Den festlige, den trötte och den kära

I fredags va det fest som hette duga! Igår va jag den moderliga med Matilda och Elin. De va nice, med hemgjord thaimat i magen och glad i hågen lekte även Gubben i Hakan med Elin! ;) Han va mycket glad att se henne!



Va sjukt trött igår, får sluta med att sova sent o gå upp tidigt ^^ Är fortf trött eftersom uppgången idag också va mycket tidig ^^ sex ringde klockan och halv 7 gick jag hemifrån, gick bra o jobba iaf, förutom att vi fick plocka in en HEL PALL med torvbalar i teorirummet!
Johanna lyckades iaf bli hedersskötare på tjuren XD haha så ha fick lite mat av oss ^^




han är sköning


Idag är jag kär, för jag ska på bio, Jim Carrey-filmen hade premiär igår (?) så vi ska se den idag! :D Jenny tyckte att vi skulle se den men sen kunde hon inte, åker med Joss m.fl. ist! :) LOVE IN THE BIOMÖRKER WITH JIM CARREY!

Fanny


askul

Igår va galet, som vanligt! XD haha ^^ Jonko, Anne, Joss och jag åkte in till stan mot GK!! Såklaaart! ;) De va sjukt nice och jag betalade inte ett skit under hela kvällen då både Jonko och Anne visade sig vara skyldig mig pengar! :D Det sämpiga va att jag fick åka nattbussen hem själv xD haha


Så fin dimma va det när jag gick hemifrån, jag bara älskar när fukten förstör min hårfixning. NOT


Anne otroligt SNYGGA och goda drink som jag mojade ihop! ^^





Red idag. Fyyy, det är inte kul när det går som det gör. Rita är för svår för mig, hon petar på alla mina ömma
punkter och allt blir pannkaka. Det blir bättre för varje gång men jag hoppas verkligen att Jossan har sett nog nu XD



Alltså.. det här med att snön försvinner gillar jag inte riktigt.. hur ser världen ut just nu? :s jag mår dåligt av att se ut genom fönstret och vill aldrig någonsin gå ut! Allt är grått och det som inte är grått är snö som ser ut att vara täckt med bajs?! FY



Snart blir det dags för middag hos syster och alla som ingår där, dom är ju många nu ^^ alla kidsen och mamman o pappan. Helt trött i kroppen efter ridningen och ska jobba imorn, det blir niiice ;) säger vi

Fanny


jobbigt

ja, för idag jobbade jag. Va ensam o skulle ta upp en pall med hyllplan och lite annar skrufs (inte så mkt), men vet man vad, jo, det tog HELA DAGEN! Och det är inte för att jag är en långsam och dålig person (kanske spelar in vad vet jag ^^) MEN, det va SÅ TRÅNGT, och asmkt skräp från massa andra människor?! Och ja.. tusen grejor och litet hus typ.. skiiitstörande.

jaja, är ju hemma nu och ska hoppa in o duschen, hoppas jag hinner äta mammas hemgjorda hamburgare och sen åka till Jossan för FÖRFEEEST! JIHOO! :D Det blir kul! GK HERE WE COME!


HATA, den snön som försvinner, jag känner såhär: Kunde det få vara kallt som vanligt nu i helgen så man kan njuta av den lite, och SEN kan allt försvinna EFTER helgen, så det blir vår. Tack! Men nu är det för sent, allt är fult, dåligt och tråkigt.

Fanny

shoppis

inte okej att jag känner mig lite halvt beroende av nya kläder och pryttlar! XD idag hittade jag ett par ljusa jeans från gina! HEJ OCH HÅ va duktig jag va! Jenny kan intyga, jag blev inte förbannad eller på någotvis irriterad! :) Jag är mkt nöjd med mitt inköp!

Handladeee... vad handlade jag mer.. en BOKEN! Gick in på Åhlens för o fördriva tiden för Jenny va in senare i stan än mig, och hamnade MITT I BOKREAN, inte likt mig ^^ Tittade på ett bord där folk stod och svärmade och såg 'Ego Woman' Och den va sänkt med 200 kr till 50 kr! :D NÄÄÄJS, såklart jag köpte den! Läste ju den första och nu måste jag ju självfallet veta mer om lilla Gynning ;)

Köpte Sandys med Jenny och vi åkte hem till mig, jobba imorn igen (de va fan nice idag, slutade tidigt o Henrik o jag hade kul ^^).  Vi har blivit Anja-älskare och ska äta kakkor nu! :D


hejdå från fin snödag!

