma under en mycket lång tid. Skoltiden. Jag har gått i skolan i (om man räknar sex-års) 13 år i sträck av mitt liv, det är ca 72 %. Det är jävligt mycket. Och som man kanske kan tänka sig så har jag lärt min en massa på vägen. Inte bara teoretiskt. Men nu är det slut. Det finns INGEN, INGEN som an tvinga mig att gå i skolan mer. Det finns ingen bestämmelse som säger att jag måste det mer. Iof inte gymnasiet heller, men för mig var det en självklar sak att gå.

Jag är inte det minsta nervös, jag är bara rädd att dagen ska flyta på alldeles för snabbt och man inte ska hinna tänka på vad som egentligen händer. Jag gissar att det blir så. Det är inte meningen att man ska tänka. Det ska komma en chock dagen efter att man inte ställt klockan och att man inte heller måste göra det. Såvida man inte har ett jobb med en gång.

Jag har sökt ett till jobb, men vill inte avslöja vilket förrän jag vet själv om jag fick det eller inte ^^ Men lite positivt känns det iaf i sammanhanget!


Många fina människor kommer för att fira mig imorn. Och Annelie kommer att sitta bredvid mig på sista lunchen i skolan, när alla ska gråta och va fula i sina fint sminkade ansikten, och torka snor på sina fina klänningar/annan fin klädnad.

Pappa sa ngt igår om
'Är det bättre att åka med taklucka än o åka cab' när jag sa att vi kanske kunde låna Jennys pappas bil
'Vadå!? Va har ni kokat ihop?! Ska jag inte prata med hennes pappa nu?'
'Du kan väl prata med honom om du vill' *se finurlig ut*

Ska bli lite spännande o se vad jag lämnar Berga i för fordon, jag hoppas på att Jenny kan åka med :) Och så hoppas jag att jag är lite söt på min bild som dom valt :D

Det är fett stort att ta studenten, den har alltid varit så himla långt bort. Och ja.. det ÄR stort. Det känna bra också at vi ska fira min brors examen och hans sons tillkomst samtidigt, jag vill att firandet ska spridas ut lite på flera! xD Kan bli jobigt annars :P


Mamma har sprungit runt och fixat och mojat så otroligt fint och mycket så det kan inte skita sig hemma, jag lovar dig! Jag ser faktiskt lite fram emot imorn och all fest, samtidigt som jag fruktar det kommande nästa!

Dagen imorn börjar med champange-frukost hemma hos Michaela. 09.45 - Fotografering. ca 12.00 - Lunchen.

14.30- Utspring

Fanny

EFTER RIDNINGEN

Red Britta idag, gick snippakotte dåligt först, men sen när jag förstog vad jag gjorde illa typ hela lektionen så blir hon fin som en jävel! Och så blir man glad, men man suger när man inte fattar, men det slutade ju iaf bra! :)





Satte på min och Tufsens låt.. Snow Patrol - Run, pulsen ökar och jag hamnar inne på mappen där jag har flera hundra bilder på min älskade vän. Jag vill gråta men kan inte. Det finns inte där, bara under ytan. Ibland kommer det fram, men inte idag. Inte nu. Idag fyller Tufsen 12 år, det känns som flera år sen jag firade hans födelsedag senast.. Han fick knäckebröds-tårta minns jag :) Att det kan finnas ett sådant tomrum efter en liten ponny. Han stal mitt hjärta. Det kommer alltid att finnas någon annan häst som jag tycker om. Men Tufsen har ändå den där speciella platsen som inte alla kan ha. Idag kände jag, helt spontant, utan några speciella tankar på att han hade födelsedag, det bara kom en tanke som ville sägas rakt ut när jag gick förbi hans spilta:

- Jaa, då kan vi borsta på Tufsen innan jag rider!

Jag var så bombsäker på att det var precis det som skulle hända och att det var möjligt, men icke.. Tufsen bor 10-tals mil från mig och inget borstande på honom blev av idag. Jag blev inte ledsen, jag bara kände en tomhet.

Jag kommer alltid att älska dig min vän!
  



