tjong i medaljongen

TIHI, hejsvejs! Vi stressar på här på cypern på jobbet och Fia tror att det är därför hon haft halsfluss o 70månader, för hon stressar alltså. På jobbet. Jobbigt för henne men det är tydligen bättre nu :D

jag är halvledig idag tsm med just Sofia och vi passar på att sitta vid datan lite nu innan dom visar fotboll på TVn för då får man inte sitta här längre ^^, AAASKUL att England åkte ut igår XD det stolta folket kan inte längre vara så stolta längre, inte av den anledningen iaf! Det va ganska tomt på britter igår på restaurangen.. tomt på ganska mkt folk eg. vi gick hem klockan elva! :)
Dock var fredagen kaos, vi
sprang rövarna av oss redan innan Tommy tog in ett sällskap på 19 pers. Det slutade med att dom blev skitsura för dom fick vänta på drickan och maten (inte så konstigt när man kommer 19 pers samtidigt en fredag) och gav oss fina kommentarer (obs ironi!) som vi inte kunde göra mkt åt och sedan pratade dom med Tommy och sedan gick dom! ^^ kul va det. Bättre va det inte att han nästan samtidigt tagit in ytterligare ett bord på typ 10 pers så dom blev ju också sura och drog, trots att dom fått sin mat och allting! Så kan det gå när man är 5 pers ist för 8 och man har typ 40 bord samtidigt...!!!


Vi va i Napa i fredags också, det va en nice kväll fram tills vi gick mot aqua club, då bara blev det så att vi satt på en trappa och snackade/väntade på taxi? ^^ Vi åker alltig med George till Napa, så vi väntade på honom, han va dock sen. Men lovade att vi skulla få paya endast 10 euro för att komma hem till Protaras. Vilket vi såklart gjorde när han väl kom, och han visade oss även sjukt fina utsikter typ som 'förlåt' för att vi fick vänta, och berättade massor om Cypern, vart man borde åka om man vill se riktigt tuffa saker (inte bara turistsaker) osv. :) lite gulligt av honom faktiskt!




Fia har fotat dom här bilderna, min kamera och mobil blidde hemma ;)


För fler bilder från utgången (klockrena bilder) och utsikten spana faceb. Sofia Larsson bland mina PAALS :)

ska iväg med Tommy till Nicosia och shoppa i veckan :D ska bl.a. köpa nya bikini eftersom min blev snodd!! Och sen får det väl bli lite andra saker också, vad man stöter på! :) Måste iaf ha en ny bikini till båtutflykten vi tänkte ta på fredag! :) Har förresten köpt en ny Svampbobhandduk nu! :D hoppas den hänger kvar när jag kommer hem om typ en timme ^^ den kommer inte att hänge ute under kvällen denna gång!



Kommentarer
Postat av: Sussi

hej! hittade din blogg på google när jag sökte på China House Restaurant. Det senaste inlägget som kommer upp är iofs från 28/6 i år men jag undrar om du fortfarande är kvar? Har nämligen en intervju med dom imorgon :) /Sussi

2010-10-28 @ 10:25:43
URL: http://barasussi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0