BYE BYYYYE
Fanny


knas

nu tkr jag att det är lite halvdrygt. Skulle jobbat idag, tror ni det blev så? Icke. Igår fick jag ett sms om att 'det skiter sig imorn, kan du jobba tors fre?'

Klart jag kan jobba då och jag blir glad för det jag får, men fööfaaaan. Kunde jobbat mer ^^ Nåväl
.


Jag vill flytta hemifrån, men inte för att jag vill bo själv och utan pärona, utan för o få inreda precis som jag vill. Då måste man ha pengar ^^ riktigt så mkt har jag inte så jag kan inreda en hel lägenhet precis som jag vill. Man vill ju resa lite också ;)


Jag älskar snö. Fatta att det kanske inte blir såhär mkt snö förrän om 50 år? Om 50 år är jag SJUTTIO?! Kommer jag orka leka, åka pulka, hoppa i snöhögar osv.? Kanske, mest troligt inte lika livligt som jag kan göra idag. TA VARA PÅ! Aight? :o


Kul jul iaf, shoppade med Lina och Elin idag, hittade tröja och en mössa (a) Vill hitta jeans också, om någon har erfarenhet av Ginas jeans kan ju höra av sig ^^ funderar på ett par där. KANSKE hittar en klänning till fredag också då det vankas någon typ av festlighet. KANSKE klänning. mmm..

baj baj
Fanny

ps. jag har blivit beroende av Greys Anatomy. mamma också ^^


this is it

I’m the light of the world
I'll feel grand



det känns som att det är så. Nu eller aldrig liksom. Känns ju lite hemskt mot alla mina vänner och alla mina kära liksom.. men det känns som att jag inte har något att leva för. Jag älskar mina vänner och allt och jag vill ha dom precis som dom är - sig själva. Missförstå mig rätt liksom, detta handlar inte om er.

Låter som att jag är lite självmordsbenägen, icke. Snarare svärtom, jag vill leva. Leva tills jag dör. Men vart fan börjar man? Jag känner så samtidigt som jag vet att jag redan lever mitt liv, det formas hela tiden av det jag väljer att göra från en dag till en annan, mina beslut osv. Hela tiden.

Det är dock någonting som saknas.
vatt iss itt denn?

no one knows ^^


Jag vill bort men känner samtidigt att jag kommer sakna allt så otroligt mycket. Jag är en feg jävel som inte vågar släppa taget om det mesta o bara dra. Och jag hatar o vara den fega jäveln. Jag får fan lägga av. Men jag vill ha tid, tiden som inte finns för nu måste jag hinna leva! Leva med det jag inte vågar kasta mig in i! XD


I like who I'm becoming, but it takes to much time

nu är all fiction från Fanny är slut för idag.
ha det fint (:

















min dag försvann

Jag skulle förfasiken ha jobbat idag! :o MEN, 7 minuter innan jag ska vandra iväg i snön upp till tåget så ringer chifen:

'Är du påväg in till stan eller?'
'eeh, näe, men om typ en sekund' (jag trodde han tyckte jag va sen ^^)
'aha, va bra, för du behöver inte komma in! Vi får inte börja förän 3 mars'

jaha, men va kul då, inget jobb idag, men imorn tydligen! Så mitt första alternativ på dag försvann. Och nu planerar jag att se lite på vakna med the voice och sen ut och springa i djupsnö på sjön XD haha tänk va alla kmr skratta, kul ju! :D känner att jag vill bränna lite kalorier!


så så ser det ut, vet inte riktigt vad som händer sedan, men den som lever får se, och det planerar jag att göra!




Fjant hälsar att han tkr det är ganska så nääjz att mami blir hemma! ;D
goskillen


Fanny

 


vart ligger det förbannade landet?!

Ja, vart ligger landet. Detta inlägg är till August som jag vet kommer sitta och digga hemma i Norrköpiiiing tillsammans med sin gravide mor och min bror! :D <3

(tog en där Mojje va med för min egen skull, Mojje är LÖÖV)



Fanny

leka i snö

Va med Jenny, vi fotade lite i snön. Sen gick vi in och såg Greys och åt mackor och tonfisk-PASTAA! nu kommer lite pics!




Bänk till för kortisar




försöka springa i snö = tungt







ja, plus massa andra bilder som jag inte hinner/pallar lägga upp nu!

Fanny


jekla massa snöö!