Mösspåtagning idag som sagt, det va ingen större grej egentligen. ^^ Bara lite högtidligt o sätta på sig mössorna med alla andra, och det ska det väl vara :)

  



Fanny

MÖSSPÅTAGNING

Idag va det mösspåtagning som en jävel, vi sjöng en ful sång, eller rättare sagt Lave och BINI sjöng och alla andra mumlade knappt hörbart! :D

Mössorna åkte på och Lina åt ett wienergum och sen åt vi majs och kycklinggratäng, det egentligen enda goda på riktigt på Berga som man ätit och kommer att sakna ^^, näe, egentligen är det inge vidare fel på Bergas skolmat, men man måste ju säga nånting.

BIlder från mössans påtagning får ni sen, när jag är hemma. :)

Nu sitter jag med Läni och väntar på att Jennys lektion ska ta slut och vi kan åka till stallet, jag ska rida häst och hoppas på Britta såklart, har fan inte dressyrat på henne på hundratolv år, vore kul o få prova lite, dom förändras ju ofta lite.
KM kommer bli kul :D Jag ser fram emot!

För er som undrar vad som hände med Figge så vet jag inte heller det riktigt, en av ungarna i familjen tog med honom till en praktikplats sen har han blivit kvar där för att tydligen bli uppfostrad? Ingen aning, hur det blir med honom och mig vet jag inte. Hade sett fram emot en tid med honom, men vi får se då helt enkelt.


Efter idag kommer jag ha ångest, och efter imorn, och efter i övermorgon.. S-T-U-D-E-N-T-E-N liksom, fan va galet, men just nu mår jag och min själ prima och och tror att jag ska till skolan som vanligt på torsdag, man fattar inte riktigt ^^

Nu avslutar jag innan jag börjar prata om ngt annat oväsäntligt, ha det fint!
Fanny

You're my best friend

Tillbringade kvällen i Jennys säng (få inte de sexuella tankar, som jag antog att ni fick upp i huvet). Nu borde verkligen skärpa er..! ;P Vi såg bernad och bianca i australien ochsen somnade vi :)

På morgonen idag såg vi SKRÄCKFILM! Fy fan för mig, jag kommer få ångra mig när det blir mörkt sen! Vi såg iaf 100 Feet, en ganska så bra film faktiskt! Läskig såklart, med en snygging med i bilden! :D (fast han va snäll) men vi såg den iaf och jag kommer som sagt att få antingen kiss i sängen av mardrömmar eller inte somna alls XD ahha  (*seriös* halvskämt)

Jag åkte hem 'tidigt' för o städa, fick sjuts av Jennys pappa då hon och han skulle handla skor till henne, tack för det! :) Städade när jag kom hem, det måste ju som sagt va fint när släkten och friendsen kommer på onsdag! Fiskarnas hem blev fint! :) hihi, jag möblerade om typ allt och dom fick några nya växter. Bruce (kampfishen) blir alltid lika blek, men är den första att inviga den nya grottan, och lade sig där för att sova! ;)

*övergår från att vara halvseriös till sten-seriös*

Jenny, du är fan den finaste vännen. Med dig är jag alltid mig själv. Och det är ngt du får lite sota för då jag är som jag är just nu, och jag hatar mig själv föt det! Jag bryr ju mig om dig och vill ditt bästa, men samtidigt får du mig att må så bra, så sjukt bra så det går inte att beskriva på särskilt många sätt. Att skriva det i ett blogginlägg är inte mycket till alternativ, men så länge jag har svårt att säga det med ord rakt i din näsa så säger jag det här :)

Du är min bästa vän, och du får, lite symboliskt, en låt av mig denna gång.




Tack för att du fota igår, best pal!
smakprov från terrängträningen igår, från Jennys kamera -->min mobil --> min data = Sugig kvalle, men stå ut tills Jennys sladd är hemkommen! :D

  

 
Jenny, you're making me live
Fanny

Hopp hopp på terrängbanan!

Skoj som FAN! :D

Ledsen alla fans att jag inte skrev igår, desto roligare idag!

