Jää I'm leaving europe!Den 16 februari drar vi! :D Thailand! Jag och Alexander, bara vi i två hela veckor! Så länge har vi aldrig varit tillsammans i sträck förut ^^ Får se hur det går... ;) Men jag är bara så taggad! :D Inte varit utanför europa förut så det blir sjukt spännande!


Vi skulle ha varit tillsammans ikväll, party hos Anna, typ 'galakväll', och sedan haft natten med varandra meeen min kropp tyckte det va nyttigare för mig att bli magsjuk av mina kära syskonbarn! Tack små barn..! Jaja.. har bara varit dålig inatt och har ätit lite idag utan några kriser så detta va bättre än vattkopporna (:
Dock så skulle Alex fått rida på Linneas kuse imorn.. får se hur det blir om dom vågar träffa mig. ^^Nu ska jag sitta o ha superkul med mig själv och min lördagkväll....................!

(:

Fanny


escape to the country

Hela förra veckan var både jag och Alexander lediga så vi tänkte att vi tar o drar till hans landställe och bara myyset järnet! Och till skillnad från alla andra större projekt som går i kras, så gick detta helt enligt planerna. Fint väder, inte så kallt, fintmiddag hemma och ute, promenader och framför allt inga tidsplaner - mysfaktor 14 på en skala av 10.


En av dagarna tog vi båten på en promenad:


jävligt vasst. (OBS! fyndigt)
ey.. I'm Bond. James Bond. New and improved.

Sen kan jag ju också säga om landetvistelsen att varken monopol eller alfapet var så lätt att slå mig i som man (han) först trodde ;) mohaha!

Nu har jag haft tre jobbiga och långa arbetsdagar, dock har jag klarat av att komma igång med att jobba efter ledighet ganska så bra tycker jag. Tänkte försöka passa Matilda på fredag och hitta på ngt skoj! Men familjen har fått en liten omgång med magsjuka så jag avvaktar lite ^^


Jenny kommer hem på fredag dessutom! :D Inte sett henne sedan juni! Helt sjukt! Nu är det dags (: Torsdag - stallet med Linnea på ekerö.


Fanny

RSS 2.0