Hemkommen från Kolmården

Kom hem från Kolmården för ca två timmar sen! Det va hur najs som helst! Djur hela dagarna och ja, omgiven av minst tre pers som tycker väldigt mycket om en!
Underbart. Vi fick se typ hela Kolis, i stort sett allt utom safariparken, akvarieplejset och Bamses värld fick vi inte heller leka vid..

Idag fick vi träffa vargarna också! :D Alla va taggade på o träffa dom såklart, men lite av en besvikelse va det när dom efter bara några minuter örnade iväg för o sola på berget ^^ Men alla fick iaf klappa och när vi skulle gå kom en som vi gav lite kärlek :)

JÄRVAR, vi fick se järvarna som tom hade en lite bebijärv hos sig! :D Dom är sjukt coola måste jag säga, Anders (syrrans sambo) har nog överfört lite av sin fascination till mig ^^

Jag skulle just lägga upp alla bilder så mankan sitta o pilla lite och titta på dom, men kameran dog så det kom bara in några stycken, kan få en liten försmak..

   


Det kommer läggas upp fler bilder på både bilddagboken (enkulfesk) och faceb, såklart ;) Det kan man ju int bara låta bli!

Näe, det va en upplevelse faktiskt, inte bara för att vi fick se djur i djurpark på skoltid, det va ju inte en så stor grej, men gratis var det och lite 'bakom kulisserna' blir det ju. Och känslan är helt annorlunda än när man går där med familjen ;) Lite mer close to the animals liksom!

Tack liksom för dom här två dagarna

Fanny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0