Hoppade Britta på terrängbanan och de va så jävla kul! Hon är så fin och så duktig! Jenny fotade men hennes sladd är borta så vi får inte in som just nu, ni som vill kan få donera lite ;) hehe :D

Hon va iaf fett fin blev lite knas här och där men hon va duktig och jag ser fram emot kmet som är den 31, dressyr och hoppning då, det som jag hakar upp mig på är att jag kommer glömma vägen i hoppningen XD

Igår, va gjorde jag då. Va i skolan och hade en lektion VG i mikrobiologi och genetik! :D Så jävla glad för det! Sista betygen innan the Student liksom, iväg sen till stallet med Jenny och hängde där till typ sex och sen hem till Så ska det låta och chilla, asnajs :)
Fasen, såg första halvtimmen av I am legend, fy fan på den filmen, men nu har jag iaf sett den och är nöjd för det XD haha


Imorn ska jag städa som ett litet barn så mitt rum blir fint och vackert till sen, mina fishes ska få rent hus och nya växter, morbror är ju ffs fiskexpert, måste ju försöka impa lite ! ;)

Nu blir det hej då och film tills vi somnar hemma hos Jenny :D Åt godaste grillade kycklingen efter hemkomst!

Nice-aktig låt som fan! :D <3


Fanny

En skiva till

Nu sitter jag här och har blivit smått övertalad att gå på en skiva som jag va poåväg o dissa pga trötthet. Men jag har en vän som vill ha mig (Johanna) och man ställer upp ^^ + att man blir tydligen bjuden nu också ;) (a)

Josefine Sanden mfl. från min förra klass har skiva och ja, det blir kul! :) Även om jag inte är så taggad nu xD haha


Idag gick jag promenad med världens bästa Anna och allt känns så otroligt bra! Jag känner bara, *PUH* och ja.. ni kanske fattar! :) Thankyou!

Min sista riktiga lektion i världen fick sin början och sitt slut idag, skönt med lite ledsamt såhär i efterhand. Imorn betygssnack, mån ev. omprov och mösspåtagning och sen tis åka iväg och leka på ekerö med alla och sen är det självaste studentdagen. Jag blev inte nervös när jag tänkte på den som jag trodde. Känns bättre nu :)


Nu ska jag ner och fixa mig så gott det går inför skivan, ni får ha så kul utan mig!

*bild från vår skiva*
  

askul! X)

Fanny

you tought me how to sink or swim

Jag blir rädd. Jag blir rädd när jag tänker på hur många människor som ställt upp för mig och hur många som säkerligen kommer att försvinna. Det har inget att göra med att jag inte uppskattar deras hjälp, utan att så är livet.

Alla människor kommer inte att finnas kvar i livet hela tiden. Folk kommer och går. Men just idag vet jag vilka jag vill ta med mig nu när jag tar mitt kliv in i en ny värld. Det är många människor. Många som ligger mig varmt om hjärtat. Människor som inte vet att de är uppskattade av just mig.

Tänk att människor har så stor inverkan på varandra. Jag är otroligt känslig för hur folk reagerar på det jag gör, vare sig jag visar det eller inte. Fascinerande faktiskt.. jag vill bara att det alltid ska vara så, samtidigt som det är jobbigt att jag hela tiden helt utan att jag tänker på det analyserar tills jag blir helt blå i ansiktet.

Idag hade jag två lektioner, kom upp ganska bra imorse även fast jag va hemma typ 03.45. Lite förvirrad men inte allt för trött. Ett mycket kort men upplyftande samtal uppkom innan jag lämnade skolan, skrev om det i förra inlägget för er som har koll, och ja.. upplyftande var ordet.

Jag har världens bästa musiksmak;
Johnossi - man must dance
Plaine white t's - hey there delilah
Paolo Nutini - these streets


Högsta volym,

Narcotic - Liquido


just nu är det en person som lär mig how to sink or swim

Fanny

I skolan i väntan på bussen

Igår va klockrent! Så jävla kul jag hade! och många andra också hoppas och tror jag!

Kvällen började hemma hos Johjo och sen drog vi in till stan tillsammans med Mli. Halvvägs dit kom jag på att mitt leg ligger kvar i min väska hemma hos Johanna..SUCK! Jag pratar med vakten och det slutade medatt jag räknades som minder-årig fram tills min MAMMA kommit med mitt pass så jag kunde säga vem jag var! Fan alltså.. hur kunde jag va så dum?! Men som förståeligt är så släpper min mamma allt hon håller på med ochåker in till stan för o lämna mitt pass! Vilket jag utan hade fått åka hem vid halv tio vid eftersläppet. nåväl, det fixade sig.