Jag gillar snö. Speciellt när det kmr mycket. Spelar ingen roll hur lite tågen går. En sak att skylla på bara så man inte kan komma i tid till jobbet? ;)


Just idag skiner solen som jag vet inte vad, och det är ju hur nice som helst! :D Ska försöka ta mig till Jenny, och vi ska fota lite och dricka varm oboy! RAAAWR

om det är någon som ska hejas på

i all denna OS-hets som pågår över hela världen och inte minst i vårat vardagsrum, så hejar jag allra mest på Anja. Fan va grym hon är när hon bara kraschar och alla tror att hon är död och nu (dagen efter) tar ett brons! mm, kom igen nu liksom av det som är kvar av OS för hennes del! (vad det nu kan vara? XD) go for it! ;)

Anja Persson rules (:




uppdatering från i söndags och min o Jennys date kmr så snart jag hittar sladden till min mobil så det kan komma bilder samtidigt ^^

Fanny


Träning KvK

Jao, Jonko bad mig komma och fota när hon tränade för Krille på Ågesta. Jag slutade early så jag tog mig dit ;)

Dock sög bilderna men.. ja, vad ska man göra! ^^








För den som tkr han ser märklig ut så ställer hon utåt med flit, del av övningen ^^


Ljuset va helt underbart och bakgrunden kunde varit densamma om jag tänkt lite, men traktorn skrämde Anton bort från hagarna o 'solnedgången', så det fick bli husvagnar! XD


Dom är ju söta iaf :)


Fanny


outgangisch!

- Jag hade tjatat på Jossan att gå ut. Sen när jag sa att jag inte pallade och min mage inte ville så lackade hon lite.. inte bra.
- Läni hade jag pratat med om att jag o Joss skulle ut. Hon lackade lite också. Inte bra.
- Johanna smsade och frågade om jag ville komma till katrineholm (?) på hemmafest hos hennes syrra. Jobbigt läge o tacka nej! :/


Det va iaf meningen att jag skulle stanna hemma. Men som vanligt nu för tiden så kan jag typ inte ta det lugn hemma en enda sekund utan o känna mig instängd och rastlös. Så jag frågade Joss hur vi skulle göra. Hon föreslog sitta på pub o snacka bara om vi kände för det senare. Sen efter en stund så bestämmer vi oss för o va hemma hos Joss o se på melodifestivalen. Som vi såg typ en halvtimme på XD (Ola va rätt bra ^^).

Sen hörde Richard av sig till Anders som va i gamla stan på Medusa. Vi drog dit. Jag säger bara en sak - detta va Jossan o min grej när vi hänger alltså! Rock. Paradise City, Sweet Child of mine, ja bara fortsätt nämna. Löv it!

Så det blev utgång och sjukt kul! hihi :D Sov hos Joss sen och såklart pizza dagen efter ^^ Jag har knappt ätit ngt sen i torsdags och lyckades få i mig tom lite mer än halva! :o ;)


Kom hem för några timmar sen och har funderat sedan dess hur jag ska spendera resten av min dag då jag börjar känna mig lite halvt rastlös igen.. inte okej.

bilder från igår:

Joss o Richard kom och hämtade mig i snygga Merca-vanen! XD


Tattoo måste man väl ha när man går på rock-krog? Även om den är tillfällig


jävligt fräsch. Text 'Jag är liemannen'


breezer och orörd rosa pantern ^^ 'chipsen' där smakar bajs.


fina feskar!


hemgång

over and out
Fanny


alone at home

från tors-lör har det varit ff hemma hos Edenborgs! Fanny har bjudit hit Mini i torsdags (då hon inte tkr om att sova ensam) och vi hade det fett nice! :D Åt middag och kollade bl.a. i gamla skolkataloger! XD shit va folk har förändrats (och inte alls förändrats ^^)! Igår va Johan här, de va också fett nice ;) Såg på secret window och bara chillade :)

Va och red idag också på morgonen, red Rita, gick skit. Jag hade varken huvud eller kropp med mig kände jag. Kroppen kämpade mot dålig bacon (tror det är boven) och huvudet låg fortf o sov i sängen hemma! Inte ok. Bättre lycka nästa gång liksom!

Funderar fortf på om jag ska ut ikväll, sitta och snacka på nån pub nånstans, vore sjukt nice. Med Jossan, Richard o Daniel. mm, vore trevligt. Men samtidigt mår jag inte så jäättebra ^^ så vi får se!


Va ju på intervju i lördags, den gick bra som sagt och så. mån el. tis skulle han höra av sig men ingenting hördes. Jag är alltså inte vald. Lite dåligt att dom inte ens sa nånting, men det är så det är ibland! Jag grinar inte, jag antar att det inte va dags ännu, ;) maha! Inget cypernjobb ännu för mig alltså!




Nu kom mamma och pappa precis hem, ska väl försöka äta lite sen! ^^ (hoppades på thaimat men det verkar inte bli såXD)
hej svejs, tråkigt inlägg
Fanny

RSS 2.0