I have decided

Okej, nu har jag bestämt mig. Vår/sommar ÄR den bästa och mest underbara tiden på året. Vintern har sin charm, jag älskar 20 - och tjockjacka, och det är skitkul att åka skidor, men hur länge sen va det inte man gjorde det egentligen?

Allt blir så mycket lättare, man kan om man missat tåget/bussen sitta och sola en skvätt ist för att vara rädd att förfrysa bort händer och fötter. På tal om händer så slipper de fnasa bort pga torrhet och trasiga nagelband. Man kan svalka sig genom att ta ett bad efter en liten stund i solen, lättare det än att hitta en varm källa med härligt varmt vatten? Åskskurar är underbara och en anledning att få sitta inne o spela kort :D

Det finns a number of things som talar för sommaren och värme i världen. Tänk efter själva liksom. De mesta handlar om att man slipper frysa men är inte det ganska så nice. ;)

DOCK så har jag inte provat sådana saker som snöskoter, är inte så bra på snowboarding och har inte badat isvak som säkert är SJUKT roligt o göra så jag kanske inte ska yttra mig och favorisera årstider? Jag är ju också en sån som bryr mig om ekosystem och allt allt ska funka i sin naturliga gång, och i sverige behövs då höst och vinter så att djur och växter får sin naturliga 'sömn' för att orka bli så gröna och blommiga som de blir till våren sen.


Men just nu är jag otroligt- , mega- , super-, nästan helt säker på att sommar/vår är den absolut bästa årstiden!

Fanny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0