Hade sjukt kul hela kvällen, träffade  massa med nytt kul folk, de flesta från Denices umgängeskrets! Gick till bussen själv vid typ 2 och hittade Ronja där och vi åkte till Gullmars tillsammans och åt pommes. Där träffade vi också Victor i väntan på bussen, en random kille  som tydligen bodde i vh så ja åkte hem med honom, detta slutade med att vi bytte nummer och jag fick en godnatt-puss XD
rätt kul faktiskt!

kan lägga in bilder ogrejer sen, hinner inte nu.
blev pratad med av världens bästa anna så "tiden blev knapp, måste till bussen nu och framkalla bild på Matilda åt Lina, syrran fyller 28 imorn!

Fanny

Bergas studentskiva, och, jag har faktiskt en plan efter skolan

timmarna kan räknas nu till första avslutningen av Berga Naturbruksgymnasium. Klockan sju är det middag på Göta Källare och sedan är allt igång, kul kommer vi ha och full kommer man bli! Så någon mening med det finns det ju ;)

Jag blir fortf lite rädd när man tänker på att en och en halv vecka är det slut. Mindre än en och en halv. Helt sjukt. Jag kan inte lsuta säga det. Jag känner mig inte lika skrämd av tanken på det längre som jag va för bara några månader sen, men efter detta är det verligen S-L-U-T!

Jag lovar att jag kommer inte att synas på ett enda kort när jag springer ut där från trappen, kommer springa i mitten tills jag ramlar och sen kommer jag inte finnas mer, blodig och dann kommer jag ligga där på handikapprampen ^^

Nu sitter jag och äter gifflar framför datan och funderar på hur jag ska hinna göra en halv labbrapport och ett halvt gigantiskt arbete i Mikrobiologi till imorn natt.. XD tiden är så jäävla värdefull för mig just nu! Ringde kuratorn nyss och beställde tid och det finns inget till denna vecka så det blir nästa vecka på fredag, och jag kommer inte vara en elev då, jag kommer vara en arbetslös oelev! Fasen.

Det är mycket studentsnack i denna blogg, det får ni stå ut med faktiskt! Det är mitt sätt att prata av mig när det inte finns ngn i närheten, typ ^^



Jag har en plan efter studenten FAKTISKT!
observera att följande lista inte kommer i någn slags favoriseringsordning.
Slumpvis uppskrivna.

1. Jag har sökt jobb och har kollat upp fler som jag ska söka, t.ex. imorn ska jag till en djurklinik i haninge och fråga om dom behöver någon form av hjälp! Gratisjobb eller inte, tidsfördriv är det.

2. Figge, jag har ju tagit mig an den lille ponnyn att rida och pyssla om honom så mycket jag vill, jag kommer ha lots of time for him och det lockar att kunna lägga det på honom så han blir fin och duktig! :D Min själ mår också bra av det.

3. Matilda, jag kommer kunna träffa henne hela dagarna i princip (dvs. dom dagar jag inte har ett jobb) och jag kan följa med henne och syrran på lekstuder och annat grejs dom åker iväg på. Skaffa lite udda kontakter kanske? Vem vet.

4. Träning. Känns viktigt för mig, så länge jag har råd att köpa halvårskortet jag spanat in så kan jag träna hur mycket jag vill och när jag vill. Jag kommer få bättre självkänsla och kommer inte säcka ihop i någon soffa och bli liggandes där tills det växer svamp i chips-smulorna på magen på min tröja!

5. Familj. Mamma kommer bli glad när jag har tid att plocka undan mina skitiga ridkläder som ligger spridda över halva huset. För att inte tala om den outplockade diskmaskinen som står där dag in och tag ut för att jag aldrig orkar ta itu med den! Nu bli det andra bullar!

6. Vännerna kommer också att få mer tid och uppmärksamhet från mig, jag har varit loj och svåråtkomlig (enligt mig själv) och nu blir det MINDRE tankar och förhoppningar MER verkstad!


Nu har jag skrivit allt för mkt! Ska snart iväg till Johjo för o fixa mig fin o odammig till skivan ikväll!
So long fuckers!

Fanny

dää.. däck.. dääckad!

Fyy va trött man blir av att gå upp tidigt som en jävel, mocka 500 spiltor och boxar, åka in till stan och shoppa kläder och åka hem igen. USCH! XD
Somnade typ på tuben påväg hem, tur att mamma satt där och kunde torka upp allt dreggel.. ^^ närå! dreglade gjorde jag inte, men nära på..!

Hittade iaf mycket som jag ska ha imorn! Bl.a leggings och en skinnjacka - efterlängtad ;) Tack mamma!
Skulle köpa fisk-mat också eftersom min lilla mal har ätit upp all sin.. men de va stängt, så han får leva på alg-tabletter ett tag ^^


Till min mamma :) <3
Bara för att hon är värd allt!


Imorn ja, ni undrar säkert vad som händer då.. joo, Berga Naturbruksgymnasiums studentskiva äger rum på/i/vid Göta Källare, middag blir det men eftersläppet återstår att se..!
Med studentskiva kommer student vilket betyder ingen mer skola, jag vet inte hur många varv den tanken snurrat runt i mitt huvud.. jag blir sjukt stressad när jag tänker att det är EN OCH EN HALV vecka kvar, knappt tio dagar ens. Att jag har fulla dagar typ varje dag fram tills dess gör det inte bättre. Det har varit fullt upp för mig den senaste tiden iallafall så ja.. jag vill sitta ner och bara chilla lite nångång för mig själv.

Jag kommer fylla mina dagar fram tills jag får ett jobb, jag lovar dig du som sitter och läser! Jag vet jag suger, jag har inget jobb nu, och ja jag HAR sökt, men inte fått svar från någon av de jag sökt. Så skyll inte på mig för det, och JA jag ska till fler ställen, gå dit personligen och fråga, jag har några ställen ut-tittade.

Nu ska jag sitta och skriva på min uppsatts om smitta och sjukdom hos djur till Mikrobiologin. Mycket kul.. drygt.. jag fattar inte vad uppgiften egentligen har o göra med ämnet.. nåväl, någon baksida har den väl. Bäst jag sätter igång!

Ha det fint

Fanny


Hejja Mojje

Jag och Jenny såg just på Linas kvällsbok och efter det ploppade reprisen på Så ska det låta upp, och fram kom Fannys tanke på att Mojje skulle va med i gårdagens avsnitt, fan va grym han är! Älska Mojje :D <3



Han är min Svenska förebild! Cool som en jävel.


Igår red jag och Jenny i hennes grupp, jag red ist för Karla och fick hesten Vera  :D:D Äntligen liksom! Hon va helt fackad i högersidan som man kunde tänka sig, men det va hur mysigt som helst ändå, vi red ut och Jenny red Ägrim, men fick inte galoppera för människan framför hade inga ben som kunde driva ^^ XD

Kom hem typ vid 8 och då va syrran, sambo och Matilda hemma hos oss och åt nygrillat, vi åt med dom :) Mums! Tsatsiki till det, han är alltid uppskattad ;) Hoppas ni fatta grejen

Nu ska vi ut och sola igen som vi gjorde i morse, BLI BRUNA SOM SMÅ FAN!

PUSS o HEJ
Fanny

Dagen efter valborg

Sitter här med Jenny och tänker tillbaka på kvällen igår, jag mår prima och det gör Jenny också :)

Kvällen började hemma hos Jossan Ihlar med grillning och chilltime, (jag och Jenny som grillade eftersom Rickard och Joss åkte iväg nånstans ^^)
Nåväl, okej-gott blev det och alla va glada! XD

   

Vi drog vidare till Skogås hem till Jossan Sandén och där va det lugnt till en början och sen kom fler o fler pers, träffade en massa med folk från gamla skolan och klassen, helt galet vad alla egentligen är lika sig själva! Fast större ^^

Gick hem hyfsat tidigt, klockan va typ.. ett halv två kanske. Men trötta som vi va somnade vi som små stenar i vårsolen.

idag ska vi till stan och shoppa massa fint, eller massa o massa men lite till studentskivan och annat :p Skinnjacka bland annat! :)
Sen iväg till stallet och sola och sen rida både jag och Jenny :D


Fanny

RSS 2.0